Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

paskutin karta mm prasidėjo kai leliui buvo metai ir 7 mėn. Pastojau dar po mėnesio - kito 4u.gif
Atsakyti
man prasidejo viskas antra men po gimdymo,gaila,bet taip jau yra smile.gif
Papildyta:
tikrai kenkia kenkia,zinau daug storeja nuo to
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 03, 10:44)
Sveikutes,
Dukrytei tuoj bus metukai, pirmos menesines atsirado po gimdymo praejus 3menesiams blink.gif gan greitai, sakyciau. Visa ta laika maitinau pati iki dabar, dukryte daznai pasimegauja mano pienuku. Bet va jau 14dienu veluoja mm...  doh.gif  O Dieve! Kaip zaibas is dangaus! Nuejau pas gydytoja-apciuope siek tiek padidejusia gimda, sako-jei bus tai kokiu 3-4savaiciu. Ir paeme krauja tiksliam nestumo tyrimui nustatyti. Per ekoskopa neziurejo, nes ji vidaus gydytoja, gines nebuvo-atostogauja.  g.gif  Jaudinuosi, nesu tam pasiruosusi, neatsigavau dar po pirmo gimdymo, dar noreciau paauginti mazaja, o cia se tau  verysad.gif  Pilva antra diena maudzia kaip pries mmm bet ju nera  g.gif Ar kam buvo taip mamytes? Kuo viskas baigesi?

jetus pas mene lygiai lygiai tokia pati situacija nerealiai bijau kad nesilaukciau antro... net nezn ir ka begalvoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2009 10 06, 13:12)
Hmh, kazin kodel man dvi gines pasake, kad nera  g.gif  gal jos nepritaria tokioms tabletems.  g.gif O kokios tai tabletes, jei galima - isduokite paslapti.  ax.gif

yra tabletes azalija atrodo vadinasi 4u.gif
Atsakyti
o aš jau norėčiau antro, bet nėra mėnesinių, o be jų mažai tikėtina kad pastosiu.. verysad.gif maitinu beveik pusantrų metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mama @ 2009 10 21, 18:43)
o aš jau norėčiau antro, bet nėra mėnesinių, o be jų mažai tikėtina kad pastosiu.. verysad.gif  maitinu beveik pusantrų metų  4u.gif

man daktaras sake cia mitas tad galit bandyti antra hihihi.gif tiek kad logiskai pagalvojus tai rimtai be menesiniu kaip ten su tuo pastojimu? bet daktaras prigazdino mus kad kai maitini ir nera menesiniu galima pastoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2009 10 22, 13:46)
man daktaras sake cia mitas  tad galit bandyti antra  hihihi.gif  tiek kad logiskai pagalvojus tai rimtai be menesiniu kaip ten su tuo pastojimu? bet daktaras prigazdino mus kad  kai maitini ir nera menesiniu galima pastoti tongue.gif

Na, ovuliacija visada pirmiau prasideda,o tada jau po puses men menesines, jeigu moteris nepastoja. Ir vel viskas is naujo kartojasi...
Atsakyti
sveikos, mano leliui 1,2 men zindau aktyviai mm nesergu...bandom pastot bet nesekmingai doh.gif jauciu kad pastosiu tik visiskai nutraukus maitinima g.gif ir aisku sulaukus pirmuju mm..
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
mano dukriukui jau 1 metai 7 mėn. Iki šiol aktyviai žindau ir dieną, ir naktį. Pirmosios mm po gimdymo prasidėjo, kai mažylei buvo 1 metai 5 mėnesiai.
Labai norėčiau vėl pastoti, bet.... niekaip nepavyksta verysad.gif
Atsakyti
Pries pora dienu parasidejo mm doh.gif o galvojau kad pailsesiu nuo ju, taip ju nemegstu unsure.gif vaika maitinu pati, ir valgo jis kas 2 val.
Bet tos menesines keistos kazkokios, spalva, kvapas, tikrai ne tokios kaip pries nestuma g.gif Gal cia issivalo dar, normalios veliau pasirodys...
O kaip pas jus mergaites buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 10 28, 01:12)
Pries pora dienu parasidejo mm doh.gif  o galvojau kad pailsesiu nuo ju, taip ju nemegstu unsure.gif vaika maitinu pati, ir valgo jis kas 2 val.
Bet tos menesines keistos kazkokios, spalva, kvapas, tikrai ne tokios kaip pries nestuma g.gif  Gal cia issivalo dar, normalios veliau pasirodys...
O kaip pas jus mergaites buvo? blush2.gif

na man pirmos menesines kai buvo is namu iseiti negalejau pogimdyminius paketus naudojau kaip is kibiro pyle doh.gif
Atsakyti
Man menesines prasidejo kai sunui suejo lygiai 1 metukas.1.4menesiu Sunui pradejo dygti dantukai kruminiai paskui is kart iltiniai, apetitas nukrito normalaus maisto sunkiai isiulau ir porcijos netokios vis mano pienelio geria,tiesiog reikalauja jo, o mama begede bando visaip nusimuiliti, nes jau didelis vien mano pienu nebus gyvas... Nezinau ar tai susije kad mazylis pradejo daugiau gerti pienuko dingo menesines jau trecias menuo nera, tiesa buvo po dvieju menesiu tepliojimas 5 dienu, bet as taip niekada nesirgdavau. jau testu prisidariau ir po 2 menesiu pas ginekologe buvau-nenescia. nenoriu nestumo... ar yra kam taip buve, kad dingsta menesines ne del nestumo?
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2009 10 29, 11:29)
Man menesines prasidejo kai sunui suejo lygiai 1 metukas.1.4menesiu Sunui pradejo dygti dantukai kruminiai paskui is kart iltiniai, apetitas nukrito normalaus maisto sunkiai isiulau ir porcijos netokios vis mano pienelio geria,tiesiog reikalauja jo, o mama begede bando visaip nusimuiliti, nes jau didelis vien mano pienu nebus gyvas... Nezinau ar tai susije kad mazylis pradejo daugiau gerti pienuko dingo menesines jau trecias menuo nera, tiesa buvo po dvieju menesiu tepliojimas 5 dienu, bet as taip niekada nesirgdavau. jau testu prisidariau ir po 2 menesiu pas ginekologe buvau-nenescia. nenoriu nestumo... ar yra kam taip buve, kad dingsta menesines ne del nestumo?

na dabar nepamenu kaip ten bet man kazka minejo ginek kad kol maitini visai kitaip veikia harmonu sistema organizme gali buti as manau kad dingsta menesines kol maitini
o Siaip spirale ne harmonine galit isideti ir nebus problemu, nes kol maitini tik varine galima smile.gif
Atsakyti