O pas mane priešingai . Iš neskausmingų tapo labai skausmingos . Tikiuosi, kad čia tik pirmą kartą po ilgos pertraukos taip sukvailiojo. O jei ne, tai reiks dar vieną kviesti .
O man is skausmingu patapo visai neskasmingos. Seniaiu gerdavau vaistus nuo skausmo dabar ju nebereikia . Tik va atsirado vienas minusiukas, nebejauciu kada prasisideda. Tik pajauciu, kad jau bega ir viskas...
prieš nėštuma mano dienos budavo laaaaabaiiiiii skausmingos , dabar skausmas nežymus ir jos netokios gausios-nors tai tik pirmosios dar po gimdymo... maitinu savąją 5,5mėn., pati po cezario. o per tas dienas mažylė ėmė krūti kaip ir visuomet
Man atsirado ~2 mėn. po gimdymo. Galvojau, kad čia vis dar valosi po pertraukėlės, bet vaizdas ir pojūčiai skyrėsi ir... lygiai po 28 d.- vėl. Tikrai tikėjausi iki 6 mėn nesulaukt, nes pagimdžiau pati, maitinu pati, ir naktį kelis kartus, ir vaikas nei vandenuko nei arbatėlių nėra ragavęs, ir naktį dažnai kartu miegam, ir t.t., žodžiu, jokios priežasties, deja...
Reguliarumas liko koks buvo, pirmus porą kartų buvo labai negausios, bet sekančius... Labai skausmingos niekada nebuvo,dabar dar šiek tiek lengviau. O kad prasidės, jaučiu visą dieną prieš tai - visų emocijų dvigubinimasis + sumažėja pienuko. Prasidėjus mmm, atsistato, o dukrytė krūtį ima kaip visuomet.
Reguliarumas liko koks buvo, pirmus porą kartų buvo labai negausios, bet sekančius... Labai skausmingos niekada nebuvo,dabar dar šiek tiek lengviau. O kad prasidės, jaučiu visą dieną prieš tai - visų emocijų dvigubinimasis + sumažėja pienuko. Prasidėjus mmm, atsistato, o dukrytė krūtį ima kaip visuomet.
man menstruacijos prasidėjo kai mažiukui suėjo 7 savaitės, nors jį maitinu krūtimi ir dieną ir naktį.Iš pradžių galvojau kad vis dar gimda sugalvojo išsivalyti, bet kad išskyrų kvapas kai būdavo prieš nėštumą per mėnesines tai tikriausiai, kas jos ir pargrįžo pas mane neprašytos ir visai nelauktos.
susirgau kai vaikeliui buvo 4,5men, pirma diena galvojau numirsiu is skausmo. o galvojau kad po gimdymo viskas susitvarkys, o pasirodo ne, kaip skaudejo pries nestuma ir tebeskauda
Po penkių mėn
kol maitinau krūtimi, mmm nebuvo Atsirado praėjus 2 savaitėms po nujunkymo
Man mmm prasidėjo po 1m.7mėn.,praėjus savaitei,kai nustojau maitint dienomis Nors naktį vis dar valgo MP
6iandien pirmą kartą nebedaviau savo krūties, na dabar lauksim kada prasidės
QUOTE(Žiedė @ 2006 02 21, 15:23)
6iandien pirmą kartą nebedaviau savo krūties, na dabar lauksim kada prasidės
O kodėl tu nedavei savo kruopeliukui krūties?