Man prasidejo menesines ,kai dukrai buvo 6men.Is pradziu buvo skausmingos ir kraujavau labai,bet po to sisitvarke,buvo reguliarios ir neskausmingos,kaip ir anksciau..Maitinai metus..Ziurint,kas kaip skaito neskausmingas,aisku vistiek maudzia pilvo apacia,noutaika budavo ne kokia,galva skaudedavo,bet as skatau,kad normalu,nes kitoms buna daug blogiau...
Pirmos MM kai mažikei buvo 4 mėn,antros MM po mėnesio, o trečių kaip ir nesulaukiau, tik patepliojo Ar gali būt taip todėl, kad dar maitinu?Anksčiau ciklas buvo laaaaaaaaabai reguliarus.
Linksmosios dienos, an visai nelaukiant, netikėtai užklupo kai mažajai buvo 6,5 mėn, nusiminiau, bet ką jau padarysi, teks vėl mokintis gyventi su jomis
skaitau skaitau cia visu patirti ir svarstau = ar mane jau aplanke MM, ar dar cia kokie kiti reiskiniai... vakar paskaudejo pilvuka biski, tokiais diegliukais, ir vakarop prasidejo kraujavimas.... siandien toliau truputi kraujuoju... kap noretusi, kad dar nelankytu sitie dziaugsmai...
Jatau, mano pupai tuoj 8 men. ir jokiu menesiniu, maitinu daznai ir nakti, ir diena, piena zliaugia ziauriai
man mano dienos prasidėjo lygiai po 2 mėn po gimdymo/l gausios ir reguliarios/ir yra iki šiol-leliui tuoj 9 mėn.maitinu pati ir dažnai,naktį kelis kartus.per mano dienas vaikutis truputį neramesnis-žiūrėsim kaip toliau bus ...
QUOTE(Migle* @ 2007 04 04, 11:11)
Jatau, mano pupai tuoj 8 men. ir jokiu menesiniu, maitinu daznai ir nakti, ir diena, piena zliaugia ziauriai
taip ir turi buti jei daznai maitini,todel ir nera menesiniu,man buvo taip su abiejom dukrytem,susirgau kai jom sueidavo 9men
patrkite gal jums taip buvo,kai dukrytei suejo 9 men.atejo mano dienos,kraujavau labai gausiai,bet po 7 dienu nustojau,dabar atejo kitas menuo,ir jos pradingo,ar galejo taip buti?
Man pirmosios buvo kai mažulei suėjo 5 mėnesiai, o kitos tik po pusantro mėnesio
QUOTE(austeu @ 2007 04 02, 20:40)
skaitau skaitau cia visu patirti ir svarstau = ar mane jau aplanke MM, ar dar cia kokie kiti reiskiniai... vakar paskaudejo pilvuka biski, tokiais diegliukais, ir vakarop prasidejo kraujavimas.... siandien toliau truputi kraujuoju... kap noretusi, kad dar nelankytu sitie dziaugsmai...
TAIP ,TAI JAU TAVO DIENELES,BET NESIJAUDINK-DAR GALI PRANYKTI IR NEATSINAUJINTI NET PUSE METU.
BEJE,ZINOK,KAD TU VEL VAISINGA,NET JEI IR NEBUS CIKLO VELIAU.APIE VAISINGUMO POKYCIUS IR OVULIACIJAS BE KRAUJAVIMO GALI SPRESTI IS BAZALINES TEMPERATUROS MATAVIMO.
PRIESINGU ATVEJU BUS TAIP KAIP MAN SU MAZAISIAIS-NESCIA TAPAU 2 MEN PO GIMDYMO.
QUOTE(daugvaikuciu @ 2007 04 08, 04:15)
TAIP ,TAI JAU TAVO DIENELES,BET NESIJAUDINK-DAR GALI PRANYKTI IR NEATSINAUJINTI NET PUSE METU.
BEJE,ZINOK,KAD TU VEL VAISINGA,NET JEI IR NEBUS CIKLO VELIAU.APIE VAISINGUMO POKYCIUS IR OVULIACIJAS BE KRAUJAVIMO GALI SPRESTI IS BAZALINES TEMPERATUROS MATAVIMO.
taip as taip pt galiu tave nuliudinti kad jos vel prasidejo tik gali vel pradingti,taip kaip man atsitiko,viena men.jos pasirode ir vel dingo