Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Sveikutes,turiu toki klausimeli.Pati dar maitinu,menesines buvo tik 2 kartus nereguliarios.Pastoruoju metu niekaip jauciuosi,pykina blink.gif ,bijau ar nebusiu neviena g.gif .Kaip manote maitinanciai moteriai ar verta pasitiketi testo rezultatais?
Busiu labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paprastoji: 26 balandžio 2008 - 14:16
QUOTE(Paprastoji @ 2008 04 26, 15:13)
Sveikutes,turiu toki klausimeli.Pati dar maitinu,menesines buvo tik 2 kartus nereguliarios.Pastoruoju metu niekaip jauciuosi,pykina blink.gif ,bijau ar nebusiu neviena g.gif .Kaip manote maitinanciai moteriai ar verta pasitiketi testo rezultatais?
Busiu labai dekinga mirksiukas.gif

testo rezultaitais gali pilnai pasitikėt, tiesiog pasidaryk wink.gif. Jeigu pilnai maitini, miegi su vaiku, neduodi jam nieko daugiau čiulpti, daug nešioji, pastoti nera daug šansų. Bet visko gali būti... ax.gif Pasitikrink - bus ramu smile.gif

PS tokia tema jau yra, gali pajieškot per pajiešką, paskaityt ką sako kitos mamos.
Atsakyti
TAip testas man asmeniškai rodė teisingai.
Atsakyti
mano testas (juostelinis) buvo neigiamas, bet po savaitės vėl dariausi (šįsyk kasetinį) ir gavau du ryškiausius brūkšnius tongue.gif Ir panašu, kad viskas teisinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
mano leliukui buvo nepilni 4 menesukai,kaip pradejo svaigti galva ir viskas plaukti aplinkui...testas buvo teigiamas ir dabar turim grazuole dukrele...kai kas sako jei pastoji pienas kartus tampa,arba dingsta bet musu atveju nieko panasaus nebuvo.budama nescia dar pusantro menesio maitinau ,kol pati nesustojau:) biggrin.gif
Atsakyti
laba
as norejau pasiklausti ar gali taip buti.as maitinu MP ir diena ir nakti.mano buvo prasidejusios menesines kai vaikui buvo 10 men.dabar po menesio jos turetu vel prasideti bet ju nera.jos jau savaite veluoja.ar gali buti kad as nescia?
Atsakyti
QUOTE(only:) @ 2008 05 13, 08:52)
laba
as norejau pasiklausti ar gali taip buti.as maitinu MP ir diena ir nakti.mano buvo prasidejusios menesines kai vaikui buvo 10 men.dabar po menesio jos turetu vel prasideti bet ju nera.jos jau savaite veluoja.ar gali buti kad as nescia?

labutis.man menesines prasidejo kai vaikui buvo 9menesiai.tada 1,5menesio ju nebuvo.kol maitinau jos buvo nereguliarios.maitinau iki 2metu tada nutraukiau.po nutraukimo praejus 3-4men menesines pradejo normalizuotis.manau tai kiekvienai individualiai.
na,o jeigu nesisaugojai blush2.gif ,tai yra tikimybe,kad nescia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(only:) @ 2008 05 13, 08:52)
laba

Gali būti, bet gali ir nebūti. Kartais tik pabaigus žindyti galutinai susibalansuoja hormonai ir susinormalizuoja ciklai, tad visai normalu, kad kol kas jūsiškis nereguliarus.
Jei manot, kad yra nėštumo tikimybė, pasidarykit testą. 4u.gif
Atsakyti
kol matinau ir diena ir nakti menesines budavo kas antra men. ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

man mėnesinės prasidėjo praėjus nepilniems 6 mėn po gimdymo, tuomet kai pradėjom ragauti daržovių ir kruopų košes mirksiukas.gif
Atsakyti
Dukrytei tuoj bus 1 metai ir 7 mėnesiai, iki šiol maitinu MP. Vien tik MP maitinau iki 6,5 mėnesio (negaudavo nieko, nei vandenuko, nei arbatų ir jokių mišinių). Mėnesinės prasidėjo praėjus 8 savaitėms po gimdymo (pagimdžiau sausio viduryje, o mėnesinės pirmos atėjo kovo pradžioje), ciklas iškart tapo reguliarus 29- 35 dienos.
Atsakyti