Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mėnesinės

Man mėnesinės prasidėjo praėjus 1,5 mėn. po to, kai savaitei išvykau palikusi 10,5 mėn. mažylį, nors per tą savaitę ir tvarkingai nusitraukinėjau pieną, o grįžusi maitinau vėl. Kol kas pieno tikrai nemažėja, tik keista, kaip organizmas greitai suuodė, kad ne vaikas pieną traukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2005 06 20, 16:01)
Skaičiau, kad pienuko skonis tuomet truputį pasikeičia, tai jautresni gurmanai pajunta ir pradžioje rodo nepasitenkinimą  biggrin.gif .

Tai va ir man prasidėjo mėnesinės,tai mano mažė pareiškė tikrai savo nepasitenkinimą.Galvojau kad pienukas mažėja todėl,bet maitinamės sėkmingai toliau thumbup.gif
Atsakyti
Sūnų maitindavau kas 1.5- 2 val. Kai ėmiau primaitinti, iš karto atsirado mėnesinės. Tuomet jam buvo 6mėn. Man buvo baisus stresas, bet ne dėl to, kad sumažės pieno, o todėl, kad jaučiausi kažką praradusi. Gal supratau, kad vėl esu paprasta moteris. Vaikas nerodė jokio nepasitenkinimo dėl pieno skonio. Maitinau 9.5 mėn, kol pats atsisakė. Pieno buvo pakankamai. Įdomu, kodėl mamos mano, kad mėnesinės sumažins pieno kiekį?
Atsakyti
Maniškės mmm sugrįžo lygiai po metų doh.gif T.y. kai sūneliui suėjo 3 mėnesiai. Tikėjaus dar ilgai jųs nesulaukti, bet... Na bet pienelio tikrai užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2005 06 20, 16:01)
Skaičiau, kad pienuko skonis tuomet truputį pasikeičia, tai jautresni gurmanai pajunta ir pradžioje rodo nepasitenkinimą  biggrin.gif .

va va, mano gurmanas turbūt dėl to ir streikavo - nu nevalgė nors tu ką pienuko schmoll.gif prasidėjo mano mmm kai jam beveik pusė metų buvo, ir kartu kilo problemos su nevalgymu...tik pamato buteliuką, užspaudžia lūpas ir riečia nosį schmoll.gif tik naktimis apsnūdusiam įsiūlydavau verysad.gif taip apie pora savaičių pakariavom, dabar vėl viskas pamažu grįžta į savo vėžes - pamatę buteliuką vėl plačiai išsižiojam biggrin.gif tik kitos mmm turbūt artėja, bijau kas vėl bus blink.gif
Atsakyti
man menesines prasidejo, praejus 2.5 menesio po gimdymo, bet maziui jau greit 17 menesiuku ir dar maitinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2005 08 17, 22:11)
man menesines prasidejo,PO GImDYMO PRAEJUS 7,5men.Dabar sunui 1,2m.as vis dar maitinu krutimi,o pieno tikrai nemazeja

Man menesines taip pat prasidejo po 7 mėnesių cry.gif , o pienelio dar turiu labai daug. Mano mažuliukui 2.gif dabar 9 mėnesiukai.
Atsakyti
O aš net neisivaizduoju,kad maitinant jų gali ir nebūti. Man jos prasideda sekantį mėnesį po gimdymo cry.gif
Atsakyti
Man Md (mano dienos) pasirodė po gimdymo praėjus nepilniems 3 mėn. g.gif Dar nelaukiau jų cry.gif
Iš tiesų pastebėjau,kad tomis dienomis mažylė prasčiau valgo mano pienuką. Gal iš tiesų skonis kitoks? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EmiA @ 2005 09 16, 16:29)
Man Md (mano dienos) pasirodė po gimdymo praėjus nepilniems 3 mėn.  g.gif Dar nelaukiau jų cry.gif
Iš tiesų pastebėjau,kad tomis dienomis mažylė prasčiau valgo mano pienuką. Gal iš tiesų skonis kitoks? doh.gif

Aš tai nepastebėjau, kad mano vaikutis tomis dienomis prasčiau valgytų pienuką ax.gif Jis biški apžoriukas biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jums su mmm reguliarumu? Man viena menesi pasirode tokios negausios tris dienas, paskui po poros savaiciu patepliojo, o dabar jau lyg ir turejo vel buti, bet vis nera... g.gif Jau nervai ima, prisigalvoju, kad tik vel nebuciau nestuke.gif , bet, kad visada su apsauga. yra mmm blogai, nera-vel blogai sad.gif
Atsakyti
mamutes o is tikro kada turi ateit "raudonoji armija"? maitinu pati 5 men g.gif
Atsakyti