Nėra už ką. smagu, kad patinka ką įdedu. aš irgi bandysiu sau narpliot tą grožį, bet tik nežinau kada prisėsiu .... tiek visko apsiėmus padaryt. Bet laaabai graži , sakyčiau ten tunika.
Sveikutes, gal galite patarti, kaip megzti bliuzele ne ant petneseliu, bet surisama nugaroje.
QUOTE(astisius @ 2007 05 13, 15:05)
Nėra už ką. smagu, kad patinka ką įdedu. aš irgi bandysiu sau narpliot tą grožį, bet tik nežinau kada prisėsiu .... tiek visko apsiėmus padaryt. Bet laaabai graži , sakyčiau ten tunika.
Na taip, labiau tunika nei suknute bet tikrai sauni.
As tai bandysiu pasiruosti, ir pradesiu, tik va dar kol kas prisimatuot neiseis, ne tie gabaritai bet kol man pavyks nusinarpliot tai bus pats tas...
Sekmes darbeliuose!
As siuo metu neriu tokia tunika:
Ugile, reikėjo ten kur radai išdidint ir po to lkelt, nes nesimato rašto. Bet gražu. lauksim rezultatų.,
Man dar sita nereli
QUOTE(INGUTE. @ 2007 05 14, 10:33)
As irgi i sita seile varvinu, bet vokiskai nesuprantu o kiek matau rastas duotas tik vienos nugaros detales, o kaip pagrindini rasta nerti? Gal kas nors paaiskintu
O cia ikeliu didesnes nuotraukas savo neriamos tunikos. Su visais rastais Tunikos spalva bus tokia kaip nuotraukoje.
Aprasymas:
Tik schema blogai aprasyta, teisinga schema zemiau:
gal turit idėjų kaip šitą nusimegzt
My Webpage
Papildyta:
arba tokią
My Webpage
Papildyta:
ir šita labai
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
arba tokią
My Webpage
Papildyta:
ir šita labai
My Webpage
QUOTE(furyy @ 2007 05 14, 09:55)
gal gali kuri is mezgejeliu paaiskinti sio megztinuko rasta - paprastai ir aiskiai???
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 14, 12:42)
gal gali kuri is mezgejeliu paaiskinti sio megztinuko rasta - paprastai ir aiskiai???
Čia nerta labai storais siūlais. O raštas iš tuščių ir pilnų langelių, shemoj pilni langeliai - su tašku vidury.
Tuščias langelis: stulpelis su užm, 2 pynelės kilpos ir vėl stulpelis su užm.praleidžiant dvi kilpas arba du stulpelius praeitoj eilėj.
Pinas langelis: vietoj dviejų pynelės kilpų išneriami 2 stulpeliai su užm. ir taip langelis "užsipildo".
Apačia, kaklas ir rankogaliai megzta virbalais - viena gera, viena bloga akis. Nežinau, ar čia aiškiai...