Maitinu saulytę tik MP...
Po gimdymo normaliai kraujavau beveik 7 savaites, savaitę buvo švaru, o 8 savaitės po gimdymo prasidėjo mmm... Saulytei tuoj bus 4 mėnesiai, o aš jau turėjau du ciklus ir tuoj tuoj turėtų prasidėti trečias ciklas. Mmm gausios, bet trunka kaip ir anksčiau 5 dienas ir kas svarbiausia- visiškai neskausmingos (tokios laimės niekada nesu turėjusi) Tiesa, ciklas pailgėjo nuo 28 dienų iki 31- 33 dienų.
Po gimdymo normaliai kraujavau beveik 7 savaites, savaitę buvo švaru, o 8 savaitės po gimdymo prasidėjo mmm... Saulytei tuoj bus 4 mėnesiai, o aš jau turėjau du ciklus ir tuoj tuoj turėtų prasidėti trečias ciklas. Mmm gausios, bet trunka kaip ir anksčiau 5 dienas ir kas svarbiausia- visiškai neskausmingos (tokios laimės niekada nesu turėjusi) Tiesa, ciklas pailgėjo nuo 28 dienų iki 31- 33 dienų.
Na jau beveik 4 mėn. po gimdymo ir beveik pati nebemaitinu, tik 2 maitinimus, bet mmm dar nėra
Pas mane MMM atsirado ir su dukra, ir su sunum 9 men,nors dar maitinau ,tik sako kiti vaikai tomis dienomis nenoriai ima kruti ,as to nepajutau ,visada taip pat .
Mano dukrytei jau beveik 8,5 mėnesio, nemaitinu visiškai jau 1,5 mėn., ir vis dar nėra mėnesinių
Mano dukrytei dabar 6,5men, o mmm dar nera Ir dar nelaukiu
P.S. Maitinu MP+jau ir papildomu maisteliu.
P.S. Maitinu MP+jau ir papildomu maisteliu.
quote=laumike,2007 05 08, 14:12]
Mano dukrytei jau beveik 8,5 mėnesio, nemaitinu visiškai jau 1,5 mėn., ir vis dar nėra mėnesinių
[/quote]
o tu testo nesidarei?
[/quote]
o tu testo nesidarei?
aš susirgau kai dukrai buvo 14 mėnesių.
tada ji valgė viską.taigi nėra labai susijęs su vaiko papildomo maisto valgymu mmm atėjimas.
pradėjau dukrą primaitinti 5,5mėn
tebežindau iki šiol - pupai 1,8metų.
mmm labai reguliariai ir labai trumpai užsuka
dvynius žindžiau iki 6,5 mėn , o susirgau 8 mėn kai buvo.taigi labai skirtingai.
tada ji valgė viską.taigi nėra labai susijęs su vaiko papildomo maisto valgymu mmm atėjimas.
pradėjau dukrą primaitinti 5,5mėn
tebežindau iki šiol - pupai 1,8metų.
mmm labai reguliariai ir labai trumpai užsuka
dvynius žindžiau iki 6,5 mėn , o susirgau 8 mėn kai buvo.taigi labai skirtingai.
Mano mažiui jau 8 mėn, valgo tik MP ir nieko daugiau. Apie šias dienas buvau ir pamiršusi, tik jos pačios apie save vakar priminė . Mažius irzlesnis tapo ir krūtį netaip skaniai beima, gal kitą maistą pradės valgyt?
As irgi po sunkaus gimdymo net 7 savaites kraujavau. jau tik nustojau, praejo dvi savaites ir mmm prasidejo Nervina juodai. Bet cia jusu paskaiciau rimtai mano leliukas irzlesnis per mano mmm, o as ir nezinojau, kad cia taip gali but
mano maziui jau 6men.maitinu MP menesiniu dar nebuvo
O vat pas mane kazkaip idomiai su tom moteriskom... Nors maitinu dukra pati, bet susirgau dar nepraejus 2 men. po gimdymo, va cia ir buvo tas vienintelis kartas...Dabar dukrytei jau penktas menesis eina, o as po to kartelio daugiau ir nesusirgau...