Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

As sulaukiau po 5 menesiu. Jau buvau ir pamirsus ta "malonuma"
Atsakyti
Maitinu saulytę tik MP...

Po gimdymo normaliai kraujavau beveik 7 savaites, savaitę buvo švaru, o 8 savaitės po gimdymo prasidėjo mmm... Saulytei tuoj bus 4 mėnesiai, o aš jau turėjau du ciklus ir tuoj tuoj turėtų prasidėti trečias ciklas. Mmm gausios, bet trunka kaip ir anksčiau 5 dienas ir kas svarbiausia- visiškai neskausmingos (tokios laimės niekada nesu turėjusi) thumbup.gif Tiesa, ciklas pailgėjo nuo 28 dienų iki 31- 33 dienų.
Atsakyti
Na jau beveik 4 mėn. po gimdymo ir beveik pati nebemaitinu, tik 2 maitinimus, bet mmm dar nėra ax.gif
Atsakyti
Pas mane MMM atsirado ir su dukra, ir su sunum 9 men,nors dar maitinau ,tik sako kiti vaikai tomis dienomis nenoriai ima kruti ,as to nepajutau ,visada taip pat . mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei jau beveik 8,5 mėnesio, nemaitinu visiškai jau 1,5 mėn., ir vis dar nėra mėnesinių thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei dabar 6,5men, o mmm dar nera thumbup.gif Ir dar nelaukiu lotuliukas.gif

P.S. Maitinu MP+jau ir papildomu maisteliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medituk: 08 gegužės 2007 - 15:09
quote=laumike,2007 05 08, 14:12]
Mano dukrytei jau beveik 8,5 mėnesio, nemaitinu visiškai jau 1,5 mėn., ir vis dar nėra mėnesinių thumbup.gif
[/quote]

o tu nestuke.gif testo nesidarei? mirksiukas.gif
Atsakyti
aš susirgau kai dukrai buvo 14 mėnesių.
tada ji valgė viską.taigi nėra labai susijęs su vaiko papildomo maisto valgymu mmm atėjimas.
pradėjau dukrą primaitinti 5,5mėn

tebežindau iki šiol - pupai 1,8metų.
mmm labai reguliariai ir labai trumpai užsuka wink.gif

dvynius žindžiau iki 6,5 mėn , o susirgau 8 mėn kai buvo.taigi labai skirtingai.
Atsakyti
Mano mažiui jau 8 mėn, valgo tik MP ir nieko daugiau. Apie šias dienas buvau ir pamiršusi, tik jos pačios apie save vakar priminė doh.gif . Mažius irzlesnis tapo ir krūtį netaip skaniai beima, gal kitą maistą pradės valgyt?
Atsakyti
As irgi po sunkaus gimdymo net 7 savaites kraujavau. doh.gif jau tik nustojau, praejo dvi savaites ir mmm prasidejo doh.gif Nervina juodai. schmoll.gif Bet cia jusu paskaiciau rimtai mano leliukas irzlesnis per mano mmm, o as ir nezinojau, kad cia taip gali but g.gif
Atsakyti
mano maziui jau 6men.maitinu MP menesiniu dar nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
O vat pas mane kazkaip idomiai su tom moteriskom... g.gif Nors maitinu dukra pati, bet susirgau dar nepraejus 2 men. po gimdymo, va cia ir buvo tas vienintelis kartas...Dabar dukrytei jau penktas menesis eina, o as po to kartelio daugiau ir nesusirgau... rolleyes.gif
Atsakyti