Antrą sūneliu maitinau dažniau turbūt nei kas dvi valandos-o mėnesinės atsirado po 6 sav, gerai, kad su vyreliu nesugalvojau , o tai būčiau dar pridirbus..
Antrą sūneliu maitinau dažniau turbūt nei kas dvi valandos-o mėnesinės atsirado po 6 sav, gerai, kad su vyreliu nesugalvojau , o tai būčiau dar pridirbus..
Man tai sugrįžo, kai mažiui buvo 9 mėnesiai, per jas dar skaniai gėrėm pienuką, o per sekančias baigėm - gal taip sutapo, bet neprašėm, tai apsidžiaugiau ir pabaigiau maitinti
nezinau nuo ko cia priklauso.po pirmo vaikucio gimimo sventes greit atkeliavo 3 men o stai antras vaikutis gimes jau 4,5 men ir ju nera o kad gera ir be ju pritariu
Na įdomiai su tom mėnesinėm. Gal kam nors buvo panašiai kaip man: maitinu pati, bet mėnesinės prasidėjo beveik po dviejų mėnesių po gimdymo. O paskui dingo. Dabar dukrai jau keturi mėnesiai, o mėnesinių kaip nėr, taip nėr. Bet aš ne nėščia, tai tikrai. Kažkaip keista. Aš aišku nesiskundžiu, galėtų jų ir visai nebūti, bet.... Gal buvo jau taip kam nors?
Na man si svente atejo lygia naujuju metu isvakarese nors dar valgom pienuka, bet taip gana be skausmu, net nelaukiau. Mergytei 1 metai ir 2 su puse menesio tada buvo...valgom MP toliau