Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

mmm prasidejo pries pirmaji mazosios gimtadieni.Siek tiek gausesnes nei ,kad pries gimdyma , bet visiskai neskausmingos(anksciau kartais tekdavo isgert kokia tablete).Kelis menesius ne itin reguliarios buvo, bet db jau ziuriu susiformavo ciklas.
Atsakyti
pas mane menesines atsirado 4 menesi , o skirtumo tikrai jokio nera per menesines maitini ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktinė @ 2003 08 14, 19:22)
Mėnesinės atsirado 11-tą mėnesį.Maitinu iki šiol- leliui jau greitai 1m.4mėn.Kažkokio skirtumo maitinant per mėnesines nepajutau.

Sutinku su sia nuomone.Menesines prasidejo paciai kai suejo sunui metukai,o ir dabar maitinu ir nesikundziam smile.gif
Atsakyti
Man beveik po pusantru metu pasirode mmm, negausios, kitokios nei iki tol, didesnis dienu intervalas tarp ju, o skirtumo maitinant tomis dienomis nepastebejau, kaip godziai valge, taip ir valgo...
Matyt, visoms lb skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man su pirmaja prasidejo kaip tik baigiau maitinti 10 men., dabar mazajai 4men dar to dziaugsmo neturiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2009 02 12, 02:34)
mamytes, o kaip jum buvo? man tos mmm labai jau negausios, po trecdali kasdieninio paketuko sutepa kelis kartus per diena ir tiek, nakti isvis keli lasai, tesiasi jai trecia diena, bet nelabai suprantu, ar cia tikros mmm ar jos turetu but zymiai gausesnes

O man mmm prasidejo po gimdymo praejus 2 men., tai plaukiu doh.gif , iki gimdymo buvo tirai ne tokios gausios schmoll.gif Bet uztat ne tokios skausmingos smile.gif , nes anksciau budavo net iki alpimu is skausmo verysad.gif
Atsakyti
susirgau kai mergytei buvo 7mėn. Pienelio gal kiek sumažėjo, bet čia gal pasamonėj taip suveikė, nes draugė sužinojus kad prasidėjo mmm, sako, "tai jau turbūt pienelis baigsis" doh.gif bet kol kas viskas ok
Atsakyti
Prasidejo kai maziui buvo 5.5 men, gausesnes bet neskausmingos. Vienintelis skirtumas - jautresni speneliai, o siaip ir pieno tiek pat ir valgo skaniai.
Atsakyti
Man prasidejo kai mazei buvo 6 men.nieko neiprasto nepastebejau.Nei pienas sumazejo nei dukryte spjaudos.Viskas kaip iprastai.
Atsakyti
man dar neprasidejo...gal ir gerai...bet tikiuosi prasides kai jau bus reikalas...
Atsakyti
man turbut 2menesi atsirado mmm, o as dar maitinu ir pirma kart girdziu, kad gali nustot pienelis
Atsakyti
Mano vaikutis jau išmiega naktį ir manau, kad jau turėčiau susirgt, nes susidaro 8 valandų intervalas be MP... Bet jų nėra g.gif
Atsakyti