Sveikutes
Noreciau paprasyti jusu patarimo - kaip manote kokiais siulais cia megzta? O gal kas turi ir schemute?
Panašią į Rifės nertą palaidinę (matytą pagyrų puode)radau pas rusaites
ten ją taip pat nagrinėjo ir nėrė tik nėra pagrindinio rašto, bet manau,galima koks patinka
o čia keletas schemučių
http://img67.imagesh...41fc86aaya1.jpg
ten ją taip pat nagrinėjo ir nėrė tik nėra pagrindinio rašto, bet manau,galima koks patinka
o čia keletas schemučių
http://img67.imagesh...41fc86aaya1.jpg
Labai grazu!
QUOTE(Dija24 @ 2007 03 29, 09:09)
Sveikutes
Noreciau paprasyti jusu patarimo - kaip manote kokiais siulais cia megzta? O gal kas turi ir schemute?
šis sijonas nertas dvirage šakute , yra atskira tema, o joje nemažai info apie nėrimą šakute
Merginos, sioje temoje buvo toks baltas azurinis kiaurasciu (trikampiais) megstas baltas megstukas. gal kas turit schema. buciau labai dekinga, jei atsiustumet i az.
Labutis merginos. Aš čia naujokė, nors forumą skaitau seniai. Noriu prisijungti prie mezgėjų būrio. Mezgu žalia bliuzelę irš praeito puslapio su šleikutėm kiauraraščiu virbalais, bet nesuprantu ką ten su ta nugara daryti? Gal kuri mezgat?
QUOTE(Liucilė @ 2007 04 04, 15:44)
Labutis merginos. Aš čia naujokė, nors forumą skaitau seniai. Noriu prisijungti prie mezgėjų būrio. Mezgu žalia bliuzelę irš praeito puslapio su šleikutėm kiauraraščiu virbalais, bet nesuprantu ką ten su ta nugara daryti? Gal kuri mezgat?
Šiandien nusipirkau siūlų ryt ir aš pradėsiu tą bliuzelę megzti.
Labai blogai matosi aprašymas.
Gal kas žino iš kokio čia žurnalo.
Ta bliuzelę megzt visai nesunku, o rašto schema galima įžiūrėti, mezgasi iš 4 atskirų dalių o po to reikia susiūti, tik va su nugara vargas, nes gaunasi visai nuoga, o po to kabliuku reikia sujungti kažkaip, bet neina perskaityt, gali tekt pačiai improvizuoti
užtikau štai šiuos gražumynus:
žydras trumpas megztukas
gražus topas
paprasta,bet pasakiška
žalia žalia...
žalias kostiumėlis
vasariška
'kremava'
bordo
žydras trumpas megztukas
gražus topas
paprasta,bet pasakiška
žalia žalia...
žalias kostiumėlis
vasariška
'kremava'
bordo
Merginos, o gal turit kokią schemą ar raštą sijonui, kuris nestambintų Planuoju virbalais megztis kostiumėlį, bet va mąstau dėl sijono, ką daryt.. Žinau, kad man trapecijos formos tinka, kelius dengiantys.. bet praktiškų patarimų trūksta
Siūlai, iš kurių mezgu švarkelį, gana stori- bukle. Sijonui galvoju ieškotis plonesnių (gal juodų, gal rudų, gal bordo ), o iš bukle įmegzti gal dekorus, gal juostas, gal tik apačią ar panašiai:
Siūlai, iš kurių mezgu švarkelį, gana stori- bukle. Sijonui galvoju ieškotis plonesnių (gal juodų, gal rudų, gal bordo ), o iš bukle įmegzti gal dekorus, gal juostas, gal tik apačią ar panašiai:
Rife, parašyk kaip tau seksis su ta žalia bliuzele gal bendrom jėgom ka nors sugalvosim. Aš mezgiau baltą tai atrodo neblogai. Ten ji žinok iš storokų siūlų su 5 nr. virbalais megzta, tai teko dėti po du siūlus. Sėkmės tau mezgant.
QUOTE(Liucilė @ 2007 04 05, 15:06)
Rife, parašyk kaip tau seksis su ta žalia bliuzele gal bendrom jėgom ka nors sugalvosim. Aš mezgiau baltą tai atrodo neblogai. Ten ji žinok iš storokų siūlų su 5 nr. virbalais megzta, tai teko dėti po du siūlus. Sėkmės tau mezgant.
Pabandžiau šiandien megzti, bet nepatiko siūlai: iš vieno siūlo gražiai atrodo, bet
gal plonokas, iš dviejų - gavosi kietokas raštas. Eisiu ieškot kitų siūlų.
Ką su nugara daryt dar nesugalvojau, bet darysiu uždaresnę.