nu mamytes padekit, nes tuoj išprotėsiu
maitint visiškai baigiau prieš 2 sav, buvo likes tik naktinis maitinimas, dukrytei tuoj metukai, prasidejo mėn kai mažei buvo 7 mėn, dabar vėluoja 9 dienos, testas neigiamas, pilva maudžia jau gal 3 dienos ir nieko
ar buvo taip kam nors?
QUOTE(kristulka @ 2007 05 21, 11:59)
maitint visiškai baigiau prieš 2 sav, buvo likes tik naktinis maitinimas, dukrytei tuoj metukai, prasidejo mėn kai mažei buvo 7 mėn, dabar vėluoja 9 dienos, testas neigiamas, pilva maudžia jau gal 3 dienos ir nieko
ar buvo taip kam nors?
ar buvo taip kam nors?
siūlau po savaitės vėl pasidaryti testą
QUOTE(kristulka @ 2007 05 21, 11:59)
ar buvo taip kam nors?
ar buvo taip kam nors?
Oi oi Labai pazistama situacija.
Pastojau kai pirmajam buvo 6men.Jau primaitinejau misinuku,ne vien savo piena duodavau.Buvo pasirodziusios ir menesines.Atrodo saugojomes...Tikrai neplanavom iskart antro!!!
Daug nervu kainavo belaukiant savo dienu.Dariausi testa du kartus. Pirmas buvo neigiamas,bet manes nenuramino.Po keliu dienu vel dariausi.Rezultatas-teigiamas.
Uzjauciu tave,bet linkiu,kad viskas butu taip kaip tu nori
Rasei pries 5d.Idomu kaip sekasi
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 27, 02:56)
Oi oi Labai pazistama situacija.
Pastojau kai pirmajam buvo 6men.Jau primaitinejau misinuku,ne vien savo piena duodavau.Buvo pasirodziusios ir menesines.Atrodo saugojomes...Tikrai neplanavom iskart antro!!!
Daug nervu kainavo belaukiant savo dienu.Dariausi testa du kartus. Pirmas buvo neigiamas,bet manes nenuramino.Po keliu dienu vel dariausi.Rezultatas-teigiamas.
man kai pastojau gal tik trecias testas parode teigiama . o jau buvo 7savaites nestumo . As irgi siulau testa dar karta pasdaryt jei nesulauksi mmm.
As irgi pastebejau,kad tom dienom ne taip zindzia,o ir irzlumas paumejes.Ach........greiciau tos dieneles prabegtu.
Aš maitimu jau trys mėn ir trys savaitės ir pagaliau sulaukiau pirmųjų mm, na nelabai aš jų ir laukiau, pačios pasirodė Žindymui kokios nors įtakos nepastebėjau.
nebemaitinu krūtimi jau dvi savaitės - mėnesinės vėluoja savaitę, be to, jau kelios dienos darosi silpna, ir dar rėmuo pradėjo kankinti. iš pradžių maniau, kad tai dėl tų didelių karščių, bet va jau pora dienų, kai vėsiau, bet savijauta nepagerėjo. ar buvo kam taip nutraukus žindymą?
...o gal aš laukiuosi...
...o gal aš laukiuosi...
QUOTE(Aistike @ 2007 06 01, 15:24)
nebemaitinu krūtimi jau dvi savaitės - mėnesinės vėluoja savaitę, be to, jau kelios dienos darosi silpna, ir dar rėmuo pradėjo kankinti. iš pradžių maniau, kad tai dėl tų didelių karščių, bet va jau pora dienų, kai vėsiau, bet savijauta nepagerėjo. ar buvo kam taip nutraukus žindymą?
...o gal aš laukiuosi...
...o gal aš laukiuosi...
na aš tavo vietoj nėštumo testą pasidaryčiau
Man atrodo, kad tikrai tik nėštumo testas padės išsiaiškinti. Gal jau sveikinti reikės, papasakok, kaip seksis
sveikos, smalsiosios - neigiamas, vistiek galit pasveikinti
Sveikute, na tai ir sveikinam
Gal jau ir menesines prasidejo, jei dar ne , gal po keletos dienu vel testuka pasidaryk, ir vel sveikinsim
Gal jau ir menesines prasidejo, jei dar ne , gal po keletos dienu vel testuka pasidaryk, ir vel sveikinsim
QUOTE(Aistike @ 2007 06 01, 16:24)
...o gal aš laukiuosi...
...o gal aš laukiuosi...
na man neteko girdet, kad nutraukus maitinima dingtu menesines
Greiciau atvirksciai Kai nutraukimas intensyvus ir periodinis maitinimas daugumai jos atsiranda