Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

DAR KARTAIS BUNA,KAD VISUS 2 MENESIUS PO GIMDYMO LAIKS NUO LAIKO PATEPA AR LENGVAI PAKRAUJUOJA.PASTEBEJAU,KAD TAIP ATSITINKA JAUTRESNES NERVU SISTEMOS MAMYTEMS.O PO DVIEJU MENESIU VISKAS PASIBAIGIA IKI TIKRO CIKLO,KURIS GALI BUTI IR 6 ,IR 8 (DAZNIAUSIAI) MENESIU AMZIUJE.
MENESINES NETRUKDO MAITINTI KRUTIMI.KARTAIS TOM DIENOM GALI BUTI KIEK LAISVESNI MAZYLIO VIDURIUKAI,GALI NE TAIP NORIAI ZISTI-SIEK TIEK KEICIASI SKONIS PIENUKO.
Atsakyti
Labutės...aš susirgau 6 su puse, ir su abiem taip pat 4u.gif
Atsakyti
Dar nesusirgau, nors užvakar biški patepliojo. Bet čia niekis irnesakyk.gif . Palyginus su ankstesnėm tri pragaro dienom, kurių visai nelaukiu schmoll.gif Tos "atostogos" labai jau smagios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune @ 2003 08 14, 23:33)
Pas mane buvo kaip laikrodukas, gimdziau 11d. o kito men. 12d. susirgau. Mano ginekologe sake, kad daznai taip buna, sake, kad tomis dienomis pasikeicia pieno skonis ir vaikas tampa labai neramus, bet mazdau vaikui suejus 6 men. jis taip stipriai nebereaguoja i tuos pasikeitimus. Tokios jau mes moterys

man lygiai taip pat blush2.gif
Atsakyti
susirgau jau pirma menesi po gimdymo ir gana gausiai
Atsakyti
o aš dar nesergu, nors vaikui jau 6 mėn. man tai patinka taip, tik vis neramu, ar ne nėščia blush2.gif
Atsakyti
Nesergu ir labai tuom džiaugiuosi user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 04 19, 15:27)
o aš dar nesergu, nors vaikui jau 6 mėn. man tai patinka taip, tik vis neramu, ar ne nėščia  blush2.gif

Ai,del nestumo tai cia visu mamyciu "be menesienu" psichologinio diskomforto tema.Ir vis atrodo,kad jau si karta tai jau tikrai "jau". smile.gif
Atsakyti
Kol kas dar nesulaukiau ir man tai visai thumbup.gif
Atsakyti
Neturiu thumbup.gif Nuo 2003-iųjų sausio iki dabar viso labo 4 kartus apturėjau.
Atsakyti
Pas mane menesines dar irgi neatkeliavo schmoll.gif , kuo as labai dziaugiuos thumbup.gif . Nors maitinu tik 2 kart per diena ir nakti. Noreciau dar ir maudyniu sezona taip pratempt rolleyes.gif , bet itariu cia jau ir liks svajones, negali gi taip gerai but ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 04 19, 15:27)
o aš dar nesergu, nors vaikui jau 6 mėn. man tai patinka taip, tik vis neramu, ar ne nėščia  blush2.gif

BUS SESYTE TADA ax.gif
Atsakyti