Prieš pat mėnesines, apie savaitę laiko, mažoji pradėjo tuštintis po 6 kartus per dieną (įprastai tuštindavosi po kartą per 6 dienas ). Aišku, nesupratau, kas vyksta. Aplaksčiau gydytojus, padariau net išmatų pasėlį. Po mėnesinių viskas grįžo į įprastas vagas. Agam.. dar... Nuo to laiko mergaitė pradėjo dažniau valgyti.
o man kol maitinau nebuvo menesiniu
mano sunui 1 metas ir 2 ,menesiai, vis dar maitinu.
prasidejo mm, po 8 men.
bet kai maitinu, man jos yra nereguliarios.
prasidejo mm, po 8 men.
bet kai maitinu, man jos yra nereguliarios.
paskaiciau ir ramiau pasidare... o tai susirgau sian ir sustresavau, sakau gal jau cia pienukas ruosias dingt... nu nelaukiau as taip greit, tuo labiau, kad neprimaitinu jokiu misinuku, dukriukas diena nakti traukia...
Man mmm prasidejo lygiai po 3 men. po gimdymo. Maitinu reguliariai, kas 2,5 - 3 val. ir nakti kas 3 val. valgom. Tikriausiai beda tame, kad labai trumpai mazoji valgo 3-5 min.
Labai bijojau, kad pieno prades mazeti, jis bus neskanus, bet nieko panasaus nebuvo. Tiesa, kazkur 2 sav. pries mmm truputi pieno pamazeja, bet, daugiau pageriu skysciu, uzvalgau, ir vel viskas OK
Labai bijojau, kad pieno prades mazeti, jis bus neskanus, bet nieko panasaus nebuvo. Tiesa, kazkur 2 sav. pries mmm truputi pieno pamazeja, bet, daugiau pageriu skysciu, uzvalgau, ir vel viskas OK
Man mmm prasidejo kai maziulei buvo 5,5 men Maitinu pati. Dabar jau kaip ir turetu buti antros mmm, skaiciuojant 28 dienu cikla, kaip iki gimdymo bet... nera... Tai va ir mastau ar jos nereguliarios buna ar gal vel testuka pirkt
atstiko ir man toks dalykas. Viskas buvo normaliai žindžiau pilnai ir vargo nemačiau..o apie mmm net nesusimąsčiau...Vieną dieną mažė nelabai noriai valgė, na galvoju - gal koks nevalgadienis, maža ką..kiek nori tiek valgo...tą naktį kėlėsi kas valandą valgyt bet tik patraukia ir spjauna.. jau galvoju kažkas ne taip...ryte taip įsisskaudėjo pilvą ir aišku atšoliavo draugės mmm..o su valgymu tą dieną buvo išvis ne kas...matau, kad nori valgyt..kaip ir trauktų tą pienelį, bet tik gurkšnelį ir vsio...nustoja...
kaži ar čia tas turi įtakos...taip nenorėčiau baigti maitinti
mamytes, o kaip jum buvo? man tos mmm labai jau negausios, po trecdali kasdieninio paketuko sutepa kelis kartus per diena ir tiek, nakti isvis keli lasai, tesiasi jai trecia diena, bet nelabai suprantu, ar cia tikros mmm ar jos turetu but zymiai gausesnes
QUOTE(irma- @ 2009 02 11, 20:10)
atstiko ir man toks dalykas. Viskas buvo normaliai žindžiau pilnai ir vargo nemačiau..o apie mmm net nesusimąsčiau...Vieną dieną mažė nelabai noriai valgė, na galvoju - gal koks nevalgadienis, maža ką..kiek nori tiek valgo...tą naktį kėlėsi kas valandą valgyt bet tik patraukia ir spjauna.. jau galvoju kažkas ne taip...ryte taip įsisskaudėjo pilvą ir aišku atšoliavo draugės mmm..o su valgymu tą dieną buvo išvis ne kas...matau, kad nori valgyt..kaip ir trauktų tą pienelį, bet tik gurkšnelį ir vsio...nustoja...
Gali būti, kad dėl mėnesinių, hormonų pakinta MP skonis. Praeis
QUOTE(alize @ 2009 02 12, 01:34)
mamytes, o kaip jum buvo? man tos mmm labai jau negausios, po trecdali kasdieninio paketuko sutepa kelis kartus per diena ir tiek, nakti isvis keli lasai, tesiasi jai trecia diena, bet nelabai suprantu, ar cia tikros mmm ar jos turetu but zymiai gausesnes
Man tai panašiau, kad čia dar gimdymo likučiai. Maitinat MP pilnu tempu?
menstruacijos prasidėjo praėjus 7mėn po gimdymo. jokios įtakos maitinimo ilgumui neturėjo. tik tomis dienomis pienelio skonis mano angeliukui nelabai patiko ale valgė, nors ir niurzgėdama
QUOTE(Ode @ 2009 02 12, 10:11)
Gali būti, kad dėl mėnesinių, hormonų pakinta MP skonis. Praeis
maitinu tik MP, nevalgo mano grozybe misinuku... bandziau nakciai duot, buvo metas, kai vakarais pienuko labai nebudavo, tai klyke alkana, bet misinuko nevalge...
o del mmm tai po gimdymo tepliot nustojo po 3 savaiciu ir nebudavo ne lasiuko, tai dabar ir nesupratau, kas cia buvo. gal tikrai dar tiesiog valesi gimda, o ne mmm prasidejo?