Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(Invincible @ 2009 10 06, 13:12)
Hmh, kazin kodel man dvi gines pasake, kad nera  g.gif  gal jos nepritaria tokioms tabletems.  g.gif O kokios tai tabletes, jei galima - isduokite paslapti.  ax.gif

tikrai yra, tik dabar va pavadinimo tai nepasakysiu...neatsimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 06, 12:12)
Hmh, kazin kodel man dvi gines pasake, kad nera  g.gif  gal jos nepritaria tokioms tabletems.  g.gif O kokios tai tabletes, jei galima - isduokite paslapti.  ax.gif

Aš Švedijoje... čia vienai maitinančiai draugei išrašė jas, bet pavadinimu nepasidomėjau. Bet faktas, kad tokios egzistuoja ax.gif o gal LT nėra... bet abejoju, turėtų būt g.gif
Atsakyti
Pasidomesiu kontraceptiku temoje, jei ka suzinosiu - parasysiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti

Progesteronines tabletes. Pvz Cerazette. Nors kiek zinau dalis hormonu visgi patenka i MP, tik nepastebeta jokiu salutiniu poveikiu. Visgi. Geriausia su gydytoja aptarti 4u.gif
Atsakyti
na as aplamai pries kontraceptines tabletes o dar kai maitini (nesvarbu kad jos sukurtos maitinancioms) bet ka moterys negalima pakenteti kol maziu nustosi maitinti?
jus galit sakyti ka norit kontraceptines priemones (isskyrus prezervatyvus) yra labai ir netgi labai negerai, juk isderinama visa harmonu veikla jusu organizme nu pamatysim pasekmes juk jos dar neseniai atsiradusios, manot cia yra normalu kad geri ir putiesi nuo ju? tipo viskas ciki? ne nemanau schmoll.gif
geriau kazkada del sveikatos kad sureguliuoti menesines bet gyvenime i ta puse net neziuresiu schmoll.gif
tai gerai jei jausitaip nenori prezervatyvu juk yra kontraceptines vyrams tegul jie ir geria tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 06 spalio 2009 - 12:29
QUOTE(Cikita_G @ 2009 10 06, 13:28)
na as aplamai pries kontraceptines tabletes o dar kai maitini (nesvarbu kad jos sukurtos maitinancioms) bet ka moterys negalima pakenteti kol maziu nustosi maitinti?
jus galit sakyti ka norit kontraceptines priemones (isskyrus prezervatyvus) yra labai ir netgi labai negerai, juk isderinama visa harmonu veikla jusu organizme nu pamatysim pasekmes juk jos dar neseniai atsiradusios, manot cia yra normalu kad geri ir putiesi nuo ju? tipo viskas ciki? ne nemanau  schmoll.gif
geriau kazkada del sveikatos kad sureguliuoti menesines bet gyvenime i ta puse net neziuresiu  schmoll.gif
tai gerai jei jausitaip nenori prezervatyvu juk yra kontraceptines vyrams tegul jie ir geria  tongue.gif

8 metus geriau KT ir nei vieno kg papildomo neturejau schmoll.gif jau senai praejo tie laikai, kai nuo KT storejama smile.gif nuo dabartiniu KT nera tokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti
Jei jau kalbant kiek kenksminga jas vartoti, tai mano nuomonė yra tokia... jei tik įmanoma apsieiti be tablečių, tai geriau ir naudotis kitais būdais.
Tiesiog čia buvo teiginys, kad maitinančioms tablečių nėra... todėl pasakiau, kad yra. Kiekviena renkasi pagal savo požiūrį. Aš pati nenaudosiu kol maitinu.. ir vėliau, beje, žadu pasiieškot kitų būdų ax.gif
Atsakyti

Azalia
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 06, 13:34)
8 metus geriau KT ir nei vieno kg papildomo neturejau schmoll.gif  jau senai praejo tie laikai, kai nuo KT storejama smile.gif  nuo dabartiniu KT nera tokio poveikio schmoll.gif

100 procentu nesutyinku, mano kelios drauges geria ir abi labai storeja ir viena pazystama olandijoje (ten dar naujoviskesnes priemones) irgi storeja, cia priklauso nuo organizmo kaip reaguoja!!!!
o brangioji jei tu nestoreji tai nereiskia kad nekenkia unsure.gif
Reikia gryzti prie temos gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 06 spalio 2009 - 18:47
QUOTE(Cikita_G @ 2009 10 06, 19:46)
100 procentu nesutyinku, mano kelios drauges geria ir abi labai storeja ir viena pazystama olandijoje (ten dar naujoviskesnes priemones) irgi storeja, cia priklauso nuo organizmo kaip reaguoja!!!!
o brangioji jei tu nestoreji tai nereiskia kad nekenkia  unsure.gif
Reikia gryzti prie temos  gathering.gif

nu gal g.gif asmeniskai (tfu tfu ftu ) neturejau tookiu problem.... g.gif ir mano drauges taip pat g.gif nu turbut cia kaip kam tikrai.... g.gif
Atsakyti
aktyviai žindau 14 mėn vaikutį-dieną ir naktį. Visą šį laikotarpį mėnesinių nebuvo ir be abejo naujai pastoti nepavyko. Kiek teko domėtis tai yra normalu ir tokių mamyčių yra tikrai ne viena. Norėčiau, kad čia pasisakytų tos kurios mėnesinių arba nėštumo sulaukė (ar nesulaukė) jau po vaikučio pirmojo gimtadienio aktyviai žindydamos ir nesirengiančios nutraukti žindymo. Kada jau galima tikėtis antro:)?
Atsakyti
Pirmają žindžiau iki 1,5 metų irgi mėnesinių nebuvo kai nutraukiau žindyti po mėnesio pasirodė mėnesinės. Su antra tas pats tik žindyti jau prieš mėnesį nustojau o mėnesinių dar nėra.
Papildyta:
Taip kad ko gero kol nenustosit žindyti su antru nieko nebus. Aišku visoms skirtingai čia tik mano patirtis.
Atsakyti