QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 02 21, 11:11)
Nėra už ką
bazuka, išsiunčiau žalio švarkelio rankovės aprašymą.
Juo susidomėjusios - laukite!
P.S. Pačiai man irgi knieti pradėti megzti, tik va klausimėlis: kaip manot ar tiktų toks modeliukas ne "manekeniškai" figūrai?..
Juo susidomėjusios - laukite!
P.S. Pačiai man irgi knieti pradėti megzti, tik va klausimėlis: kaip manot ar tiktų toks modeliukas ne "manekeniškai" figūrai?..
QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 21, 12:11)
hm, is priekio gal taip ypatingai neatrodo, bet sonas ir nugaras super
Labai jau seksualiai atrodo
na aš gal truputį ne į temą (blinkt blinkt), bet noriu paklausti: gal kuri žiūrite serialą apie bjaurųjį ančiuką su Nelly Uvarova. Ten toks jos švarkutis nertas (rankovės lyg ir virbalais megztos) oranžinis į raudonumą. Kalnierius tai labai aiškiai matosi, kad nertas vąšeliu. Labai neblogai žiūrisi, toks įliemenuotas. Gal kas turit panašią schemą arba bent jau iškarpas tokio švarkelio, kad būtų galima nusinerti???? Iš anksto dėkui O Jums ar patiko tas švarkelis (gal aš labai be skonio )???
QUOTE(Greta @ 2007 02 21, 23:33)
na aš gal truputį ne į temą (blinkt blinkt), bet noriu paklausti: gal kuri žiūrite serialą apie bjaurųjį ančiuką su Nelly Uvarova. Ten toks jos švarkutis nertas (rankovės lyg ir virbalais megztos) oranžinis į raudonumą. Kalnierius tai labai aiškiai matosi, kad nertas vąšeliu. Labai neblogai žiūrisi, toks įliemenuotas. Gal kas turit panašią schemą arba bent jau iškarpas tokio švarkelio, kad būtų galima nusinerti???? Iš anksto dėkui O Jums ar patiko tas švarkelis (gal aš labai be skonio )???
Aš tai nesu tikra, kad tas švarkelis tikrai nertas, gali būti ir megztas perliniu raštu, reiks įdėmiau apžiūrėti... Konkrečiai tas švarkas tai atrodo taip truputį bobutiškai, bet, jei daryti iš gražių siūlų, turėtų atrodyti neblogai...
Labas rytas, labai jau noriu pasigirti vakar baigtu kurinuku...
QUOTE(Amade @ 2007 02 22, 09:14)
Gražu
Laaabai gražuuu...
QUOTE(Greta @ 2007 02 21, 23:33)
O ją dažnai rodo tuo švarkeliu apsivilkusią , o tai aš jau kokios dvi savaitės , kaip nei vienos serijos nemačiau reiks šįvakar įsijungt