Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Atrodo, numušiu visus rekordus 4u.gif
Man jos prasidėjo po nepilnų 6 savaičių, nors maitinau dieną ir naktį kas kokias 2-3 val. Čia tai, žinoma, nieko gero. Aš taip tikėjaus pailsėt... ax.gif
Atsakyti
Kristaline man irgi panasei jei ka, bet man buvo dinges pienukas ir kol atsirado teko misiniuko duot, o paskuikankinomes, nutraukinejom, taip prasikankinom 3menesius, bet menesines tai prasidejo vos ne po menesio, liudna, kad nemaitinai ilgai ir graziai, ir nuo mm nepailsejau... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Man visuomet mėnesinės prasidėdavo praėjus mėnesiui po maitinimo nutraukimo. Tarkim, dukrą maitinau 1m. 7 mėn., tai mėnesinės atsirado lygiai po mėnesio.
Atsakyti
O man prasidėjo dar mažei nė 6 savaičių nesulaukus...... Ir nieko thumbup.gif
Atsakyti
o aš tai dar tokį pletką girdėjau, neva susirgus, pasidaro pienas neskanus ir vaikas pats atsisako. nesąmonė! netgi atvirkščiai, dukrytė dabar nenori jokių arbatų ar sulčių, o vis pienuko reikalauja smile.gif
Atsakyti
Aš dar nesergu,nors maitinu jau du menesius. thumbup.gif soske.gif
Atsakyti
Na, tikrai galiu nuraminti, kad menesines pienukui itakos nedaro - jau 3 menesius sergu, o pienuko per akis! smile.gif
Atsakyti
..man prasidėjo po 11mėnesiukų thumbup.gif ,nors ramu buvo,nes l.gausios,tikėjaus,kad bus mažiau,bet verysad.gif dar baisiau negu buvo ... mega_shok.gif
Atsakyti
kai po gimdimo praejo menuo ir nebuvo menstruaciju nulekiau pas ginekologe.tada pasake kol maitinsi tai ir iki metu gali ju nebuti. o dabar pries 2savaites baigiau maitinti mazyli o menstruaciju kaip ner taip ner nezinau nei ka daryt. blush2.gif
Atsakyti
Man sugrįžo, kai mažiui buvo pusantrų metukų. Maitinu iki šiol: vakarais kiek nori ir naktį 1-2 kartus, o dienomis gauna tik savaitgaliais, nes dirbu. Anksčiau buvo tikslios, kaip laikrodukas, o dabar ateina, kada panorėjusios. Ne visad ir pajaučiu, kad artėja: paskutinį kartą tai pajutau dar prieš prasidedant (prasibudau naktį), o prieš tai porą kartų - tai man staigmena buvo. Labiausiai džiugina, kad bent jau kol kas nejaučiu jokio skausmo thumbup.gif , nes anksčiau doh.gif doh.gif vos gyva būdavau doh.gif doh.gif .
O pieno tomis dienomis mažius neatsisakydavo, traukdavo kaip visuomet. Ir kad sumažėtų to pieno irgi nepastebėjau.
Atsakyti
AS sekmingai susiduriau su mmm, ka dukrai buvo 7 savaites. Jau antros praejo biggrin.gif Nors iki siol normaliai maitinu pienuku.
Atsakyti
Nieko cia tokio kad maitini ir susergi.Taip paprasciausiai hormonai susitvarko, organizmas atsistato, na ir zinoma tai zenklas, kad jau vel galite tapti mama ax.gif
Atsakyti