Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(blondinas Nr.179 @ 2009 09 29, 15:52)
prie ko cia menesines.
Nieko nesuprantu...kaip liga susijus su menesinem?

nu cia tema - maitinimas ir menesines, o susirgima as ir turejau omeny -menesines biggrin.gif
Atsakyti
manau ivyko nesusikalbejimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2009 09 29, 17:10)
manau ivyko nesusikalbejimas lotuliukas.gif

nu kai vienas kalba apie batus, o kitas apie ratus, noredamas pasireiksti pasirenkant zinuciu skaiciu, o ne ziurint i kokia tema kalbama tai ir gaunasi ratai.
Atsakyti
taigi blondinas pasireiske, nes stebetis kad nusisnekejo lotuliukas.gif
ir is viso, ka vyrai gali apie menesines suprast biggrin.gif

na, mano merginai 1.4m ir dar menesiniu nesulaukiau, bet maitinu tai dar daug ir daznai...
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2009 09 30, 07:48)
na, mano merginai 1.4m ir dar menesiniu nesulaukiau, bet maitinu tai dar daug ir daznai...

Oho, kaip ilgai blink.gif thumbup.gif O as jau buvau bepradedanti nerimaut, nes mano panelei jau metukai, o mm nera. Irgi maitinu gan daznai.
Atsakyti
QUOTE(Momo @ 2009 09 30, 13:00)
Oho, kaip ilgai  blink.gif  thumbup.gif O as jau buvau bepradedanti nerimaut, nes mano panelei jau metukai, o mm nera. Irgi maitinu gan daznai.

Na, esu gavus patarimu, kad baigt maitint ir kad galiu is vis nebevaisinga likt, bet nekreipiu demesio/ Mano drauge pirma vaikeli irgi ilgiau nei iki 1.6m maitino ir mmm nebuvo. Baigesi tuo kad taip ir nesulauke mmm - antras vaikelis uzsimezge smile.gif
Taigi, manau, kad viskas tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2009 10 01, 13:38)
Na, esu gavus patarimu, kad baigt maitint ir kad galiu is vis nebevaisinga likt, bet nekreipiu demesio/ Mano drauge pirma vaikeli irgi ilgiau nei iki 1.6m maitino ir mmm nebuvo. Baigesi tuo kad taip ir nesulauke mmm - antras vaikelis uzsimezge smile.gif
Taigi, manau, kad viskas tvarkoje.

ojezus marija dar tokio ziauraus bajerio nesu girdejusi blink.gif lotuliukas.gif
KAD NUO ILGO MAITINIMO NEVAISINGA GALI LIKTI blink.gif
N E S E M O N E lotuliukas.gif
teisingai darot drinks_cheers.gif kad nekreipiat demesio i tokias kalbas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Dukrytei tuoj bus metukai, pirmos menesines atsirado po gimdymo praejus 3menesiams blink.gif gan greitai, sakyciau. Visa ta laika maitinau pati iki dabar, dukryte daznai pasimegauja mano pienuku. Bet va jau 14dienu veluoja mm... doh.gif O Dieve! Kaip zaibas is dangaus! Nuejau pas gydytoja-apciuope siek tiek padidejusia gimda, sako-jei bus tai kokiu 3-4savaiciu. Ir paeme krauja tiksliam nestumo tyrimui nustatyti. Per ekoskopa neziurejo, nes ji vidaus gydytoja, gines nebuvo-atostogauja. g.gif Jaudinuosi, nesu tam pasiruosusi, neatsigavau dar po pirmo gimdymo, dar noreciau paauginti mazaja, o cia se tau verysad.gif Pilva antra diena maudzia kaip pries mmm bet ju nera g.gif Ar kam buvo taip mamytes? Kuo viskas baigesi?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 03, 10:44)
Sveikutes,
Dukrytei tuoj bus metukai, pirmos menesines atsirado po gimdymo praejus 3menesiams blink.gif gan greitai, sakyciau. Visa ta laika maitinau pati iki dabar, dukryte daznai pasimegauja mano pienuku. Bet va jau 14dienu veluoja mm...  doh.gif  O Dieve! Kaip zaibas is dangaus! Nuejau pas gydytoja-apciuope siek tiek padidejusia gimda, sako-jei bus tai kokiu 3-4savaiciu. Ir paeme krauja tiksliam nestumo tyrimui nustatyti. Per ekoskopa neziurejo, nes ji vidaus gydytoja, gines nebuvo-atostogauja.  g.gif  Jaudinuosi, nesu tam pasiruosusi, neatsigavau dar po pirmo gimdymo, dar noreciau paauginti mazaja, o cia se tau  verysad.gif  Pilva antra diena maudzia kaip pries mmm bet ju nera  g.gif Ar kam buvo taip mamytes? Kuo viskas baigesi?

ech kaip as tau pavydziu.....
Atsakyti
Ko pavydite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 03, 11:03)
Ko pavydite?  blush2.gif

tokiu problemu tongue.gif na galimo nestumo.
As dar pilnai maitinu du mazius ir jokiu mmm ne su ziburiu nerasi. Buvau pas daktareli planiniam vizitui tai sake kad net nepanasu. O as taip slapcia tikiuosi sesytes....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 10 03, 09:59)
ech kaip as tau pavydziu.....

Nu, jokios užuojautos iš mūsų, sveikint tik norisi lotuliukas.gif

O šiaip - nėštumo testas nieko nerodo?
Atsakyti