Aš dar maitinu ir jokių mmmm net nematyti Mažutei dabar beveik 10 mėn ir vis pagalvoju kada jau pasirodis tos nelemtos mmmm
as amitinu galima sakyti intensyvaiai jau virs metu, nes manoji mergina atsiaska kazka daugiau gerti apart mano pieno tai taip ir zaodzam vis dar , o mmmm tai jau buvo 3 kartus, bet labai neregulairai. tai as ,manau kad zindymas ir menesniu nebuvumas tikrai nera susija dalykai.
vat labai gera pavz turiu. mano pazystamos mergytei yra 1.8 met ir ji dar ja maitino ...tol kol nesuzinojo kad laukiasi treiojo...5 menesi, gi galvojho kad jeigu maitina tai ir pastoti negali, o vat isejo atvirkciai
vat labai gera pavz turiu. mano pazystamos mergytei yra 1.8 met ir ji dar ja maitino ...tol kol nesuzinojo kad laukiasi treiojo...5 menesi, gi galvojho kad jeigu maitina tai ir pastoti negali, o vat isejo atvirkciai
Bėdos prasidėjo kai sūneliui buvo 3 mėn, bet kas keista visai neskausmingos.
Niu pas mane dar mmm ir gi nesirodo Vien dėl to nesinori gaigt maitint MP, nors jau po truputį galvoju apie atpratinimą
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 27, 21:14)
man mmmmmmmmmm prasidėjo po 5 mėnesių.Tebemaitinu.Galėjo dar ir neprasidėti. Tiesa.Gausios kaip niekad,bet visiškai neskausmingos.O anksčiau galėjau sienom lipt iš skausmo
Ir man taip pat atsitiko, net iš pradžių pagalvojau, kad gal kas blogai, tokių gausių dar nebuvo O pienukas- vienu momentu pasirodė, kad sumažėjo tomis dienomis, bet tikriausiai tai dėl to, kad per karščius labai mažai valgiau
Man mmm prasidejo po 6 men. Nors maziuka maitinau kiek nori ir kada nori Jau 7men. kap reguliarios mmm, o as vis dar maitinu
Jau baigiasi 6 men., o man mmm dar nebuvo. Net testą dariau Norėčiau, kad kol maitinsiu jos ir neprasidėtų.
O man ka tik prasidejo Taigi dabar dukrytei 9 men su trupuciu. Nezinau, ar cia sutapimas, bet vakar pirma karta neisiuliau savo pienuko, tai pameginau pasiulyt misinuko- suvalge su pasicepsejimu ir uzmigo Nors pienuko yra lyg ir...
Nežinau gal man atsakysit kuri: buvo man jau tos menstruacijos. prieš 1,5mėnesio. kaip ir anksčiau 10dienų, bet... visiškas tepliojimas- menstruacijoms nepavadinsi- ant įklotėlio retai lašelis tebuvo- tik nuėjus į WC valantis matydavai kraujo, skausmingos. po mėnesio vėl skausmas, bet jokio kraujo, dabar vėl ilgiau pasėdėjus iš karto skauda. Gal reik nėštumo testuką pasidaryti?
QUOTE(Klepesova @ 2007 07 28, 12:48)
Nežinau gal man atsakysit kuri: buvo man jau tos menstruacijos. prieš 1,5mėnesio. kaip ir anksčiau 10dienų, bet... visiškas tepliojimas- menstruacijoms nepavadinsi- ant įklotėlio retai lašelis tebuvo- tik nuėjus į WC valantis matydavai kraujo, skausmingos. po mėnesio vėl skausmas, bet jokio kraujo, dabar vėl ilgiau pasėdėjus iš karto skauda. Gal reik nėštumo testuką pasidaryti?
Man atrodo, jeigu daug žindai, tai yra normalu. Gali menesinių nebūt iš viso, arba gali būt tokios "neryškios"- tepliojimas ir skausmas. Man tokie buvo kai pirmam vaikui buvo 2.5 men. Bet po to iki kokiu 8men nieko nebuvo.
O su šio vaiku mm sezonas prasidėjo kai leliui sukako beveik metai ir 7 menesiai.
norejau klausti patarimo ,kada baigus maitinti atsiranda MM baigiau maitinti jau pries 4 dienas ,o ju ner draugei atsirado iskart nustojus maitinti ar antra diena , gal as greit noriu