Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Tiesa, neparasiau, kad dar maitinu savo pana .
Atsakyti
Man mm prasidėjo lygiai 14 mėn po gimdymo rolleyes.gif Maitinu toliau...
Atsakyti
Man mmm prasidejo po 16 mėnesių nuo gimdymo, bet dar maitinu iki šiol thumbup.gif
Atsakyti
Nu parasykit ar visoms tos menesines reguliarios sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Helga @ 2005 10 23, 17:52)
Nu parasykit ar visoms tos menesines reguliarios sad.gif

Nereguliarios sad.gif
Atsakyti
Labutis,man siandien prasidejo tos bedos,labai nustebau.mano mazylei jau tuoj,tuoj bus 6men.Gerai,kad yra kur pasiskaityti apie tai,nes kitaip zmogus nezinotum,ar tai normalu,ar ne? g.gif Tikiuosi ir man pienukas nedings ir savo klecke galesiu dar ilgai maitinti.Aciu jum uz pagalba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugita @ 2005 12 07, 18:00)
Labutis,man siandien prasidejo tos bedos,labai nustebau.mano mazylei jau tuoj,tuoj bus 6men.Gerai,kad yra kur pasiskaityti apie tai,nes kitaip zmogus nezinotum,ar tai normalu,ar ne? g.gif Tikiuosi ir man pienukas nedings ir savo klecke galesiu dar ilgai maitinti.Aciu jum uz pagalba. smile.gif

Nedings smile.gif - man irgi menesines prasidejo kai mergytei suejo 6 men., o maitinu iki siol doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helga @ 2005 10 21, 09:47)
O kaip jums su mmm reguliarumu? Man viena menesi pasirode tokios negausios tris dienas, paskui po poros savaiciu patepliojo, o dabar jau lyg ir turejo vel buti, bet vis nera... g.gif Jau nervai ima, prisigalvoju, kad tik vel nebuciau  nestuke.gif , bet, kad visada su apsauga. yra mmm blogai, nera-vel blogai sad.gif

Man pirmosios mm pasirode po mazdaug 3 men. po gimdymo. Budavo kas du trys men. Pabaiga tokia, kad kai suzinojau, jog vel pastojau pirmas trimestras buvo beveik pasibaiges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sesute @ 2005 07 05, 13:38)
Sveikos,
Mano dukrytei rytoj bus lygiai 7 men, o man siandien prasidejo menesines, ziauriai supanikavau ir is karto puoliau supermamu patirties pasisemti  smile.gif
aciu mamytes, tikrai nuraminote, is karto issigandau kad daugiau nebegalesiu pati maitinti ir ka reikes daryti g.gif
manoji neuzmiega be kruties ir taip kas dvi valandas zindomes, uztat auga linksma ir guvi ax.gif

na as ir gavau atsakyma i man rupima klausima.Taip,kad dabar ramiau ir tikiuos dar maitinti savo angeliuka, nepaisant visu tu moterisku isdaigu...Aciu uz klausimair visom uz atsakymus! biggrin.gif
Atsakyti
man tos dieneles doh.gif prasidejo praejus menesiui po gimdymo.iki siol maitinu,tik pries menesines sumazeja pienuko
Atsakyti
4u.gif

Savo pirmąją dukrelę maitinau 19 mėn., ax.gif m. m. atsirado ,kai dukrelei buvo 16 mėn. , pradžioje buvo nereguliarios rolleyes.gif
Antrąją dukrytę maitinu ir dabar (jai 18 mėn.) mirksiukas.gif ,o m. m. dar nepasirodė bigsmile.gif
Atsakyti
ir dar įdomu, ar jos "susitvarko" tik tada, kai nustoji matinti? ar yra teisybės tame, kad buvusios skausmingos mėnesinės, po gimdymo tampa neskausmingomis?
Atsakyti