Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

QUOTE(Sesilija @ 2003 08 14, 08:53)
Skaičiau jūsų pasisakymus apie mėnesienas. Man "romantika" sugrįžo 7 savaitę po gimdymo. Vis tikiuosi, kad viskas vyks bent jau nereguliariai (dabar kaip tik turėtų prasidėti antrąkart), nes tos dienos buvo sunkesnės ne tik man, bet ir mano mažiukui. Matyt, pienelis pasidarė nebe toks skanus. Esu girdėjus, kad tokioms kaip aš nelemta ilgai maitinti. Ką žinote ar esate girdėjusios šiuo klausimu?

Nieko panašaus blush2.gif
tai įtakos maitinimui neturėtų turėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man menesines prasidejo kai dukrelei buvo 7.5 men, nes pradejus valgyti koses reciau valge MP (valge MP pas1.5 val). Dabar dukrelei greit bus 89 men, maitinu 6 kartus per para (is ju 2 nakti) ir viskas gerai! 4u.gif
Atsakyti
Belsdama i medi rasau, kad esu is tu laiminguju, kurios jau ilgas (1,2 metu) laikas atostogauja nuo ... pacios suprantat ko:) Maitinu dvi dukrytes ne po viena ir ne po du kartus per diena. Kadangi be papo neuzmiega, o kartais atsikele blogos nuotaikos taip meiliai prisiglaudzia - negi neduosi blush2.gif
O jei i tema - smagu taip gyvenime moteriai atostogauti, ir tai vyksta pacios jaunystes zydejime thumbup.gif
Atsakyti

Sveiki, tų dienelių sugrįžimas priklauso nuo hormonų pusiausvyros, todėl ir kiekvienai individualiai skiriasi, taip pat skirtumas kurios maitina savo MP. Na neturime dar tų dienelių. biggrin.gif
Atsakyti
mano maziukui jau 1 metai ir 2 men, naktimis maitinu iki siol (nors jau stengiuosi mazint maitinimu skaiciu), o tu reikalu sulaukiau tik vos pries keleta dieneliu biggrin.gif smagu buvo tiek laiko be ju thumbup.gif
Atsakyti
Oho kokios ilgos atostogos thumbup.gif
Man ir po pirmo, ir po antro vaiko gimimo viskas sugrįžo jau po pusmečio. Ir tai džiaugiausi smile.gif
O jei taip ilgai nebūtų – tai turbūt neštumo testus kas mėnesį pirkčiau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
man prasidėjo po 6 savaičių blink.gif blink.gif blink.gif , nors tik dabar baigiau maitinti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lėliūtės @ 2006 11 22, 00:42)
Belsdama i medi rasau, kad esu is tu laiminguju, kurios jau ilgas (1,2 metu) laikas atostogauja nuo ... pacios suprantat ko:)  Maitinu dvi dukrytes ne po viena ir ne po du kartus per diena. Kadangi be papo neuzmiega, o kartais atsikele blogos nuotaikos taip meiliai prisiglaudzia - negi neduosi blush2.gif
O jei i tema - smagu taip gyvenime moteriai atostogauti, ir tai vyksta pacios jaunystes zydejime thumbup.gif

pavydžiu... (baltai) blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
man tos graziosios dienos sugrizo ir gi, jau kaip 5 men mano dukrytei o jau ir susirgau, sia savaite, tikejausi kad dar ilgai nesirgsiu thumbup.gif
nes po gimdymo beveik 2 menesiukus kraujavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 02, 18:20)
Na dukrytei jau 9 menesiai,bet dar tu dienu vis nera.Ir aciu Dievui,kaip sakant thumbup.gif

kaip tau gerai ax.gif o as ta malonuma patyriau 8 savaite po gimdymo doh.gif o galvojau maitinsiu ir nesirgsiu biggrin.gif
Atsakyti
Man tos vadinamos dienos gryzo po 6 men. doh.gif Oj kaip as ju nelaukiau schmoll.gif Bet ka padarysi gryzo juk neisvarysi lotuliukas.gif Dabar mums 11 men. sekmingai maitinu pati thumbup.gif
Atsakyti
Na man vakar sugryzo o maitinu dar tik trys men. o taip tikejausi kad ryskei velau bus doh.gif
Atsakyti