Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(*Boluzyte* @ 2011 02 16, 17:35)
Ir man tokia problema blink.gif
As vis dar maitinu krutimi, pirmos MM prasidejo kai dukrai suejo 8men. Vis regulerios buvo, o dabar dingo, testa dariausi, bet neigiamas. Ir man jau neramu.
Galvoju gal vel jos dingo, nes maitinu, ar taip gali buti? g.gif

nusiraminkit,GALI. manuju nebuvo iki kol dukrai buvo 15 men. po to buvo negausios ir nereguliarios. dabar nors dar maitinu,bet viskas susitvarke ir susireguliavo. dabar maitinu jau 21 menesi.
tik reikia gerti vitaminus,nes per MP keliauja visi vitaminai vaikui, o mamytei ju pradeda labai trukti,ypac artejant pavasariui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka35: 16 vasario 2011 - 15:46
QUOTE(ingulka35 @ 2011 02 16, 17:44)
nusiraminkit,GALI. manuju nebuvo iki kol dukrai buvo 15 men. po to buvo negausios ir nereguliarios. dabar nors dar maitinu,bet viskas susitvarke ir susireguliavo. dabar maitinu jau 21 menesi.
tik reikia gerti vitaminus,nes per MP keliauja visi vitaminai vaikui, o mamytei ju pradeda labai trukti,ypac artejant pavasariui.

Labai Jums aciu uz atsakyma bigsmile.gif nuraminot 4u.gif
Atsakyti
Na stai, jau is praktikos galiu pasakyti smile.gif Po zindymo nutraukimo velavo lygiai savaite... Tikiuosi, veliau susinormalizuos.
Atsakyti
sveikos, man po gimdymo praejus 3 men atsirado verysad.gif
labai jau ju nelaukiau smile.gif
gyd sake kad jei tarp maitinimu ne didesnes nei 4 val pertraukos tuomet neatsiranda, bet tai kad as maitinau kas 1, kas 2 reciausiai kas 3 valandas g.gif ir atsirado, matyt ne nuo to priklauso.

menesiniu metu kazkokiu pokyciu vaiko elgesyje nematau, nei ji irzlesne nei ka. tik man tomis dienomis ziauriai pilva skauda, vaistu negaliu gerti, tai kankinuose pora dienu sad.gif gal kas zinot kokiu naturalesniu budu kaip tuos skausmus sumazinti? gyd sakydavo po gimdymo pamatysi bus neskausmingos menesines..nu bet ne, viskas tas pats...
Atsakyti
gelyte111, 4u.gif
Ne visą info pasakė,:
1)kūdikis nebus papildomai primaitinamas, girdomas
2) žįs tada, kai panorės, ir nebus ilgesnių kaip 4 val. pertraukų tarp žindymo,
3) bus žindomas ir naktį,
4) negaus žinduko,
5) + kiekviena individuali... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte111 @ 2011 02 19, 12:56)
sveikos, man po gimdymo praejus 3 men atsirado  verysad.gif
labai jau ju nelaukiau smile.gif
gyd sake kad jei tarp maitinimu ne didesnes nei 4 val pertraukos tuomet neatsiranda, bet tai kad as maitinau kas 1, kas 2 reciausiai kas 3 valandas  g.gif  ir atsirado, matyt ne nuo to priklauso.

Tikrai ne tik nuo to priklauso, matyt toks jau Jūsų organizmas. Man su pirmu vaiku gana greit sugrįžo mano dienos (gal po 3 ar 4mėn), o su antru po 6mėn. Abu vienodai auginami ir maitinami, nieko kito nedarau.
Atsakyti
Sveikos, na va, mano mergytei bus 8 savaites, o man prasidejo MM. Vis dar maitinu biggrin.gif Bet prasidejus MM, pasidare baugu ar nepasibaigs pienas? Ir kodel jos man prasidejo...Kazkaip buvau isitikinus, kad kol maitina mama MP, tol nesuserga... g.gif gal mane apsviestu kas? doh.gif
Atsakyti
sveikos, man memes atsirado lygiai po menesio po to kai pagimdziau, nors ir maitinau MP, ir dabar maitinu ir memes yra reguliariai tarsi nemaitinciau ax.gif jau noreciau ir antro leliuko, bet va galvoju g.gif
maitinu kas 3 val., tik nakti viena praleidziu maitinima
memes yra reguliarios

kiek sansu susilaukti leliuko? g.gif

tiesa paskutiniu pries memes pamazeja pieno doh.gif
Atsakyti
daug šansų, pažįstu ne vieną tokią biggrin.gif

O pačiai buvo atvirkščiai - kol maitinau, negalėjau pastot, tai teko nutraukt maitinimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2011 03 16, 23:44)
daug šansų, pažįstu ne vieną tokią biggrin.gif

O pačiai buvo atvirkščiai - kol maitinau, negalėjau pastot, tai teko nutraukt maitinimą  doh.gif

tai va, klausimas kaip zinoti kurioj pusej esu? g.gif
Atsakyti
na permeciau tema,bet neradau paaiskinimo jokio...man mmm prasidejo kai vaikiui 8 menesiai buvo.vieninteli karta gausiai prasirgau 5 dienas.Ir viskas daugiau neber jokiu mmm,nescia tikrai nesu,jauciu teks vel pas gine lekt unsure.gif g.gif kazin kame reikalas.
Atsakyti
Noreciau jusu paklausti. Pati maitinu ir +- 2 men po gimdymo, po nakties pastebejau arbatini sauksteli kraujo g.gif kita diena maziau, trecia beveik nieko, vos keli lasiukai. Ar gali buti tokios negausios menesines? Anksciau kraujuodavau beprotiskai gausiai. O gal cia siules sutruko nuo vaiko nesiojimo ( buvau siuta) nezinau net ka galvot. Gal kam nors taip buvo ax.gif
Atsakyti