Pasidarė man smalsu, kaip ten su tuo švarkeliu yra, susiradau internete nuotraukų Mano diagnozė - švarkelio priekis nertas žemais stulpeliais, o rankovės megztos išvirkščiom akim, nugaros niekur nesimato, gali būti tiek megzta, tiek nerta...
QUOTE(Amade @ 2007 02 22, 09:14)
Labas rytas, labai jau noriu pasigirti vakar baigtu kurinuku...
O pas mane liko 1.5 matkelio siūlų su mohera (30proc) ir matkelis pusiau medvilninių ir nežinau kur panaudot, kažin ką galima būtų sukurt, a? Pagal spalvinę gamą tinka jie ir pagal storį irgi Gal kokių minčių turit netyčia?
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 22, 10:27)
O pas mane liko 1.5 matkelio siūlų su mohera (30proc) ir matkelis pusiau medvilninių ir nežinau kur panaudot, kažin ką galima būtų sukurt, a? Pagal spalvinę gamą tinka jie ir pagal storį irgi Gal kokių minčių turit netyčia?
man sis megztinis surijo daugiau siulu nei VS sijonas (siulai tie patys...) Sunaudojau virs 3 makteliu po100g (550m/matkely) siulu...
O is 2 spalvu, manau turetu atrodyt.
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 22, 11:27)
galima nunerti daugialapę gėlyę su lapeliais,su daug lapelių,išsiuvinėti karoliukais,ar akutėmis,bus segė, žinoma taip visų siūlų nesunaudosi, tai dar užsuk į Free From temelę,superinis siūlų panaudojimas
QUOTE(Amade @ 2007 02 22, 09:14)
Labas rytas, labai jau noriu pasigirti vakar baigtu kurinuku...
Visai neblogai atrodo,šaunuolė ir apykaklė normaliai gavos,susitvarkei viską
QUOTE(bazuka @ 2007 02 22, 11:26)
Spalva švarkelio graži
Su bazuka pilnai sutinku
Bet tik spalva ir graži, o daugiau... nepykit, bet jis man baisiai bobiškai atrodo
QUOTE(Greta @ 2007 02 22, 00:33)
na aš gal truputį ne į temą (blinkt blinkt), bet noriu paklausti: gal kuri žiūrite serialą apie bjaurųjį ančiuką su Nelly Uvarova. Ten toks jos švarkutis nertas (rankovės lyg ir virbalais megztos) oranžinis į raudonumą. Kalnierius tai labai aiškiai matosi, kad nertas vąšeliu. Labai neblogai žiūrisi, toks įliemenuotas. Gal kas turit panašią schemą arba bent jau iškarpas tokio švarkelio, kad būtų galima nusinerti???? Iš anksto dėkui O Jums ar patiko tas švarkelis (gal aš labai be skonio )???
as irgi atkreipiau demesi i ta svarkeli, man tai atrodo kad nerta su vaseliu
QUOTE(Ugniuks @ 2007 02 22, 15:15)
man labai patiko dainininkes Lauros vestuvinis megztukas jis paprastas bet laaabai grazus
sudominai , o kaip jį pamatyti?
QUOTE(Ugniuks @ 2007 02 22, 15:15)
man labai patiko dainininkes Lauros vestuvinis megztukas jis paprastas bet laaabai grazus
gražus,bet vestuvėm , buvo kažkuriam žurnale, ''ŽMONĖS'' jei neklystu
Jis praeitos savaitės numeryje ant "Žmonių" viršelio buvo
Man irgi labai krito į akį, tai dvi dienas namie spoksojau ir atsigrožėt negalėjau
frederica Aš irgi taip pagalvojau, kad vestuvėms tai
Man irgi labai krito į akį, tai dvi dienas namie spoksojau ir atsigrožėt negalėjau
frederica Aš irgi taip pagalvojau, kad vestuvėms tai