Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(soera @ 2007 05 09, 07:01)
sveikos drinks_cheers.gif as vel sugriztu i didiji sporta po 1.5 men  bigsmile.gif kaip sekasi sportuojancioms? rolleyes.gif

sveikute wub.gif mano jau panasi pertrauka irgi yra, bet as dar vis negryztu blush2.gif dabar pats statybu karstis, plius darzai, tai jei dar i sportus eiti, tai tiksliai kojas pakratyciau lotuliukas.gif

sportai siai dienai pas many lauko salygomis lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai vis sportinu, bet nieko is pazystamu supermamieciu nepastebejau g.gif schmoll.gif o ir pati neaisku kiek besportinsiu, nes su kondicionierium ten juodos problemos verysad.gif
Atsakyti
Merginos,

Ar tiesa, kad vasarą Impuls'e kainos mažesnės? Jei taip, kokios tos nuolaidos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2007 05 26, 12:29)
Merginos,

Ar tiesa, kad vasarą Impuls'e kainos mažesnės? Jei taip, kokios tos nuolaidos? g.gif

nueik i juju internetini puslapi, bet mano duomenimis tai viso labo minus 10 lt ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kokia mirusi temelė, gal jau niekas čia nebesportuojat smile.gif? aš ketinu eiti, va akcija kaip tik smile.gif
Atsakyti
Sportuojam stabiliai, žiemą-vasarą. biggrin.gif
Atsakyti
Oj tai fainai smile.gif aš ryt su MB keliausiu ten biggrin.gif labai džiaugiuosi, ilgai ruošiausi ir prisiruošiau pagaliau smile.gif Norėjau paklausti, o ten atėjus jeigu nežinai ką daryti, tai turbūt geriau asmeninę programą susidaryti tiesa? Kiek ji kainuoja? Tarkim jeigu aš turiu konkrečių norų, pvz suploninti šlaunis ar į mano norus sudarant programą atsižvelgs kas nors? biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mane domintų, kokie treneriai treniruoklių salėj geriausi? ax.gif Ir kas veda geriausiai aerobikos treniruotes? 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi tai domintų, kolkas buvau tik vieną kartą dar blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As lankau su pertraukom jau beveik metus ax.gif
Treneriai saleje man nepatinka, nes labai neaktyvus, kiek zinau individualias dazniausiai darosi pas Egle ir Mindauga mirksiukas.gif
Aerobikos treneriai man labai patinka, dazniausiai einu pas Dariu (Impuls pump, Tae Bo), Daiva (step interval), Kristina (balls su jega), Vilma (dviraciai). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soera: 05 gruodžio 2007 - 13:32
QUOTE(soera @ 2007 12 05, 14:31)
Sveikos 4u.gif As lankau su pertraukom jau beveik metus ax.gif
Treneriai saleje man nepatinka, nes labai neaktyvus, kiek zinau individualias dazniausiai darosi pas Egle ir Mindauga mirksiukas.gif
Aerobikos treneriai man labai patinka, dazniausiai einu pas Dariu (Impuls pump, Tae Bo), Daiva (step interval), Kristina (balls su jega), Vilma (dviraciai). ax.gif

drinks_cheers.gif Isbandziau ir as Impuls'a, nors siaip buvau didesne "Linijos" gerbeja. Man irgi patiko sie aerobikos treneriai, o saleje kazkaip net baisu ko paklaust tu treneriu stovinciu gresminga statulos poza.
Atsakyti
Tai sakau treneriai ten gyva beda, as tai manau net vadybininkei pasakyti, kad isvadas pasidarytu ax.gif
Lygiai tokie patys ir baseine, nei ziuri, nei vaikus ramina, gali ir ant galvu sokinet, o jiem dzin doh.gif
Atsakyti