Maitinimą nutraukiau su vaistukais, tai nuo jų baigimo gerti, praėjus 8 dienoms, prasidėjo MM Čia, manau, kiekvienai individualiai
QUOTE(Marija79 @ 2010 03 03, 16:25)
sveiki. maziuka maitinau 8.5 men, neseniai baigiau, bet menesiniu dar nera. pries savaite dariausi testa-neigiamas gal kas zinot, per kiek laiko turetu atsirasti tos dieneles
man irgi idomu situacija tokia...maitinu savo pieneliu suneli kuriam dabar 2men. po gimdymo kraujavimas baigesi kazkur po 4 sav.,nustojo pilnai ir va dabar kai suneliui suejo 2men.vel prasidejo tai dabar spelioju kas tai galetu buti,ar dar valosi gimda(nors kaip ir neturetu ) ar mms ??? gal kam kazkas pan buvo?parasykit savo nuomone ar gakletu taip anksti prasideti menesines maitinu daznai. aciu uz atsakyma
Papildyta:
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 02 28, 14:27)
sveikos,
As vis dar savo panike maitinu pati.kai mazajai buvo metukai pirma kart mmm pasirode ir 3 menesiam dingo, paskui reguliariai kas 29d pora kartu pasirode. o dabar savaite veluoja net nebezinau ka galvot 2 testus dariausi rodo kad neigiami, nors pati jauciuosi gan silpnai, mieguista,kraujospudis nukrites, kaip ir su pirmu nestumu.
gal kas susiduretsu tokia situacija, maziuka jau intensyviai kvieciames nuo vasaros, bet be rezultatu
As vis dar savo panike maitinu pati.kai mazajai buvo metukai pirma kart mmm pasirode ir 3 menesiam dingo, paskui reguliariai kas 29d pora kartu pasirode. o dabar savaite veluoja net nebezinau ka galvot 2 testus dariausi rodo kad neigiami, nors pati jauciuosi gan silpnai, mieguista,kraujospudis nukrites, kaip ir su pirmu nestumu.
gal kas susiduretsu tokia situacija, maziuka jau intensyviai kvieciames nuo vasaros, bet be rezultatu
po saviteles ar keliu dienu pasitikrink dar testuka kas zino,gal dabar ka nors parodys
pirmosios mm pasirode praejus pusmeciui, sekancios- dar po pusmecio
o vat praejus metams kas antras menuo,bet gal dar ir del to,kad maziau pienuko kartais gauna
o vat praejus metams kas antras menuo,bet gal dar ir del to,kad maziau pienuko kartais gauna
Sveikos,
Nors intensyviai maitinu savo burbuliuka, taciau menstruaciju sulaukiau gana greitai, jau trecia menesi buvau nustebinta. Norejau pasiteirauti ar buvo kam nors taip, kad menstruacijos vel dingtu kuriam laikui?Si menesi kazkaip ju nesulaukiu, o tikimybe, kad vel buciau pastojusi labai maza. Turejau nemazai streso, tai galvoju galbut tai galejo turet itakos?... Busiu dekinga jei pasidalinsit mintimis tos, kurioms panasiai yra buve.
Nors intensyviai maitinu savo burbuliuka, taciau menstruaciju sulaukiau gana greitai, jau trecia menesi buvau nustebinta. Norejau pasiteirauti ar buvo kam nors taip, kad menstruacijos vel dingtu kuriam laikui?Si menesi kazkaip ju nesulaukiu, o tikimybe, kad vel buciau pastojusi labai maza. Turejau nemazai streso, tai galvoju galbut tai galejo turet itakos?... Busiu dekinga jei pasidalinsit mintimis tos, kurioms panasiai yra buve.
O aš maitinu kartą dieną, ryte, vakare ir 1-5 kartus naktį, bet mmm nesulaukiu Gal man kreiptis pas gydytojus???? Ar yra riba, kada vis tike jos turi atsirasti, jei pavz maitinsiu iki 2 metukų, tai galiu ir nesulaukti???? Nėščia nesu
QUOTE(jankabara @ 2010 03 19, 14:09)
Sveikos,
Pasirodo ne as viena tokia Po 2.5men sulaukiau ir as nelemtuju, o irgi tikejaus, kad dar teks pasidziaugt gyvenimu be ju
man nuo streso kaip tik mm ateidavo, bent jau iki gimdymo, dabar nezinau, manau tik pienuko sumazeja, o ir vaikas neramus tampa
QUOTE(Marija79 @ 2010 03 18, 22:13)
Jau beveik 3 savaites, kai nemaitinu savo maziuka, bet mmm dar nera
Dariausi 2 testus - neigiami nors tas gerai. Rytoj eisiu pas savo gydytoja, paziuresiu, ka pasakys
Dariausi 2 testus - neigiami nors tas gerai. Rytoj eisiu pas savo gydytoja, paziuresiu, ka pasakys
buvau pas savo ginekologe-sake, kad gali dar ir pusmeti nebuti menesiniu. kiekvienai individualiai-vienos tu dieneliu sulaukia dar maitindamos, o kitos baigus maitinti dar ilgai nesulaukia. sake-kantrybes ir nepanikuoti, jei saugotes,tai kam tokia panika
QUOTE(jankabara @ 2010 03 19, 13:09)
Sveikos,
Na pasirodo, man mm tik velavo
Ir as sulaukiau menesiniu, o taip tikejausi, kad ju dar bent metus nebus
Vakar ryte vaikas kruti vis mete, nenoredamas imti, pradzioj nesupratau kodel , veliau viskas paiskejo, prasidejo tikrai nelauktos menesines.
Vakar ryte vaikas kruti vis mete, nenoredamas imti, pradzioj nesupratau kodel , veliau viskas paiskejo, prasidejo tikrai nelauktos menesines.
QUOTE(M.Rasele @ 2010 03 29, 10:58)
Ir as sulaukiau menesiniu, o taip tikejausi, kad ju dar bent metus nebus
Maniskis jokio nepasitenkinimo nerode. valge godziai kaip iprastai.