Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(renaciukas66666 @ 2010 05 20, 12:57)
o man menesines prasidejo berods po menesio kazkur,o maitinu dar iki siol,suneliui 1,5 metu.kai man buna tos dienos,tai sunus buna labai neramus,nakti labai blogai miega

man su pirmuoju prasidejo po 3 menesiu, o su antruoju po 2 menesiu. Pirmaji maitinau beveik metus, o antraji vis dar tebemaitinu
Pavydu skaityti, kaip kitoms menesines neskuba sugrizti blush2.gif
Atsakyti
man siandien atvaziavo verysad.gif , bet tebemaitinu blush2.gif
Atsakyti
Maitinu 2metus, menesiniu dar nera, ar gali buti kad taip ilgai nesugrizta? g.gif
Atsakyti
Aha, ir man pavydu, kad kitoms maitinančioms nėra mėnesinių. Man tiek su pirmu, tiek su antru vaiku mėnesinės prasidėjo po 2 mėnesių, nors ir intensyviai maitinau visą parą.
Atsakyti
as maitinu jau daugiau nei 8 men. menesiniu iki sio nera, bet pieno jau labai nedaug, ir su kiekviena diena vis mazeja, tai jau laukiu kada cia mane aplankys ta "drauge" verysad.gif
Atsakyti
Jau ir aš sulaukiau savo "dienų", bet dėl to nė kiek nenusiminiau-man mėnesinės gyventi niekada netrukdė. Sūnelio elgesio pokyčių nepastebėjau-zurkia ir miega kaip visada, normos ribose smile.gif.
Atsakyti
man menesines prasidejo po 3 men tikrai pavydziu toms kurioms menesiniu nera monoji pirma diena valgyt atsisake bet kai isalkusi buvo tai valge nors ir nenorei uztat po gimdymo bent menesines nebetokios skaudzios thumbup.gif
Atsakyti
Mėnesinės prasidėjo kai mažyliui suėjo 6mėn, o maitinau iki 13mėn ax.gif Taip kad mėnesinės tikrai nesutrukdė maitinti...
Atsakyti
as mmm nemaciau 16men , aisku nestumas i si skaiciu neieina biggrin.gif sugrizo jos, baigiau uz poros men ir maitint, tik kazi ar tam itakos mp maitinimu turejo ax.gif
Atsakyti
Nors pati maitinu, prasidėjo po 2 mėnesių.
Atsakyti
as maitinau dukryte iki metuku, tai cia iki birzelio pab., visa liepa ir rugpjutis jau..bet menesiniu nesulaukiau..bet kartais pilva pamaudzia..galvoju gal prasides...ir nieko... verysad.gif taip jau laukiu, ir nuotaika gal kita bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliute23 @ 2010 08 17, 12:58)
as maitinau dukryte iki metuku, tai cia iki birzelio pab., visa liepa ir rugpjutis jau..bet menesiniu nesulaukiau..bet kartais pilva pamaudzia..galvoju gal prasides...ir nieko... verysad.gif taip jau laukiu, ir nuotaika gal kita bus smile.gif

Tai gal laukiesi biggrin.gif
Man prasidejo beveik vienodai po metu ir 2 men zindymui jokios itakos neturejo ir toliau maitinau smile.gif
Atsakyti