Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Nezinau su pirma dukryte ,menesines atsirado kaio kai buvo 9 men. As kaip iskart issigandau ,tai ka galvoju viskas jau po maitinimo. doh.gif Bet klausiau gydytojo tai paaiskino kad tomis dienomis kai sergi ,tai vaikutis gali nenoriai imti kruti ,bet mums tai nepasiteisino.Kaip iki tol eme tai ir eme.Dukryte maitinau iki 1.8men.Ir dar buciau maitinusi,bet susirgau plauciu uzdegimu.
Atsakyti
Man menesines, nors ir maitinau, prasidejo, kai vaikui suejo 1 ir 3 men. (rekordas 4u.gif lyginant su kitomis pasisakiusiomis), taigi nuo nestumo pradzios be menesiniu pragyvenau lygiai 2 metus (o, kad griztu tie laikai, kaip gerai buvo).

Pasikeite tik tas, kad jos dar nera regurialios (jau keleta kartu pirkau nestumo testus, nes galvodavau , kad vel laukiuosi). Man menesiniu trukme nei pobudis po gimdymo nepasikeite.
Atsakyti
QUOTE(editukas09 @ 2006 01 06, 11:39)

prieš kelias dienas pradėjo labai skaudėti pilvą, kaip ankščiau prieš mėnesines, jau galvojau, kad prasidės, bet ne. paskaudėjo pusę dienos ir praėjo

aš irgi dar maitinu.Prieš dvi savaites pradėjo irgi skaudėti pilvą, po poros dienų praėjo, o vakar sulaukiau ''savo dienų''.
Atsakyti
Na man menesines atsirado kai dukrytei buvo 2 men. nors maitinu pati.
Atsakyti
kai pirmą dukrytę maitinau, tai mėnesinės atsirado po 9 mėn., bet po to vel 2 mėn. dingo, o mažąją dar maitinu, o mėnesinės atsirado prie mėnesį, t.y. kaip buvo 1 metukai.
Bet kaip aš jų nepasiilgau blush2.gif
Atsakyti
mano mažajai jau 1 metukai ir 2 mėn, prieš 10 dienų nustojau maitinti savo pienu, o mmm vis nėra, bet jau, matyt, netruks pasirodyt g.gif
Atsakyti
as dar maitinu ir mmm nera, nors as ju gal ir nesulauksiu g.gif nes isidejau mirena spirale, o nuo jos atseit dingsta mmm paziuresim 4u.gif
Atsakyti
Ach, kaip pavydziu paskutinei grupei ax.gif
Atsakyti
mano dideliam nusivylimui, man mmm atsirado kai vaikui buvo 2 mėn doh.gif visai jų nelaukiau, nes visi aplinkui tik ir šnekėjo - jie maitini tai nebus mmm schmoll.gif ir dabar jos mane lanko reguliariai ... tik gerai kad nėra skausmingos, nes iki nėštumo tai buvo laaaaabaaaai skausmingos ax.gif

beja vis dar maitinu pati ir pienelio sočiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita_Z: 08 vasario 2006 - 10:03
Man mėnesinės atsirado kai mažajai suėjo 10 mėn., tai net pasimečiau blink.gif blush2.gif , nes tikrai tikėjausi vėliau, kadangi vis dar maitinu lelių 2.gif . Skausmingos nebuvo kaip anksčiau, bet kad labai gausios doh.gif tai tikrai, bet gerai nors truko tiek pat dienų kiek ir anksčiau.
Atsakyti
Pas mane mmm sugrįžo kai sūnui buvo 4 mėnesiai. Ir pastebėjau, kad tomis dienomis sumažėja pieno sad.gif . Pirmą kartą tai išsigandau, nes bijojau kad vaikiukas visai atsisakys krūties. Mano seseriai taip buvo. Būtent tomis dienomis vaikas neimdavo krūties, o kai baigiasi vėl žindo.
Atsakyti
Su pirma dukra menesines atsirado po menesio blink.gif , o su antra beveik 10 men. thumbup.gif
Atsakyti