Violeciuk, gal galetum įdėti raštelį, kur nerta (mėlynos bliuzelės) sekantis motyvas po gėlyčių
pagaliau uzbaigiau praejusios vasaros nerini. kadangi tapau tai negalejau bliuskutes nei panesioti nei pademonstruoti. tikiuosi kad si vasara bus silta
Vai kokia gražutė
QUOTE(Matyte @ 2007 04 24, 12:17)
Violeciuk, gal galetum įdėti raštelį, kur nerta (mėlynos bliuzelės) sekantis motyvas po gėlyčių
atidziai paziurek,ten ne mano nerta ta bliuskute ,as ten tik paklausus kaip nerti,dabar nepamenu tos mamytes lyg tai laimike ar kazkaip panasiai.reiktu kalusti pas ja.
QUOTE(VAMI @ 2007 04 24, 10:31)
pagaliau uzbaigiau praejusios vasaros nerini. kadangi tapau tai negalejau bliuskutes nei panesioti nei pademonstruoti. tikiuosi kad si vasara bus silta
Labai
QUOTE(violeciukas @ 2007 04 24, 12:33)
atidziai paziurek,ten ne mano nerta ta bliuskute ,as ten tik paklausus kaip nerti,dabar nepamenu tos mamytes lyg tai laimike ar kazkaip panasiai.reiktu kalusti pas ja.
Gaila bandysiu ieškoti
Laimike
Vami
Vami
[quote=VAMI,2007 04 24, 12:31]
SEKSOVA
SEKSOVA
VAMI, nuostabi bliuskutė
Kaip aš tokios norėčiau.....
Kaip aš tokios norėčiau.....
Vau, nuotabi bliuskute, VAMI,
Ir as noriu tokios
Ir as noriu tokios
QUOTE(VAMI @ 2007 04 24, 12:31)
Labai grazi palaidine
As irgi neriu bliuskute ir norejau paklausti kaip tu pasimatavai kokio dydzio virsutine dali reikia nerti ir nuo kur pradeti? O gal turi kokia schema kaip krutyines dali nunerti?
QUOTE(VAMI @ 2007 04 24, 11:31)
labai simpatiska palaidine