Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

nu mamytes padekit, nes tuoj išprotėsiu doh.gif
maitint visiškai baigiau prieš 2 sav, buvo likes tik naktinis maitinimas, dukrytei tuoj metukai, prasidejo mėn kai mažei buvo 7 mėn, dabar vėluoja 9 dienos, testas neigiamas, pilva maudžia jau gal 3 dienos ir nieko unsure.gif
ar buvo taip kam nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulka @ 2007 05 21, 11:59)
nu mamytes padekit, nes tuoj išprotėsiu  doh.gif
maitint visiškai baigiau prieš 2 sav, buvo likes tik naktinis maitinimas, dukrytei tuoj metukai, prasidejo mėn kai mažei buvo 7 mėn, dabar vėluoja 9 dienos, testas neigiamas, pilva maudžia jau gal 3 dienos ir nieko unsure.gif

siūlau po savaitės vėl pasidaryti testą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulka @ 2007 05 21, 11:59)
nu mamytes padekit, nes tuoj išprotėsiu  doh.gif

Oi oi unsure.gif Labai pazistama situacija.
Pastojau kai pirmajam buvo 6men.Jau primaitinejau misinuku,ne vien savo piena duodavau.Buvo pasirodziusios ir menesines.Atrodo saugojomes...Tikrai neplanavom iskart antro!!!
Daug nervu kainavo belaukiant savo dienu.Dariausi testa du kartus. Pirmas buvo neigiamas,bet manes nenuramino.Po keliu dienu vel dariausi.Rezultatas-teigiamas.
Uzjauciu tave,bet linkiu,kad viskas butu taip kaip tu nori smile.gif
Rasei pries 5d.Idomu kaip sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 27, 02:56)
Oi oi unsure.gif Labai pazistama situacija.
Pastojau kai pirmajam buvo 6men.Jau primaitinejau misinuku,ne vien savo piena duodavau.Buvo pasirodziusios ir menesines.Atrodo saugojomes...Tikrai neplanavom iskart antro!!!
Daug nervu kainavo belaukiant savo dienu.Dariausi testa du kartus. Pirmas buvo neigiamas,bet manes nenuramino.Po keliu dienu vel dariausi.Rezultatas-teigiamas. 

man kai pastojau gal tik trecias testas parode teigiama unsure.gif . o jau buvo 7savaites nestumo rolleyes.gif . As irgi siulau testa dar karta pasdaryt jei nesulauksi mmm.
Atsakyti
As irgi pastebejau,kad tom dienom ne taip zindzia,o ir irzlumas paumejes.Ach........greiciau tos dieneles prabegtu. ax.gif
Atsakyti
Aš maitimu jau trys mėn ir trys savaitės ir pagaliau sulaukiau pirmųjų mm, na nelabai aš jų ir laukiau, pačios pasirodė smile.gif Žindymui kokios nors įtakos nepastebėjau.
Atsakyti
nebemaitinu krūtimi jau dvi savaitės - mėnesinės vėluoja savaitę, be to, jau kelios dienos darosi silpna, ir dar rėmuo pradėjo kankinti. iš pradžių maniau, kad tai dėl tų didelių karščių, bet va jau pora dienų, kai vėsiau, bet savijauta nepagerėjo. ar buvo kam taip nutraukus žindymą?
...o gal aš laukiuosi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2007 06 01, 15:24)
nebemaitinu krūtimi jau dvi savaitės - mėnesinės vėluoja savaitę, be to, jau kelios dienos darosi silpna, ir dar rėmuo pradėjo kankinti. iš pradžių maniau, kad tai dėl tų didelių karščių, bet va jau pora dienų, kai vėsiau, bet savijauta nepagerėjo. ar buvo kam taip nutraukus žindymą?

na aš tavo vietoj nėštumo testą pasidaryčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tikrai tik nėštumo testas padės išsiaiškinti. Gal jau sveikinti reikės, papasakok, kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
sveikos, smalsiosios - neigiamas, vistiek galit pasveikinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute, na tai ir sveikinam mirksiukas.gif
Gal jau ir menesines prasidejo, jei dar ne , gal po keletos dienu vel testuka pasidaryk, ir vel sveikinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2007 06 01, 16:24)

na man neteko girdet, kad nutraukus maitinima dingtu menesines schmoll.gif
Greiciau atvirksciai lotuliukas.gif Kai nutraukimas intensyvus ir periodinis maitinimas daugumai jos atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti