Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(ada21lt @ 2010 08 17, 13:25)
Tai gal laukiesi  biggrin.gif
Man prasidejo beveik vienodai po metu ir 2 men zindymui jokios itakos neturejo ir toliau maitinau smile.gif

dariau ir testa del viso pikto - neigiamas smile.gif
Atsakyti
Man prasidejo, kai mazylei tebuvo 2men. Zindau pati. Jokiu pozymiu, kad paveiktu kazkaip piena ar mazyle nepajutau. O ka, turi paveikti? Pieno sumazeja? Hmmm g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kreveciuke @ 2010 08 17, 16:05)
Man prasidejo, kai mazylei tebuvo 2men. Zindau pati. Jokiu pozymiu, kad paveiktu kazkaip piena ar mazyle nepajutau. O ka, turi paveikti? Pieno sumazeja? Hmmm  g.gif   schmoll.gif

Pieno neturetu sumazeti schmoll.gif ,vat tik skonis pakinta,nezymiai bet pakinta ypac tuo metu kai atsiranda mms.Bet kita diena jau turetu buti normaliai ,o pienuko kiekis jei maitini daug ir daznai pakisti neturetu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 17 rugpjūčio 2010 - 16:16
Man mmm atėjo 6 savaitę po gimdymo doh.gif ir jau 5 mėn tvarkingai kas mėn (+/-kelios dienos paklaida) būna. O kad dukrytė būtų nerami ir pan per mmm, nepastebėjau schmoll.gif

o mano 1 giminaitė mmm sulaukė po 3 metų, nes dar kokį kartelį vis pamaitindavo sūnų.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 08 29, 22:06)
Man mmm atėjo 6 savaitę po gimdymo  doh.gif ir jau 5 mėn tvarkingai kas mėn (+/-kelios dienos paklaida) būna. O kad dukrytė būtų nerami ir pan per mmm, nepastebėjau  schmoll.gif

o mano 1 giminaitė mmm sulaukė po 3 metų, nes dar kokį kartelį vis pamaitindavo sūnų.

siaubas, kaip ir as buciau norejuspo3 tu baisiu dienu sulaukt biggrin.gif labai ju nemegstu.. Bet svarbiausia kad maitinu savo kleckiuka toliau sekmingai.
Atsakyti
Ech... atėjo šiandien. Leliui greit 11 mėn ir dar maitinu, bet jos neklausė ir vistiek atėjo verysad.gif
Atsakyti
Man mmm po 1,5 men. atsirado sad.gif Paskui vel po 2 sav. kad mmm nebutu vaikas nakti turetu kas 2 - 3 val. zisti. manoji tik viena karta nakti keliasi, tai ir mmm taip greitai pasirode sad.gif
Atsakyti
Mazei buvo 11savaiciu, kai sulaukiau pirmu mm. Maitinu pati, dienom kas 3 val, o nakti ismiega po 7-8 val. Pirmos mm buvo labai gausios, pries jas paskaudejo nugara, pilvo apacia, o PMS tai is viso nenormalus buvo, galvojau, visus istaskyt i sonus, tik nesupratau, kas darosi, galvojau, kad jau siaip durneju nuo pervargimo smile.gif
Atsakyti
Atrodo jau sulaukiau nelauktu mmm...bet dar tik 5sav.po gimdymo, katik nustojo teplioti... doh.gif pora dienu paskaudinejo pilva ir stai...jau vienoj temelej klausiau - ar mmm gali buti sumazejusio pienuko kiekio priezastimi g.gif taip sutapo, kad staiga sumazejo, kai pajutau pilvo skausmus ir iki siol vargstam, itin daznai duodu zisti, kad tik pagausetu... blink.gif bet vistiek tas pats.Nejaugi ir mmm, ir pieno krize uzpuole iskart...
Atsakyti
O as mm sulaukiau 6.5 men po gimdymo tas buvo rugsejo 20 d. O antru sulaukiau tik lapkricio 10 d. jau buvau prisigalvojus kad vel laukiuos, bet kad itartinai jokiu simptomu nebuvo, tai vis nepirkau testo. Po to dar pasiskaiciau kad maitinant krutimi jos daznai ir daug kam buna nereguliarios, tai nusiraminau ir sulaukiau smile.gif
Atsakyti
man prasidėjo kai mažiui buvo 1m ir 4mėn. Gal greit ,,nebeateis"? smile.gif
Atsakyti
o man pasirodo ne mmm... g.gif nulekiau pas G -siules vietoj is vidaus kraujavo, dabar sugijo.Pienuko matyt siaip sumazejo, per ta laika taip ir nepadaugejo.Na, bent jau mmm neatejo dar tongue.gif
Atsakyti