Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Skaitau seno leidimo knygą apie vaiko priežiūrą (amerikiečių autorius)
knygoje rašoma, kad per menstruacijas pasikeičia pieno skonis ir vaikas gali jo nebegerti, bet menstruacijoms pasibaigus, pienas tampa vėl toks pat kaip ir anksčiau g.gif tai gal išties yra tas pasikeitimas..... tik knygoje nerašo, ką daryti jei vaikas atsisako gerti tokį pienuką, juk dėl 5-6 dienų nepradėsi jo mišinuku girdyt..

p.s man mmm po gimdymo prasidėjo 1 mėn ir 3 sav buvo praėję, bet mažė vistiek traukė pienuką, neatsisakė jo... ax.gif
Atsakyti
maniškiui tik duok papą, kai prieš tris mėnesius prasidėjo mėnesinės, tai pastebėjau, kad tomis dienomis jis lyg neramesnis, o gal tai tik sutapimas.
Atsakyti
Tikrai mmm atsiradimas nereiškia pienuko dingimo. jau sulaukiau 2 kartus ir vis dar maitinu smile.gif
Atsakyti
Laba dienelė,
Paskaičiau vienos mamytės laišką, įdomiai mąsto g.gif ,kad maitindama nserga PMS, o
taip tikrai klaidinga manyti,nes pati susirgau,kai dukrelei buvo 4-turi mėnesiukai ir tas netrukdė maitinti iki 18-kos mėnesių kol pati nenusprendžiau,kad pakaks jau. ax.gif
Atsakyti
Man po gimdymo ilgai nebuvo mėnesinių,kažkur pusę metų gal daugiau, bet kai jos ir atsirado niekas nepasikeitė, dukrytė kaip valgė pienuką taip valgė.
Atsakyti
Na, o man mėnesinės jau antrą mėnesį pasirodė - toks tamsus patepliojimas 6 dieneles. (kraujuoti jau buvau nustojusi maždaug 2sav). Jei ir toliau taip mažai ir po nedaug, tai liuks thumbup.gif , o pieneliui tai įtakos visai neturėjo, dabar tai du išmaitinti galėčiau, mažajam jau per daug, tenka nusitraukinėti doh.gif
Atsakyti
Man taip pat po gimdymo maždaug penkis mėnesius mėnesinių nebuvo, o prasidėjo tada kai kitą maistelį pradėjau duoti ir mažiau maitinti.Nors abejoju ar labai jau čia susiją šie dalykėliai. O niekada net nebūčiau pastebėjusi, kad vaikas kažkoks neramesnis būtų kai sergu, dabar reiks atkreipti dėmesį, gal ką ir pastebėsiu. Mano puskei tai mėnesinės prasidėjo tik po metų ir trijų mėnesių, maitino ji iki metukų.Pavydžiu...
Atsakyti
Deje deje, sulaukiau mėnesinių 7 savaitę po gimdymo, ir tai iš tikrųjų atsiliepė maitinimui. verysad.gif Kai dukrelė labai alkana, pvz. po ilgesnės pertraukos, tai valgo godžiai, bet dienos metu tenka kankintis. Kruties neima, per didžiausius vargus įsiūlau, pradeda žįsti- rėkia. Nutraukto pieno iš buteliuko irgi nenori, vienu žodžiu, kankinames per beveik kiekvieną maitinimą. cray.gif
Laukiu nesulaukiu, kada tas džiaugsmas praeis, ir pati blogai jaučiuosi, pilvą maudžia, silpna, ir vaikas kankinasi....fui.
Atsakyti
Na dukrytei jau 9 menesiai,bet dar tu dienu vis nera.Ir aciu Dievui,kaip sakant thumbup.gif
Atsakyti
Abu kartus po gimdymo mėnesinės grįžo apie šeštą savaitę. Taip kad be jokių pertraukų verysad.gif
Atsakyti
MMM prasidėjo praėjus 2 mėn po gimdymo; dabar mažiui 9 men, vis dar maitinu; jokių skirtumų nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
Man po gimdymo menesiniu nebuvo kokius metus , smagu buvo . O maitinau 1metus 6 menesius. O dabar menesines dazniau nei pries gimdyma: budavo kas 5 sav. ,o dabar kas 4 savaites . Labai jau daznai , gal po sekancio gimdymo pasikeis smile.gif
Atsakyti