Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Pas mane jau sesta men po gimdymo "raudonarmieciai" atsirado, bet dabar jau 10 men, o as dar maitinu, kada vaikas nori ir beveik kiek nori ;D
Atsakyti
Na man menesines prasidejo kai buvo 5 men. ir labai normalios reguliarios. Bet maitinau metus kol vaikis pats atsisake. Taip kad tai turbut nepriklauso nuo to kada prasideda, matyt genetiskai uzprogramuota.
Atsakyti
Jei neklystu, mėnesinės atsiranda tada, kai sistemingai tarp maitinimo atsiranda nemažiau 6 val pertrauka, pvz. naktį.
Atsakyti
Tai va man panasiai ir buvo, nes nakti maitinau jau tik viena karta ir ismiegodavo beveik 6-7 val.
Bet nepasakyciau, kad menesiniu dienomis budavo neramus ar pienas jam neskanus. Kaip visada normaliai valgydavo.
Atsakyti
Negasdinkit su ta pertrauka naktį  ir mėnesinėmis ohmy.gif Mano mažei dabar 4 mėn.,pieno turiu labai mažai, tai maitinu tik naktį. O ir mažė nuo vieno mėnesiuko naktį darė 6 val. pertrauką, bet mėnesinių dar nėr  :-/ O kada anksčiausiai galima pastot gal žinot? Susirūpinau  :-[
Atsakyti
Maniskis tvarkingai nuo pat gimimo nakti miegodavo 6 valandas (nuo devintos vakaro iki 3 ryto). Menesines atsirado tik devinta menesi, kai rimtai primaitinti pradejom. Tiesa, po septyniu menesiu buvau pas ginekologa, tai pasake, kad jau kaisidziu funkcija atsinaujina ir dave du menesius iki pirmu menesiniu. Taip ir buvo  :)
Nors ir bijai gasdinimu, paguosti negaliu. Daugumai moteru (gal kokiems 98%) menesines iki sesiu menesiu neatsinaujina, jei maitina tik krutimi pagal kudikio poreikius. Tik krutimi, tai reiskia jokiu arbateliu, jokiu sulciu, jokio vandenuko. Tik mamos pienukas.
Atsakyti
Kaip Rimaistė rašė, maitinant pagakl poreikį ir dažnai neturėtų atsirasti. Jei tik pertrauka yra ilga, maitinimai sutrumpėja, pieno gaminasi mažiau ir - labai prašom, tieskit raudoną kilimą ;D  o šiaip tai va pas gydytoją buvau, tai ji sakė, kad po gimdymo ten būna sausa ( todėl ir mylėtis nelabai smagu), o kai tik pradeda atsirasti gleivės, tai jau tuoj tuoj prasidės.... todėl atsargumas būtinas visada wink.gif
Atsakyti
O ar bent kiek susijęs mėnesinių atsiradimas po gimdymo su tuo, ar jos iškart pradingo tik pastojus? Ar yra ryšio tarp to, kad jei mėnesinės ne iš karto pastojus dingo, tai jos ir pagimdžius greičiau atsirado (ar tai kaip kitaip)??
Atsakyti
man jau tai buvo seniai,bet kol maitinau menesiniu nebuvo iki 10 men,po to viena syki pasirode ir vel pradingo,na ir,zinoma issiaiskinau,kad vel laukiuosi ;)Bet,tai buvo smagi naujiena,nes taip ir norejom :DZodziu, istisai maitinau beveik 3 metus,o taip pat tiek laiko ir menesiniu nebuvo,puiku ;D
Atsakyti
Gal ne visai aiškiai parašiau - norėjau parašyt, ar susiję tai, ar iš karto laukiantis išnyksta mėnesinės ir kaip greitai pagimdžius jos atsiranda. Pvz., jau laukiesi, o mėnesinės tebebūna dar kelis mėnesius ar net daugiau, tai ir po gimdymo jos greičiau prasideda (arba vėliau). Ar pastebėjot kokių dėsningumų?
Atsakyti
Na ir as cia susirupinau...manosios buvo atsirade 2 menesi po gimdymo. Dabar maziui 4 men, o as tetu is Raudondvario daugiau nebesulaukiu....Dariau nestumo testa-buvo neigiamas, bet vis tiek neramu...gal kam nors taip irgi buvo, kad po gimdymo atsirado, o paskui vel dingo??? Maziu maitinu, kada nori ir kiek nori, nors jo tas maitinimo grafikas lyg ir nusistovejes...Idomu, teoriskai, ar taip gali buti, kad atsirade dingtu nei is sio nei is to t.y. nepastojus??
Atsakyti
Nuraminkit mane kuri nors sad.gif Sianakt pasirode tos, kuriu neturejau jau 11 men., t.y. menesines. Ligi siol sunu maitinau pati, retkarciais primaitindama misinuku. Ar daabr pienas visai sunyks?? unsure.gif
Atsakyti