QUOTE(armi06 @ 2007 05 01, 22:18)
sveikos, nusprendžiau ir aš prie jūsų prisijungti, ir aišku noriu pasigirti savo tik vakar iškeptu blynu štai mano sijonėlis, nors ir netoks gražus kaip norėjau, bet kaip pirmas rimtas darbas manau neblogas. Įvertinkit ir jūs!
labai dailus sijonukas, šaunuolė Gerai kad prisijungi į mezgėjų būrį
Sveikutes ,labai grazus visu darbai gaila bet as nelabai moku nerti reikes ieskoti kad kas nunertu
emaliuke yra tokiu modeliu kur didelio mokslo nereikia, o jei ka manau forume tau tikrai pades, zinai savas darbas ir nesioti daug maloniau, bet reikia daug daug kantrybes as pvz mezgiau pora menesiu su pertraukom, bet daugiau manau nebemegsiu nes labai jau man atsibosta viena ir ta pati veikla nu dar neriu prie sio sijono bliuskute tikiuos iki vasaros uzbaigti, kai baigsiu aisku visom pasirodysiu
mano nertinis
tik nelimpa man jis visai
Rankovės per ilgos ir kažkaip traukia nuo pečių
tik nelimpa man jis visai
Rankovės per ilgos ir kažkaip traukia nuo pečių
Vaidullka,
man gražu Kad nuo pečių neliptų, pabandyk prisiūti pakietinimo juostelę per pečius ir kaklą
man gražu Kad nuo pečių neliptų, pabandyk prisiūti pakietinimo juostelę per pečius ir kaklą
Vaidulka,labai grazu
Vaidullka, labai gražu. Gaila, kad nelimpa.
Tikrai nertinis labai gražus.
Astisius,paaiškint,man kvaišai,kaip ten to balto gražuolio su šaliu 995psl. ,,iškramtytoj,, schemoj-tai ten kraštas ane? nu nedaeina