Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Maitinimą nutraukiau su vaistukais, tai nuo jų baigimo gerti, praėjus 8 dienoms, prasidėjo MM ax.gif Čia, manau, kiekvienai individualiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija79 @ 2010 03 03, 16:25)
sveiki. maziuka maitinau 8.5 men, neseniai baigiau, bet menesiniu dar nera. pries savaite dariausi testa-neigiamas biggrin.gif  gal kas zinot, per kiek laiko turetu atsirasti tos dieneles g.gif

man irgi idomu smile.gif situacija tokia...maitinu savo pieneliu suneli kuriam dabar 2men. smile.gif po gimdymo kraujavimas baigesi kazkur po 4 sav.,nustojo pilnai ir va dabar kai suneliui suejo 2men.vel prasidejo doh.gif tai dabar spelioju kas tai galetu buti,ar dar valosi gimda(nors kaip ir neturetu g.gif ) ar mms ??? g.gif gal kam kazkas pan buvo?parasykit savo nuomone ar gakletu taip anksti prasideti menesines mirksiukas.gif maitinu daznai. aciu uz atsakyma smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 02 28, 14:27)
sveikos,
As vis dar savo panike maitinu pati.kai mazajai buvo metukai pirma kart mmm pasirode ir 3 menesiam dingo, paskui reguliariai kas 29d pora kartu pasirode. o dabar savaite veluoja g.gif  net nebezinau ka galvot 2 testus dariausi rodo kad neigiami, nors pati jauciuosi gan silpnai, mieguista,kraujospudis nukrites, kaip ir su pirmu nestumu.

gal kas susiduretsu tokia situacija, maziuka jau intensyviai kvieciames nuo vasaros, bet be rezultatu blush2.gif

po saviteles ar keliu dienu pasitikrink dar testuka mirksiukas.gif kas zino,gal dabar ka nors parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip tikejaisi be mmm pagyvent dar maziausiai pusmeti.... Deja deja- katik ju sulaukiau biggrin.gif Tikiuosi ju atsiradimas nedarys itakos pieneliui.
Atsakyti
Jau beveik 3 savaites, kai nemaitinu savo maziuka, bet mmm dar nera blink.gif
Dariausi 2 testus - neigiami g.gif nors tas gerai. Rytoj eisiu pas savo gydytoja, paziuresiu, ka pasakys g.gif
Atsakyti
pirmosios mm pasirode praejus pusmeciui, sekancios- dar po pusmecio 4u.gif
o vat praejus metams kas antras menuo,bet gal dar ir del to,kad maziau pienuko kartais gauna g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nors intensyviai maitinu savo burbuliuka, taciau menstruaciju sulaukiau gana greitai, jau trecia menesi buvau nustebinta. Norejau pasiteirauti ar buvo kam nors taip, kad menstruacijos vel dingtu kuriam laikui?Si menesi kazkaip ju nesulaukiu, o tikimybe, kad vel buciau pastojusi labai maza. Turejau nemazai streso, tai galvoju galbut tai galejo turet itakos?... Busiu dekinga jei pasidalinsit mintimis tos, kurioms panasiai yra buve.
Atsakyti
O aš maitinu kartą dieną, ryte, vakare ir 1-5 kartus naktį, bet mmm nesulaukiu doh.gif Gal man kreiptis pas gydytojus???? doh.gif Ar yra riba, kada vis tike jos turi atsirasti, jei pavz maitinsiu iki 2 metukų, tai galiu ir nesulaukti???? unsure.gif Nėščia nesu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 19 kovo 2010 - 13:39
QUOTE(jankabara @ 2010 03 19, 14:09)
Sveikos,
Nors intensyviai maitinu savo burbuliuka, taciau menstruaciju sulaukiau gana greitai, jau trecia menesi buvau nustebinta. Norejau pasiteirauti ar buvo kam nors taip, kad menstruacijos vel dingtu kuriam laikui?Si menesi kazkaip ju nesulaukiu, o tikimybe, kad vel buciau pastojusi labai maza. Turejau nemazai streso, tai galvoju galbut tai galejo turet itakos?... Busiu dekinga jei pasidalinsit mintimis tos, kurioms panasiai yra buve.

Pasirodo ne as viena tokia smile.gif Po 2.5men sulaukiau ir as nelemtuju, o irgi tikejaus, kad dar teks pasidziaugt gyvenimu be ju doh.gif
man nuo streso kaip tik mm ateidavo, bent jau iki gimdymo, dabar nezinau, manau tik pienuko sumazeja, o ir vaikas neramus tampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija79 @ 2010 03 18, 22:13)
Jau beveik 3 savaites, kai nemaitinu savo maziuka, bet mmm dar nera blink.gif
Dariausi 2 testus - neigiami g.gif  nors tas gerai. Rytoj eisiu pas savo gydytoja, paziuresiu, ka pasakys  g.gif

buvau pas savo ginekologe-sake, kad gali dar ir pusmeti nebuti menesiniu. kiekvienai individualiai-vienos tu dieneliu sulaukia dar maitindamos, o kitos baigus maitinti dar ilgai nesulaukia. sake-kantrybes ir nepanikuoti, jei saugotes,tai kam tokia panika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jankabara @ 2010 03 19, 13:09)
Sveikos,

Na pasirodo, man mm tik velavo smile.gif
Atsakyti
Ir as sulaukiau menesiniu, o taip tikejausi, kad ju dar bent metus nebus verysad.gif
Vakar ryte vaikas kruti vis mete, nenoredamas imti, pradzioj nesupratau kodel smile.gif, veliau viskas paiskejo, prasidejo tikrai nelauktos menesines.
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 03 29, 10:58)
Ir as sulaukiau menesiniu, o taip tikejausi, kad ju dar bent metus nebus  verysad.gif
Vakar ryte vaikas kruti vis mete, nenoredamas imti, pradzioj nesupratau kodel smile.gif, veliau viskas paiskejo, prasidejo  tikrai nelauktos menesines.

Maniskis jokio nepasitenkinimo nerode. valge godziai kaip iprastai.
Atsakyti