Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(Invincible @ 2009 10 03, 10:44)
Sveikutes,
Dukrytei tuoj bus metukai, pirmos menesines atsirado po gimdymo praejus 3menesiams blink.gif gan greitai, sakyciau. Visa ta laika maitinau pati iki dabar, dukryte daznai pasimegauja mano pienuku. Bet va jau 14dienu veluoja mm...  doh.gif  O Dieve! Kaip zaibas is dangaus! Nuejau pas gydytoja-apciuope siek tiek padidejusia gimda, sako-jei bus tai kokiu 3-4savaiciu. Ir paeme krauja tiksliam nestumo tyrimui nustatyti. Per ekoskopa neziurejo, nes ji vidaus gydytoja, gines nebuvo-atostogauja.  g.gif  Jaudinuosi, nesu tam pasiruosusi, neatsigavau dar po pirmo gimdymo, dar noreciau paauginti mazaja, o cia se tau  verysad.gif  Pilva antra diena maudzia kaip pries mmm bet ju nera  g.gif Ar kam buvo taip mamytes? Kuo viskas baigesi?

na manau mes moterys tokios stiprios viska atlaikysit ir bus labai smagu po keleriu metu galvosi ot vienas vargas buvo,kaip gerai, mano va kirpeja tai iseiles tris vaikus pametinukus turejo ir nieko va sveika gyva grazi superine moteris bigsmile.gif
aisku suprantu jus man taip pat mintyse buvo kai galvojau kad pastojau (deja tik pasivaideno kad niescia) bet neissigaskit ir nepadarykit skubotu klaidingu sprendimu smile.gif
Atsakyti
Visu jusu pasisakymus suprantu. Bet labai lengva yra pasakyti: "va mano drauge uzaugino pametinukus..." kai mes pacios neauginome! Manau tai tikrai toli grazu nelengva g.gif Mano dabar dar dukryte prasosi ant ranku, pries miegeli visada reikia pasupti, pakelti kai praso, i lauka isnesti vezima, vaika is 4-o auksto namo... Vyras dirba, cia nieko-kas padetu neturiu. Zinau, skamba tikrai nekaip, bet galvoju ir apie ta varianta, kuri vadinate "skubotu klaidingu sprendimu" verysad.gif Paciai labai skaudu ir liudna, kad butent dabar atsitiko taip. Dar nezinau atsakymo, jis bus ryt arba poryt, taciau mm veluoja jau 14dienu. Manau jau ir taip viskas aisku. unsure.gif Testus dariau du-viena neiskentusi kai susipratau, kad veluoja mm-vakare-neigiamas, o kita ryte-taip pat neigiamas. Antra juostele tik matesi tokia vos vos neryski, vos iziurima... Galvoje sukasi daug minciu, laukciausi tikrai, bet va kaip isnesioti?! Kai tokia maza spurga salia! wub.gif Kuri reikalauja tiek demesio ir ne tik jo! Beje pati, kaip jau sakiau, esu dar neatsigavusi po pirmo nestumo, pirmu sunkiu menesiu gimus dukrytei... unsure.gif Teko net ligonineje guleti vienai po gimdymo, atplestai nuo dukrytes... Gerai, kad dabar viskas gerai, todel bijau antro nestumo... g.gif Gal suprasite kas nors... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 04 spalio 2009 - 12:27
QUOTE(Invincible @ 2009 10 04, 13:25)
Visu jusu pasisakymus suprantu. Bet labai lengva yra pasakyti: "va mano drauge uzaugino pametinukus..." kai mes pacios neauginome! Manau tai tikrai toli grazu nelengva  g.gif  Mano dabar dar dukryte prasosi ant ranku, pries miegeli visada reikia pasupti, pakelti kai praso, i lauka isnesti vezima, vaika is 4-o auksto namo... Vyras dirba, cia nieko-kas padetu neturiu. Zinau, skamba tikrai nekaip, bet galvoju ir apie ta varianta, kuri vadinate "skubotu klaidingu sprendimu"  verysad.gif  Paciai labai skaudu ir liudna, kad butent dabar atsitiko taip. Dar nezinau atsakymo, jis bus ryt arba poryt, taciau mm veluoja jau 14dienu. Manau jau ir taip viskas aisku.  unsure.gif Testus dariau du-viena neiskentusi kai susipratau, kad veluoja mm-vakare-neigiamas, o kita ryte-taip pat neigiamas. Antra juostele tik matesi tokia vos vos neryski, vos iziurima... Galvoje sukasi daug minciu, laukciausi tikrai, bet va kaip isnesioti?! Kai tokia maza spurga salia!  wub.gif Kuri reikalauja tiek demesio ir ne tik jo! Beje pati, kaip jau sakiau, esu dar neatsigavusi po pirmo nestumo, pirmu sunkiu menesiu gimus dukrytei...  unsure.gif Teko net ligonineje guleti vienai po gimdymo, atplestai nuo dukrytes... Gerai, kad dabar viskas gerai, todel bijau antro nestumo...  g.gif Gal suprasite kas nors...  verysad.gif

as auginu 8 men mazyle, dabar pagalvot apie pametinuka schmoll.gif as taip pat dar neatsigavau po pirmojo nestumo bei gimdymo, todel tikrai nenoreciau pastoti vel... schmoll.gif todel isidejau spirale ir ramu....jeigu taip atsitiktu, kad netyciapastociau, manau viskas priklauso nuo nusiteikimo...TIKRAI gimdyciau antra kleckiuka wub.gif juk tai pats didziausias stebuklas!!! galiu tau palinnketi tik stiprybes, kantrybes ir teisingo sprendimo.... 4u.gif jei taip atsitiks, kad antras maziukas bus pilvelyje, tai manau taip likimo duota ir reiskia taip turejo atsitikti... 4u.gif 4u.gif 4u.gif parasyk veliau kai suzinosi rezultattus 4u.gif
Atsakyti
Invincible, jeigu butu teigiamas atsakymas, taigi dar turesi daug laiko iki kol antrasis mazylis gims - po truputi apsiprasi su mintim, pamilsi mazyli po sirdele, ikalbesi teti daugiau tau padeti... O gal dievas atsius ir kitu zmoniu kurie tau pagelbes wink.gif

Ir mano mazyle "rankinuke", nors jau 1.4m ir 13kg, oi pavargstu, auginu be mociuciu ar aukliu ar kt. pagalbos. Vyras irgi ne kiekviena vakara namie, aukstas 5-as be lifto. Bet jei butu netrukus antras leliukas pusiau netyciukas, tai labai jo laukciau. Nors butu tikrai sunku. Bet vaikams smagiau augti kartu.
Atsakyti
Viska as suprantu mamytes ir man kirba tokia mintis, kad lauktis... Po to is karto pagalvoju, kad kaip butu nepakeliamai sunku!... schmoll.gif Vyras man labai padejo su pirmagime, naktimis kelesi kartu, bet kas liesdavo diena-as likdavau viena.. Kolkas tyrimo atsakymo nera, ryt ryte eisiu pas gine apziurai, nes iki tol negalejo apziureti. Tai jau bus tikrai viskas ryt aisku. Rytais neipatingai papykina, pilvo apacia paskauda kaip pries mmm, bet ju kaip nera taip nera blush2.gif
Zinoma pagalvoju apie tai, kad dukrytei kaip butu idomu augti, nes cia mes nieko kaip ir neturime, is mano puses siame mieste nera nei vieno giminaicio, o vyro gimine nebendraujanti doh.gif tai dukrytei liudnoka. Kai nuvykstame pas mano seseri ir ji susitinka savo pussesere tai dziaugsmo ir geru emociju pasikrauna visiems metams i prieki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 05 spalio 2009 - 09:12
QUOTE(Invincible @ 2009 10 05, 10:10)
Viska as suprantu mamytes ir man kirba tokia mintis, kad lauktis... Po to is karto pagalvoju, kad kaip butu nepakeliamai sunku!...  schmoll.gif Vyras man labai padejo su pirmagime, naktimis kelesi kartu, bet kas liesdavo diena-as likdavau viena.. Kolkas tyrimo atsakymo nera, ryt ryte eisiu pas gine apziurai, nes iki tol negalejo apziureti. Tai jau bus tikrai viskas ryt aisku. Rytais neipatingai papykina, pilvo apacia paskauda kaip pries mmm, bet ju kaip nera taip nera  blush2.gif 
Zinoma pagalvoju apie tai, kad dukrytei kaip butu idomu augti, nes cia mes nieko kaip ir neturime, is mano puses siame mieste nera nei vieno giminaicio, o vyro gimine nebendraujanti  doh.gif  tai dukrytei liudnoka. Kai nuvykstame pas mano seseri ir ji susitinka savo pussesere tai dziaugsmo ir geru emociju pasikrauna visiems metams i prieki  smile.gif

nu pranesk butinai kaip sekesi!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif As ka tik is gydytojos.
Mano rytas siandien prasidejo 6val. Nerimastingas rytas verysad.gif is karto kaip gine liepe - pasidariau dar viena testa: neigiamas. Ziurejau ir negalejau patiketi! g.gif Suzibo tokia maza, bet stipri viltis: o gal visdelto cia bereikalingai pergyvenu blush2.gif Isvaziavome pas gydytoja.
Su didziausia geda pranesu, kad mano pakeltas alermas bereikalingas buvo blush2.gif blush-anim-cl.gif Gydytoja visaip apziurejo ir pasake, kad as "ne nescia" irnesakyk.gif ir sake mmm nera nes padidejes kazkoks ten hormonas is P raides (neatsimenu koks), greiciausiai todel, kad dukryte paskutiniu metu daug valgo is kruties. Sake mmm dar nebus ilgai, taip, kad nusiraminti. cool.gif Zinokite po tokiu gyd. zodziu as taip nusvitau doh.gif Net ir gydytoja pasake: nu zinoma, kad butu labai anksti, atsigauti dar reikia blush2.gif Sake, kad buna taip kai maitini: mmm atsiranda, paskui vel gali pradingti, taip nereguliariai tol kol nustoji maitinti.
P.s. vyras siandien pasakojo, kad sianakt as per sapnus kalbejau: "yra ar nera? yra ar nera? yra ar nera... " doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 06, 12:44)
Sveikos mamytes  biggrin.gif As ka tik is gydytojos.
Mano rytas siandien prasidejo 6val. Nerimastingas rytas  verysad.gif is karto kaip gine liepe - pasidariau dar viena testa: neigiamas. Ziurejau ir negalejau patiketi!  g.gif  Suzibo tokia maza, bet stipri viltis: o gal visdelto cia bereikalingai pergyvenu  blush2.gif Isvaziavome pas gydytoja.
Su didziausia geda pranesu, kad mano pakeltas alermas bereikalingas buvo  blush2.gif blush-anim-cl.gif  Gydytoja visaip apziurejo ir pasake, kad as "ne nescia"  irnesakyk.gif ir sake mmm nera nes padidejes kazkoks ten hormonas is P raides (neatsimenu koks), greiciausiai todel, kad dukryte paskutiniu metu daug valgo is kruties. Sake mmm dar nebus ilgai, taip, kad nusiraminti.  cool.gif Zinokite po tokiu gyd. zodziu as taip nusvitau  doh.gif  Net ir gydytoja pasake: nu zinoma, kad butu labai anksti, atsigauti dar reikia  blush2.gif  Sake, kad buna taip kai maitini: mmm atsiranda, paskui vel gali pradingti, taip nereguliariai tol kol nustoji maitinti. 
P.s. vyras siandien pasakojo, kad sianakt as per sapnus kalbejau: "yra ar nera? yra ar nera? yra ar nera... "  doh.gif

nu va, o tu pergyvenai!!! nu laaaaaaaabai dziagiuosi kad viskas taip kaip norejai clap.gif tik dabar tau siulau saugotis, jei visgi nenori neplanuoto nestumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 06, 11:44)
Sveikos mamytes  biggrin.gif As ka tik is gydytojos.
Mano rytas siandien prasidejo 6val. Nerimastingas rytas  verysad.gif is karto kaip gine liepe - pasidariau dar viena testa: neigiamas. Ziurejau ir negalejau patiketi!  g.gif  Suzibo tokia maza, bet stipri viltis: o gal visdelto cia bereikalingai pergyvenu  blush2.gif Isvaziavome pas gydytoja.
Su didziausia geda pranesu, kad mano pakeltas alermas bereikalingas buvo  blush2.gif blush-anim-cl.gif  Gydytoja visaip apziurejo ir pasake, kad as "ne nescia"  irnesakyk.gif ir sake mmm nera nes padidejes kazkoks ten hormonas is P raides (neatsimenu koks), greiciausiai todel, kad dukryte paskutiniu metu daug valgo is kruties. Sake mmm dar nebus ilgai, taip, kad nusiraminti.  cool.gif Zinokite po tokiu gyd. zodziu as taip nusvitau  doh.gif  Net ir gydytoja pasake: nu zinoma, kad butu labai anksti, atsigauti dar reikia  blush2.gif  Sake, kad buna taip kai maitini: mmm atsiranda, paskui vel gali pradingti, taip nereguliariai tol kol nustoji maitinti. 
P.s. vyras siandien pasakojo, kad sianakt as per sapnus kalbejau: "yra ar nera? yra ar nera? yra ar nera... "  doh.gif

Nu va kaip gerai, nereiks spręsti sunkaus klausimo wink.gif Sveikinu 4u.gif
Svarbu toliau nepasitikėti žindymo apsauga ir patikimesnes apsaugos priemones pasirinkti biggrin.gif
Atsakyti
Taip, jau dabar taip tikrai neapsileisiu. blush2.gif Problema tik tai, kad apsaugos pasirinkimas menkas. Spirales man negalima-nes turiu nemaza zaizdele, maitinancioms kontraceptiniu tabl. nera. Lieka vienas budas, manau ji visos zinome-prezervatyvai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 06, 11:59)
maitinancioms kontraceptiniu tabl. nera

yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmh, kazin kodel man dvi gines pasake, kad nera g.gif gal jos nepritaria tokioms tabletems. g.gif O kokios tai tabletes, jei galima - isduokite paslapti. ax.gif
Atsakyti