Pasidarė man smalsu, kaip ten su tuo švarkeliu yra, susiradau internete nuotraukų Mano diagnozė - švarkelio priekis nertas žemais stulpeliais, o rankovės megztos išvirkščiom akim, nugaros niekur nesimato, gali būti tiek megzta, tiek nerta...
Labas rytas, labai jau noriu pasigirti vakar baigtu kurinuku...
O pas mane liko 1.5 matkelio siūlų su mohera (30proc) ir matkelis pusiau medvilninių ir nežinau kur panaudot, kažin ką galima būtų sukurt, a? Pagal spalvinę gamą tinka jie ir pagal storį irgi Gal kokių minčių turit netyčia?
O pas mane liko 1.5 matkelio siūlų su mohera (30proc) ir matkelis pusiau medvilninių ir nežinau kur panaudot, kažin ką galima būtų sukurt, a? Pagal spalvinę gamą tinka jie ir pagal storį irgi Gal kokių minčių turit netyčia?
man sis megztinis surijo daugiau siulu nei VS sijonas (siulai tie patys...) Sunaudojau virs 3 makteliu po100g (550m/matkely) siulu...
O is 2 spalvu, manau turetu atrodyt.
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion
galima nunerti daugialapę gėlyę su lapeliais,su daug lapelių,išsiuvinėti karoliukais,ar akutėmis,bus segė, žinoma taip visų siūlų nesunaudosi, tai dar užsuk į Free From temelę,superinis siūlų panaudojimas
na aš gal truputį ne į temą (blinkt blinkt), bet noriu paklausti: gal kuri žiūrite serialą apie bjaurųjį ančiuką su Nelly Uvarova. Ten toks jos švarkutis nertas (rankovės lyg ir virbalais megztos) oranžinis į raudonumą. Kalnierius tai labai aiškiai matosi, kad nertas vąšeliu. Labai neblogai žiūrisi, toks įliemenuotas. Gal kas turit panašią schemą arba bent jau iškarpas tokio švarkelio, kad būtų galima nusinerti???? Iš anksto dėkui O Jums ar patiko tas švarkelis (gal aš labai be skonio )???