šaip būna nereguliaros mmm nutraukus maitnimą, todėl nereikėtų labai pergyventi, kad testas neigiamas, tai šanu (o gal ne? ).
palauk, susitvarkys, nors man su dvyniais iš karto reguliariai būdavo nutraukus maitinimą.
dukrą maitinu dar, bet mmm atsiradusios kaip jai 1,2metų buvo, irgi iš karto reguliairiai "lankosi".
jau rašiau kad nustojau maitinti visiškai kai dukrai buvo 7 mėn., o susirgau tik kai jai suėjo 9 mėn.
Aš jau 8 mėn maitinu bet savo "džiaugsmų" dar nesulaukiau Nors vis dažniau paskausta pilvo apačią ir t.t
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 26, 18:56)
Oi oi Labai pazistama situacija.
Pastojau kai pirmajam buvo 6men.Jau primaitinejau misinuku,ne vien savo piena duodavau.Buvo pasirodziusios ir menesines.Atrodo saugojomes...Tikrai neplanavom iskart antro!!!
Daug nervu kainavo belaukiant savo dienu.Dariausi testa du kartus. Pirmas buvo neigiamas,bet manes nenuramino.Po keliu dienu vel dariausi.Rezultatas-teigiamas.
Uzjauciu tave,bet linkiu,kad viskas butu taip kaip tu nori
Rasei pries 5d.Idomu kaip sekasi
Pastojau kai pirmajam buvo 6men.Jau primaitinejau misinuku,ne vien savo piena duodavau.Buvo pasirodziusios ir menesines.Atrodo saugojomes...Tikrai neplanavom iskart antro!!!
Daug nervu kainavo belaukiant savo dienu.Dariausi testa du kartus. Pirmas buvo neigiamas,bet manes nenuramino.Po keliu dienu vel dariausi.Rezultatas-teigiamas.
Uzjauciu tave,bet linkiu,kad viskas butu taip kaip tu nori
Rasei pries 5d.Idomu kaip sekasi
man viskas tvarkoj velavo 3 sav, gal but susije su tuo, kad visai baigiau maitint
QUOTE(kristulka @ 2007 06 20, 13:24)
man viskas tvarkoj velavo 3 sav, gal but susije su tuo, kad visai baigiau maitint
Tai jau tikriausiai su šitais pokyčiais buvo susiję,o aš tai gražiai susirgau,kai metukai suėjo maniškei
Mmm pasirodė, kai mažei buvo 1m.2mėn. Ir tai vieną dieną
Dabar persergu tą savaitę, bet negražiai (reik gydytojai pasirodyt, tik nėr kada)..
O pupą dar maitinu MP
Dabar persergu tą savaitę, bet negražiai (reik gydytojai pasirodyt, tik nėr kada)..
O pupą dar maitinu MP
man mmmmmmmmmm prasidėjo po 5 mėnesių.Tebemaitinu.Galėjo dar ir neprasidėti. Tiesa.Gausios kaip niekad,bet visiškai neskausmingos.O anksčiau galėjau sienom lipt iš skausmo
su dukrom susirgau bemaitinant kazkur apie 3 men.,o dabar suneliui 6 men ir dar nebuvo pakraujavimu bijau net pagalvot kai jos parkeliaus tiesa,su dukrom buvo nereguliarios men.
Tos bėdos prasidėjo tiek su pirmu, tiek su antru nuo keturių mėnesių, nors maitinau be grafiko, kada norėjo ir kiek norėjo, o pradėjau primaitinti tik nuo 6 mėnesių. Ir kaip laikrodis - 26 dienos plius 3 dienos bėdų. O taip norėjosi pagyvent be jų kuo ilgiau.
QUOTE(simsi @ 2007 07 03, 10:05)
Man mėnesinės prasidėjao kai baigiau maitinti. Praėjus metams po gimdymo
ir man mmm prasidėjo, kai nustojau maitinti, kai pupai buvo maždaug 1m ir 2mėn