Man mm sugrįžo,kai mažiukui buvo septyni mėnesiukai,o aš buvau tokia įsitikinus,kad kol žindysiu,tikrai nesirgsiu Maitinau iki metų ir beveik aštuonių mėnesių
QUOTE(Įsimylėjus @ 2010 03 29, 14:41)
Man mm sugrįžo,kai mažiukui buvo septyni mėnesiukai,o aš buvau tokia įsitikinus,kad kol žindysiu,tikrai nesirgsiu Maitinau iki metų ir beveik aštuonių mėnesių
Saunuole Mano svajone iki metuku maitinti
Maitinau iki šiol (1 m. 2 mėn.), o mmm prasidėjo nuo 10 mėn, kai pradėjau mažinti maitinimus- dieną nebemaitinti..... Oi kaip samgu buvo tuos pusantrų metų be mmmm
Sveikos, mamytės.
Man irgi mmm prasidėjo gana anksti, vos keturis mėn pratempiau be jų, nors intensyviai maitinau dvynius.
Juos ir dabar dar maitinu vakare-ryte.
Bet mane neramina vienas dalykas: mane siaubingai kankina PMS... Pirmąjį sūnų irgi maitinau, tiesa netaip ilgai, ir rodos jokio suintensyvėjusio PMS'o nejutau... O dabar man ta savaitė prieš mmm tokia košmariška būna... Gal kas turi panašios patirties, gal ne man taip vienai...
Labai tikiuosi, kad nustojus maitint viskas praeis...
Man irgi mmm prasidėjo gana anksti, vos keturis mėn pratempiau be jų, nors intensyviai maitinau dvynius.
Juos ir dabar dar maitinu vakare-ryte.
Bet mane neramina vienas dalykas: mane siaubingai kankina PMS... Pirmąjį sūnų irgi maitinau, tiesa netaip ilgai, ir rodos jokio suintensyvėjusio PMS'o nejutau... O dabar man ta savaitė prieš mmm tokia košmariška būna... Gal kas turi panašios patirties, gal ne man taip vienai...
Labai tikiuosi, kad nustojus maitint viskas praeis...
Sveiki,
Gal galetumete pasidalinti patirtimi, kokios jums buvo menesines maitinant. Turiu omenyje, ar buvo tikslios , diena dienom, ar nereguliaros, o gal kam pirma prasidejusios menesines, jos vel dingo (ne del nestumo )
Gal galetumete pasidalinti patirtimi, kokios jums buvo menesines maitinant. Turiu omenyje, ar buvo tikslios , diena dienom, ar nereguliaros, o gal kam pirma prasidejusios menesines, jos vel dingo (ne del nestumo )
QUOTE(M.Rasele @ 2010 03 29, 10:58)
Vakar ryte vaikas kruti vis mete, nenoredamas imti, pradzioj nesupratau kodel , veliau viskas paiskejo, prasidejo tikrai nelauktos menesines.
Man irgi būtent tokiu scenarijumi prasidėjo Galvoju, kodėl čia dabar nebenori O atplaukė jos 1 m. ir 3 mėn. po gimdymo. Maždaug mėnuo po to, kai dėl vaistų vartojimo nutraukiau maitinimus dienomis.
QUOTE(M.Rasele @ 2010 04 29, 13:20)
Sveiki,
Man tai jos reguliarios nuo pat pirmų, bet jau kokios gausios... ypač pirmas dienas...
Įdomu kodėl taip hormonai "sužaidžia"...
Aš pirmąjį žindžiau 9 mėnesius, tik nutraukus žindymą iškart atsirado mm. Antrąjam dar tik 3 mėn, tai nžn kaip bus. Bet nelabai norėčiau tokio hormonų disbalanso...
Aš pirmąjį žindžiau 9 mėnesius, tik nutraukus žindymą iškart atsirado mm. Antrąjam dar tik 3 mėn, tai nžn kaip bus. Bet nelabai norėčiau tokio hormonų disbalanso...
man mm dar nera maitinu iki siol 1 metai ir greit 2 menesiukai, bet pamazu jau noriu nutraukti
Man vakar "atėjo" svečiai mažajai greit bus 1,4 m. ir vis dar padraugaudavom pienelio . Tai nusprendžiau tuo pačiu kaip nors pabaigti maitinti . Iš viso gaunasi kad nesirgau 9 mėn + 16 mėn = 25 mėn. Oho, 2 metai išeina
o man menesines prasidejo berods po menesio kazkur,o maitinu dar iki siol,suneliui 1,5 metu.kai man buna tos dienos,tai sunus buna labai neramus,nakti labai blogai miega