Pasiemiau savo uzrasus, kur lankiau nesciuju kursus, ten mus informavo apie pieno krizes.
1. 7-10 dienos po gimimo
2. 6-8 savaite po gimimo
3. 3 menesiu.
Patarimai kaip elgtis:
Po pietu ar vakarinem valandomis patraukia kruti ir meta atgal. Daryti taip kaip vaikas nori, bet svarbiausia islikti ramiai ir neuzpanikuoti. Tai laikina, gali trukti 2-3. Priezasciu gali buti ivariu, pvz. menulio pilnatis, menulio uztemimas
Svarbu stebeti kiek kartu per para vaikas slapinasi.
o ,tai mes kaip pagal grafika krizinames
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 17, 18:05)
Pasiemiau savo uzrasus, kur lankiau nesciuju kursus, ten mus informavo apie pieno krizes.
1. 7-10 dienos po gimimo
2. 6-8 savaite po gimimo
3. 3 menesiu.
Patarimai kaip elgtis:
Po pietu ar vakarinem valandomis patraukia kruti ir meta atgal. Daryti taip kaip vaikas nori, bet svarbiausia islikti ramiai ir neuzpanikuoti. Tai laikina, gali trukti 2-3. Priezasciu gali buti ivariu, pvz. menulio pilnatis, menulio uztemimas
1. 7-10 dienos po gimimo
2. 6-8 savaite po gimimo
3. 3 menesiu.
Patarimai kaip elgtis:
maitinu , bet iki šiol dar nėra ir nelaukiu. Liniuotėje galite pamatyti kiek laiko maitinu
As maitinau iki 1,1 m ir menesines prasidejo praejus lygiai menesiui nutraukus maitinima Kiekvienai cia turbut skirtingai
O kada turėtų prasidėti MM, baigus maitinti? Kiek ilgai jų gali nebūti?
Prasidejo menesines pagimdzius po 3 menesiu.maitinant nepastosi jei maitini kas tris valandas,del prolaktino gamybos.jei maitini po 3val.ir 10min -pastosi. Prolaktino sumazeja organizme ir pastoji.Mums labai issamiai isaiskino mamos kursuose.Atejus mm labai nusiminiau,nes ju tikrai nelaukiau.mano ginis pasake ,kad paprastai nutruksta ir pienas bet nevisada.jau man atejo antros mm pienuko turiu.
Vaikas iki triju men. pramiegodavo nakti iki 10val.jos nemaitindavau.Po pirmuju mm
maitinu nakti kas 3 ar 4 valandas miegancia.Po menesio vaikiukas atsigavo priaugo svorio normaliai (valgem apie 60 maitinimu daugiau prarastu praeita menesi ).Miegodama prarasdavo 2 ar 3 maitinimus.
taigi sekmes zindant ir kad mamos niekada netruktu pienuko
Vaikas iki triju men. pramiegodavo nakti iki 10val.jos nemaitindavau.Po pirmuju mm
maitinu nakti kas 3 ar 4 valandas miegancia.Po menesio vaikiukas atsigavo priaugo svorio normaliai (valgem apie 60 maitinimu daugiau prarastu praeita menesi ).Miegodama prarasdavo 2 ar 3 maitinimus.
taigi sekmes zindant ir kad mamos niekada netruktu pienuko
maitinu beveik 6menesius ir jau mmm sulaukiau
Oi kaip aš jų nelaukiu
Maitinu iki siol, o pimu MM sulaukiau kai suneliui buvo 3 men., antru - 4.5 men
Labai reikia patarimo... Gal kam buvo panasi situacija Maitinima nutraukiau staiga, o menesines jau penkias dienas veluoja (vaikuciui daugiau kaip pusantru, o is viso mm prasidejo kai mazyliui buvo puse metu). Testai neigiami, jau visai neramu darosi
QUOTE(Inge1 @ 2011 01 14, 16:41)
Labai reikia patarimo... Gal kam buvo panasi situacija Maitinima nutraukiau staiga, o menesines jau penkias dienas veluoja (vaikuciui daugiau kaip pusantru, o is viso mm prasidejo kai mazyliui buvo puse metu). Testai neigiami, jau visai neramu darosi
Ir man tokia problema
As vis dar maitinu krutimi, pirmos MM prasidejo kai dukrai suejo 8men. Vis regulerios buvo, o dabar dingo, testa dariausi, bet neigiamas. Ir man jau neramu.
Galvoju gal vel jos dingo, nes maitinu, ar taip gali buti?