Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Man prasidejo menesines ,kai dukrai buvo 6men.Is pradziu buvo skausmingos ir kraujavau labai,bet po to sisitvarke,buvo reguliarios ir neskausmingos,kaip ir anksciau..Maitinai metus..Ziurint,kas kaip skaito neskausmingas,aisku vistiek maudzia pilvo apacia,noutaika budavo ne kokia,galva skaudedavo,bet as skatau,kad normalu,nes kitoms buna daug blogiau... verysad.gif
Atsakyti
Pirmos MM kai mažikei buvo 4 mėn,antros MM po mėnesio, o trečių kaip ir nesulaukiau, tik patepliojo g.gif Ar gali būt taip todėl, kad dar maitinu?Anksčiau ciklas buvo laaaaaaaaabai reguliarus. blink.gif
Atsakyti
Linksmosios dienos, an visai nelaukiant, netikėtai užklupo kai mažajai buvo 6,5 mėn, nusiminiau, bet ką jau padarysi, teks vėl mokintis gyventi su jomis lotuliukas.gif
Atsakyti
o man reguliarus ciklas atsinaujino, kai maziui sukako dveji metukai....smile.gif
Atsakyti
skaitau skaitau cia visu patirti ir svarstau = ar mane jau aplanke MM, ar dar cia kokie kiti reiskiniai... g.gif vakar paskaudejo pilvuka biski, tokiais diegliukais, ir vakarop prasidejo kraujavimas.... siandien toliau truputi kraujuoju... kap noretusi, kad dar nelankytu sitie dziaugsmai...
Atsakyti
Jatau, mano pupai tuoj 8 men. ir jokiu menesiniu, maitinu daznai ir nakti, ir diena, piena zliaugia ziauriai blink.gif
Atsakyti
blush2.gif man mano dienos prasidėjo lygiai po 2 mėn po gimdymo/l gausios ir reguliarios/ir yra iki šiol-leliui tuoj 9 mėn.maitinu pati ir dažnai,naktį kelis kartus.per mano dienas vaikutis truputį neramesnis-žiūrėsim kaip toliau bus ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle* @ 2007 04 04, 11:11)
Jatau, mano pupai tuoj 8 men. ir jokiu menesiniu, maitinu daznai ir nakti, ir diena, piena zliaugia ziauriai  blink.gif

taip ir turi buti jei daznai maitini,todel ir nera menesiniu,man buvo taip su abiejom dukrytem,susirgau kai jom sueidavo 9men

patrkite gal jums taip buvo,kai dukrytei suejo 9 men.atejo mano dienos,kraujavau labai gausiai,bet po 7 dienu nustojau,dabar atejo kitas menuo,ir jos pradingo,ar galejo taip buti? g.gif
Atsakyti
Man pirmosios buvo kai mažulei suėjo 5 mėnesiai, o kitos tik po pusantro mėnesio mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad gali, mirksiukas.gif nes nera iki galo susitvarkes ciklas, o kitos menesines gali pasirodyti ir po dvieju menesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austeu @ 2007 04 02, 20:40)
skaitau skaitau cia visu patirti ir svarstau = ar mane jau aplanke MM, ar dar cia kokie kiti reiskiniai... g.gif vakar paskaudejo pilvuka biski, tokiais diegliukais, ir vakarop prasidejo kraujavimas.... siandien toliau truputi kraujuoju... kap noretusi, kad dar nelankytu sitie dziaugsmai...

TAIP ,TAI JAU TAVO DIENELES,BET NESIJAUDINK-DAR GALI PRANYKTI IR NEATSINAUJINTI NET PUSE METU.
BEJE,ZINOK,KAD TU VEL VAISINGA,NET JEI IR NEBUS CIKLO VELIAU.APIE VAISINGUMO POKYCIUS IR OVULIACIJAS BE KRAUJAVIMO GALI SPRESTI IS BAZALINES TEMPERATUROS MATAVIMO.
PRIESINGU ATVEJU BUS TAIP KAIP MAN SU MAZAISIAIS-NESCIA TAPAU 2 MEN PO GIMDYMO. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2007 04 08, 04:15)
TAIP ,TAI JAU TAVO DIENELES,BET NESIJAUDINK-DAR GALI PRANYKTI IR NEATSINAUJINTI NET PUSE METU.
BEJE,ZINOK,KAD TU VEL VAISINGA,NET JEI IR NEBUS CIKLO VELIAU.APIE VAISINGUMO POKYCIUS IR OVULIACIJAS BE KRAUJAVIMO GALI SPRESTI IS BAZALINES TEMPERATUROS MATAVIMO.
PRIESINGU ATVEJU BUS TAIP KAIP MAN SU MAZAISIAIS-NESCIA TAPAU 2 MEN PO GIMDYMO. doh.gif

taip as taip pt galiu tave nuliudinti kad jos vel prasidejo tik gali vel pradingti,taip kaip man atsitiko,viena men.jos pasirode ir vel dingo smile.gif
Atsakyti