Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(juraciukaslt@ @ 2009 06 15, 12:34)
Dukrytei 3,5men iki siol maitinu savo pienu, ir netiketai pasirode menesines, ar tai reiskia kad turi dingti pienas? Drauge taip nugasdino, kad nenoriu tuo tiketi. Manau kad ir sirgdamos gali sekmingai maitinti ir toliau?

Sveika, nera ko pergyvent. Kai mazaja maitinau tai MMM prasidejo 5 men. po to vel dingo tada 10 MMM ir dabar jau reguliarios - nes nustojau maitint. Pienas nedingsta kai prasideda MMM gali but rami. Gali jo tik siek tiek sumazet, bet po to vel atsisitato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 21, 13:58)
Gali buti, kad pasikeicia pieno skonis. maniskis dabar labai neramus.. man menesines prasidejo sekmadieni (6-ta savaite po gimdymo). kraujuoju kaip is kibiro, labai silpna.. pienuko labai sumazejo jau pries pora savaiciu ir vis dar nedaugeja, bet vis dar maitinu, tik tenka primaitinti dar papildomai su misinuku  verysad.gif

na manau kad nuo nusilpimo pienukas mazeja bet jei tik pradesi primaitinti misinukais labai greitai ir pienukas tavo baigsis arba mazius atsisakys zysti, na as pora kartu atkentejau bet nedaviau misinuko kai baiginedavosi pienukas ir jo vel atsirasdavo aisku dazniau zindyti reikdavoir maitinimosi racijona pagerinti daug skysciu gerdavau nu po savaites gamyba pieno atsistatydavo thumbup.gif karta visai dinges pienas buvo po krutines uzdegimo nuo temperaturos bet po dideliu pastangu vel pradejo gamintis pienas o tikrai netiesa kad jei atsirado menesines tai greitai dings pienas, cia labai kiekvienai skirtingai, man po 6 men atsirado menesines bet maitinau beveik iki metuku maziuka savo tongue.gif
Atsakyti
tikrai nesumazeja ir pieno skoniui itakos neturi. man atsirado reguliarios kai vaikui suejo 6 savates
Atsakyti
atsirado kai maziui desimt menesiu su puse sukako, ta pacia diena, kai jis eme vaikscioti thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazui 9,5 men. vis dar maitinu, mm dar nera schmoll.gif
Atsakyti
Kol maitinau menesiniu nebuvo.Atsirado tik po poros menesiu,kai lioviausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 21, 13:58)
Gali buti, kad pasikeicia pieno skonis. maniskis dabar labai neramus.. man menesines prasidejo sekmadieni (6-ta savaite po gimdymo). kraujuoju kaip is kibiro, labai silpna.. pienuko labai sumazejo jau pries pora savaiciu ir vis dar nedaugeja, bet vis dar maitinu, tik tenka primaitinti dar papildomai su misinuku  verysad.gif

o tu isitikinusi kad cia menesines? as pasirodyciau gydytojui....zinoma jeigu jau praejo tai viskas ok tada smile.gif
Atsakyti
ech, mamytes, kaip gerai kad tokia tema yra... tai pasiskaicius, aprimau.... mano lialiai 8 menesiukai, ir dar maitinu, ir nesergu... aisku ant paketu sutaupau biggrin.gif bet tuo paciu ir baimes yra - jokios kontroles.. kai nesergi tai ir vaidenasi - o gal jau nebeviena, nors kaip vyras sako - ar is sventosios dvasios tongue.gif , bet susirgus ramiau jausciaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 08 03, 00:22)
o tu isitikinusi kad cia menesines? as pasirodyciau gydytojui....zinoma jeigu jau praejo tai viskas ok tada smile.gif

Man po pirmo gimdymo prasidėjo po dviejų mėnesių, nors maitinau.
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 09 28, 18:27)
bet susirgus ramiau jausciaus  ax.gif

as manau, kad susirgus negalima ramiai jaustis.
Liga- tai organizmo imuniteto trukumas.
Reiktu grudintis ir sportuoti.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.179 @ 2009 09 28, 19:48)
as manau, kad susirgus negalima ramiai jaustis.
Liga- tai organizmo imuniteto trukumas.
Reiktu grudintis ir sportuoti.

g.gif imuniteto trukumas menesinems?
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 09 29, 12:58)
g.gif  imuniteto trukumas menesinems?

prie ko cia menesines.
Nieko nesuprantu...kaip liga susijus su menesinem?
Atsakyti