Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(editute @ 2007 08 08, 20:19)
norejau klausti patarimo ,kada baigus maitinti atsiranda MM baigiau maitinti jau pries 4 dienas ,o ju ner  doh.gif draugei atsirado iskart nustojus maitinti  ar  antra diena , gal as greit noriu g.gif

Neturi mm prasidėt iš karto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(editute @ 2007 08 08, 19:19)
norejau klausti patarimo ,kada baigus maitinti atsiranda MM baigiau maitinti jau pries 4 dienas ,o ju ner  doh.gif draugei atsirado iskart nustojus maitinti  ar  antra diena , gal as greit noriu g.gif

! 
Prašau naudotis Paieška!!!Panaši tema jau yra.
 ! 
Pasistenkite bent temos pavadinimą parašyti be klaidų!
Atsakyti
Aš ir galvojau, kad jei maitinsiu vien tik savo pienu neprasidės jokios mmm bigsmile.gif bet jos atsirado labai greit 3 mėn verysad.gif
Atsakyti
man tikrosios menesine prasidejo kai vaikui buvo dveji metai ( pabreziu - ne menesiai, o metai). skausmai ir pan (normalus menesiniu siptomai ) tik nuo tada kai vaikui sukako treji metai.......pilnai vaika maitinau iki 2 metu - niekaip nesiseke nutraukti:(
.. dabar maziui 3.5 metu. pieno dar yra.....
kodel taip yra zalio supratimo netuyriu:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausmare: 30 rugpjūčio 2007 - 12:22
Taip jau kartais buna smile.gif Net ir maitindamos, ir nesirgdamos mamytes pastoja 4u.gif
Asmeniskai man menstruacijos prasidejo po menesio, kai baigiau maitinti krutimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arsua32: 30 rugpjūčio 2007 - 14:11
Man iškilo toks klausimėlis blush2.gif Ar maitinant išsausėja makštis? Nes aš maitinu, o ten tikrai nėra sausa... Tai ar čia man pasisekė, ar tai reiškia, kad vėl atsinaujins mmm?
Atsakyti
Pora dienu buvo pasirodes kraujavimas. Bet labai nedidelis. Poto liovesi. Tiesiog baltos isskyros lenda lauk. Po savaites pora dienu paskaudejo kairi sona ir tarsi kazkur makstyje padilgsnojo. Dabar jau 2 men po gimdymo. Ar tai atsinaujinanciu menesiniu pozymiai? Ar kazkokios ginekologines problemeles lenda? pasidalinkit prasau patirtim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2008 02 12, 18:40)
Pora dienu buvo pasirodes kraujavimas. Bet labai nedidelis. Poto liovesi. Tiesiog baltos isskyros lenda lauk. Po savaites pora dienu paskaudejo kairi sona ir tarsi kazkur makstyje padilgsnojo.  Dabar jau 2 men po gimdymo. Ar tai atsinaujinanciu menesiniu pozymiai? Ar kazkokios ginekologines problemeles lenda? pasidalinkit prasau patirtim blink.gif

Man buvo darytas Cezario pjūvis, tai po jo sakė, kad dar ilgiau, nei po įprastinio gimdymo vyksta valymasis. Man du mėn. po CZ baltų išskyrų buvo nemažai ir kraujavimas buvo pasirodęs, o mėnesinės prasidėjo po 2,5 mėn. Gal tau irgi MM artėja? Bet kokiu atveju sek, kad baltos išskyros nebūtų blogo kvapo. Čia turėjau nusikopijavusi iš kažkur:

"Kreipkis į gydytoją, jei:
• Staiga nebėra išskyrų iš makšties
• Išskyros įgauna blogą kvapą
• Pasirodo gryno kraujo iš lyties organų
• Pakyla temperatūra, krečia šaltis
• Atsiranda neįprastas pilvo skausmas
• Paraudimas, tempimas ir skausmas tarpvietėje
• Paraudimas ir skausmingi sukietėjimai krūtyse "
Atsakyti
jei maitinsi nakti,tai girdejau geriau pienas gaminsis ir atitolini menesines,ir siaip jeidznai zindai. bet tai kai kurioms veikia, kitoms ne.
Atsakyti
QUOTE(rava @ 2008 02 12, 20:40)
Man buvo darytas Cezario pjūvis, tai po jo sakė, kad dar ilgiau, nei po įprastinio gimdymo vyksta valymasis. Man du mėn. po CZ baltų išskyrų buvo nemažai ir kraujavimas buvo pasirodęs, o mėnesinės prasidėjo po 2,5 mėn. Gal tau irgi MM artėja? Bet kokiu atveju sek, kad baltos išskyros nebūtų blogo kvapo. Čia turėjau nusikopijavusi iš kažkur:

"Kreipkis į gydytoją, jei:
• Staiga nebėra išskyrų iš makšties
• Išskyros įgauna blogą kvapą
• Pasirodo gryno kraujo iš lyties organų
• Pakyla temperatūra, krečia šaltis
• Atsiranda neįprastas pilvo skausmas
• Paraudimas, tempimas ir skausmas tarpvietėje
• Paraudimas ir skausmingi sukietėjimai krūtyse "

Aciu labai uz patarimus. Pabandysiu pastebet save. Siaip ne CZ budu gimdziau, bet vistiek patyrinesiu save. Is isvarditu pozymiu tik vienas ar du gal gal... tai gal man tos MM nelemtos grizta? doh.gif
Atsakyti
Sveikutes.noriu pasiteirauti maitinu krutimi jau 7 men ir iki dabar menesinių nebuvo nors nenutraukiau maitinimo krutimi bet susirgau turejau cista prieš pastojant ir ji liko pagimdzius bijau kad ji nebutu trukus bet neskauda patempe kelias dienas prieš susergant ir viskas.mamkos turincios panašių problemu pasidalinkit patirtimi nenoriu velai gydytojai skambinti.parašykit i az jei nesunku. verysad.gif
Atsakyti
man po pirmojo gimdymo menesines prasidejo po menesio ir kartodavosi kas menesi, kaip ir iki pastojimo, nors vaika zindziau iki puses metu. po antrojo gimdymo praejus menesiui vel susirgau menesinem, tai dabar jau vel laukiu kada jos prasides, o gal netycia neprasides? zindau ir nakti, ir diena, taip noretusi nesirgti nors ta laika, kai zindysiu, bet ne tau, marynai, melynas dangus schmoll.gif
Atsakyti