Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Na, taip, pakankamai reguliariai. Manau, kad man pasiseke, nes siaip daznai praeina kazkiek laiko, kol menesines susireguliuoja.
Atsakyti
Ta tema  tokia situacija: pries kelias dienas buvau pas gydytoja:
-Kada buvo paskutiniu menesiniu pirma diena?
- :smile.gif Beveik pries du metus
-.... ohmy.gif
-... :-[ 8)
-Kodel?
-Vaika maitinu krutimi
-Iki vestuviu maitinsit?
-Jei del to nebus menesiniu, tai gal ir iki vestuviu ;D ;D ;D

Ir pagalvojau kad tai is dalies tiesa, dabar jau (vaikui 11 men) krutimi maitinu ne tik del to kad tai sveika vaikui ir patogu man, bet ir del to kad tai sulaiko mano menesienas. Vis del to kaip gi tai patogu, vaziuoju sau prie ezero ramiausiai, gyveni visaverti gyvenima 24val per para, 30 dienu per menesi. Vienu zodziu: super.
Atsakyti
As maitinau iki 5 men,o menesines atsirado kai dukrytei buvo apie 8 men...tai ot dziaugiausi tada kol ju dar nebuvo ;)po atsiradimo buvo savaip reguliarios,jei pries gimdyma buvo tiksliai diena prie  dienos ,tai po gimdymo nuolat veluodavo 2 dienas...
Atsakyti
Aš savo lėlyte  [smiley=baby2.gif] matinau iki 9 mėnesių, mėnesinės prasidėjo apie 6 mėnesį. Mėnesinių metu mano vaikutis tikrai būdavo neramesnis ir irzlesnis, bet dėl to maitinti tikrai neverta nustoti [smiley=000085.gif] [smiley=000064.gif].
Atsakyti
Maitinu jau 8,5 men. Dar nera :smile.gif
Atsakyti
Kaip pavydziu mamkom, koriom dar neatsirado "mienesienu". Ziauriai pavydziu. As maitinau laaaabai reguliariai ir daznai, visa para ir tikejausi atsipusti dar bent pusei metu (neiskaitant nestumo), bet kur tau... Po keturiu menesiu. Laaabai nusiminiau.
Beje, mano vaikuj tikrai pasireiskia PMS, ir pieno pastebimai sumazeja pries tai. O pacios "mienesienos" daug skausmingesnes, bei gausesnes nej pries nestuma. Vienzo, labai nepasiseke man. Kazin, kaip bus kita kart ?
Atsakyti
Nu va prisikalbejau, prasidejo ir man ta romantika, aciu Dievui jau nebeskausminga. Bet PMS zveriskas buvo (pasirodo cia PMS buvo, o as galvojau siaip pavargau). Uzvakar vyro vos is namu neisvariau, jau tase jam buvau sukrovus :'(  :o. Apsibarem kaip reikalas, gerai kad mano vyras toks ramus ir fainas zmogelis kad manes atsiprase uz tai kad as ant jo rekiu, tai juokinga pasidare, ir susitaikem. Vienas pliusas is to isejo, spinta pertvarkem, nauju rubu atradom, popierius kelis seniai pamestus, bet labai reikalingus :smile.gif. Tai tokio stokeles. Dabar tik vienas nemalonumas: padidejusios islaidos higienos prekems. :smile.gif
Atsakyti
As maitinau 11 men., o menesines beveik sutapo su maitinimo nutraukimu. Nuo 8 men vaikas vis mazino valgymu is kruties skaiciu, tai nuo tada ir laukiau to dziaugsmo, bet sulaukiau tik tada, kai jau visa menesi maitinau tik viena karta per para. Kaip tik tada ir nusprendziau nustoti zaisti su tuo maitinimu, atrodo, vaikas ne nepastebejo, kad jau neduodu kruties. O as tik sulaukus antru menesiniu is karto pradejau gerti kontraceptines, tai ne nespejau patikrinti, ar ciklas butu reguliarus ir ar menesines skausmingos ???
Atsakyti
Man jo neskausmingos. Tai nors toks privalumas. Taciau jau isitikinau, kad reguliarios. O PMS is viso nejutau. Tokia rami esu. Gal tai tyla pries audra?
Atsakyti
kas tas PMS  ??? Niekada gyvenime to nepatyriau. Bet kad pirmosios menesines po gimdymo buvo nerealios, ziuriai gausios ir skausmingos - tai faktas  [smiley=grr.gif]. Menesinem po gimdymo susirgau praejus lygiai 4 men. Maitinu toliau. O pieno visada turejau tik tiek, kiek mazylei reikia ir ne laso daugiau
Atsakyti
Mano dukrytei jau 11,5 men, maitinu jau tik du kartus per para, ryte ir vakare. Kolkas dar nesulaukiau...... Cia paskaiciusi nusiraminau, kad ne viena tokia esu, o jau buvau issigandusi wink.gif
Atsakyti
Nu gi ir sekasi jums moteros...Aš to "džiausmo" sulaukiau jau šeštą savaitę po gimdymo, nors maitinau kiaurą parą ir pieno visa laiką buvo į valias...
Atsakyti