Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Antrą sūneliu maitinau dažniau turbūt nei kas dvi valandos-o mėnesinės atsirado po 6 sav, gerai, kad su vyreliu nesugalvojau smileysex.gif , o tai būčiau dar pridirbus.. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2006 12 18, 10:42)
Antrą sūneliu maitinau dažniau turbūt nei kas dvi valandos-o mėnesinės atsirado po 6 sav, gerai, kad su vyreliu nesugalvojau  smileysex.gif , o tai būčiau dar pridirbus..  nestuke.gif

Tam, kad pridirbtum nestuke.gif nereikia nė menesinių sulaukti schmoll.gif Kitos džiaugiasi kad žindo ir neserga, o pasirodo neserga dėl to kad vėl nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
atsirado men.kada sunui buvo 6.men..taip buvo be ju gera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš maitinu jau 11 mėnesių, o mėnesinių vis dar nesulaikiu. Bet be jų tikrai labai gera biggrin.gif
Atsakyti
maitinu jau 9 men.. deja, jos sugryzo 2-3 men..
Atsakyti
Man tai sugrįžo, kai mažiui buvo 9 mėnesiai, per jas dar skaniai gėrėm pienuką, o per sekančias baigėm - gal taip sutapo, bet neprašėm, tai apsidžiaugiau ir pabaigiau maitinti smile.gif
Atsakyti
nezinau nuo ko cia priklauso.po pirmo vaikucio gimimo sventes greit atkeliavo 3 men o stai antras vaikutis gimes jau 4,5 men ir ju nera smile.gif o kad gera ir be ju pritariu
Atsakyti
Na įdomiai su tom mėnesinėm.
Gal kam nors buvo panašiai kaip man: maitinu pati, bet mėnesinės prasidėjo beveik po dviejų mėnesių po gimdymo. O paskui dingo. Dabar dukrai jau keturi mėnesiai, o mėnesinių kaip nėr, taip nėr. Bet aš ne nėščia, tai tikrai. Kažkaip keista. Aš aišku nesiskundžiu, galėtų jų ir visai nebūti, bet....
Gal buvo jau taip kam nors?
Atsakyti
Na man si svente atejo lygia naujuju metu isvakarese ax.gif nors dar valgom pienuka, bet taip gana be skausmu, net nelaukiau. Mergytei 1 metai ir 2 su puse menesio tada buvo...valgom MP toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikiuke: 15 sausio 2007 - 12:08
Aš irgi maitinu jau 10mėn,bet mmm,dar vis nėra,kartais ir nerimas kyla,gal vėl nestuke.gif
Atsakyti
Man mėnesinės atsirado, kai dukrytei buvo 7 mėn. rolleyes.gif
Atsakyti
kai kleckui buvo 7,5 mėn.... jau buvau visai apie jas pamiršus lotuliukas.gif
Atsakyti