Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(okkey @ 2007 03 20, 15:25)
na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji  mirksiukas.gif

uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja lotuliukas.gif  nes kai sudarinejo programa prasiau kad man uzpakaliuka uzriestu, nes toks lekstas  jis pas mane  ax.gif

a situos tai darau, bet matau kartais merginos daro pritupimus su svareliais, idomu jie padeda g.gif pas mane tai buvo riestas ir dar kaip, o dabar zandukai labai apmazejo tongue.gif

a kode mes cia dviese likom? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 15:07)
a kode mes cia dviese likom? unsure.gif

nu ir as nesupratau g.gif g.gif g.gif

ei merdzinos kur dinge..auuuuuuuuu 4u.gif

ir ziurkyte va cia dar vis nepasirode g.gif
Atsakyti
tai jinai pradejo sportuot, nes man jinai apskritai kazkur dingus g.gif gal visgi pasiteisino spejimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 03 20, 15:25)
na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji  mirksiukas.gif

uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja lotuliukas.gif  nes kai sudarinejo programa prasiau kad man uzpakaliuka uzriestu, nes toks lekstas  jis pas mane  ax.gif

sveikos, nu siandien po bemieges nakties vis tiek eisim sportuot, maniskis su temperatura savite buvo, tai praleidom...tik buvom nueje siaip paeiti ant takelio..

O uzpakaliukui itupstai>? sakes, as kaip tik ju ir negaliu daryti, man sanari skauda vienos kojos...tai as vietoj to, darau uzpakaliui ir slaunims kur reikia isskesti kojas smile.gif nu kur arciau treneres tas treniruoklis. 16 ar koks ten. Ten uzpakaliui gerai ima, net skauda...
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 13:28)
o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ax.gif ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus? unsure.gif

Labas dienas bigsmile.gif

nu sportuojam dar ir mes.smile.gif
Leškom ir užpakaliui darau tuos kur suglausti, paskui išžergti kojas:) Vieną dieną ant tų dviejų treniruoklių, kur arčiau trenerių, o kitą dieną ant kitų dviejų, kur toliau šiek tiek..smile.gif Paskui užpakaliui darau ant to kur prie pat hantelių yra treniruoklis. Ir dar ant to, kur atsistoji ir tiesi koją atgal.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2007 03 22, 16:42)
Labas dienas bigsmile.gif

nu sportuojam dar ir mes.smile.gif
Leškom ir užpakaliui darau tuos kur suglausti, paskui išžergti kojas:) Vieną dieną ant tų dviejų treniruoklių, kur arčiau trenerių, o kitą dieną ant kitų dviejų, kur toliau šiek tiek..smile.gif Paskui užpakaliui darau ant to kur prie pat hantelių yra treniruoklis. Ir dar ant to, kur atsistoji ir tiesi koją atgal.smile.gif

o norit pasakyti, kad tie kur arciau teneriu ir tie kur prie preso treniruokliu kazkuo skirias? unsure.gif
prie hanteliu tai man tas nezinau, kazkaip nesigauna man ant jo niekaip padaryt, nesuprantu ten nieko, reikes kada treneri atsitysti, kad parodytu bigsmile.gif
o geriausia man manksta subiniukui ir kojoms per grupinius uzsiemimus: tae bo ir preso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 03 22, 19:46)
o norit pasakyti, kad tie kur arciau teneriu ir tie kur prie preso treniruokliu kazkuo skirias? unsure.gif
prie hanteliu tai man tas nezinau, kazkaip nesigauna man ant jo niekaip padaryt, nesuprantu ten nieko, reikes kada treneri atsitysti, kad parodytu bigsmile.gif
o geriausia man manksta subiniukui ir kojoms per grupinius uzsiemimus: tae bo ir preso  thumbup.gif

nu aš nežinau.. g.gif bet tas kur arčiau trenerių (kur nugara į trenerius sėdi)-tai parodyta, kad užpakaliuko raumenims (taip nupiešta ten). Dar pamiršau parašyti, kad darau tuos kojų atlenkimus atsigulus ir kojų tiesimą atsisėdus biggrin.gif
Aš ano irgi nelabai mokėjau, bet treneriukas pardoė ir viskas labai liuks.smile.gif Paskui skaudėjo užpakalio raumenus lotuliukas.gif
Atsakyti
laba,

norejau paklaust sportuojanciu Kaune, Impuls klube - ar bandet aqua treniruotes? smile.gif maciau ten visada labai daug zmoniu dalyvauja, gal sakau labai efektinga? smile.gif
Atsakyti
rassim- buvau baseine ne karta, kai tas treniruotes darydavo, zinok pasokineja ten tam vandeny ir tiek, as pakankamai pasportuoju ir paplaukiodama, man ten aerobikos nereikia smile.gif be to, ten sunkus pratimai, kaip trenere sokineja, nepakartojama vandenyje, nes ji pamirsta, kad yra toks dalykas kaip vandesn pasipriesininmas biggrin.gif
Atsakyti
kycia - aciu uz nuomone smile.gif
reiks gal koki karciuka susikaupt ir pamegint atlikt tuos pratimus, nu kad smalsuma patenkit ir bus ramu blush2.gif
Atsakyti
paskaičiau temą ir žiūriu, kad einat dėl kūno formų. o gal yra ir einančių, kad susitiprintų širdelę? Ruošiuosi pradėti sportuoti, nes jau visai užsisėdesiu blush2.gif o tie treneriai kažkaip atrodo, kad specializuojasi raumenų auginime. o man užtektų tik švelnios tvirtejimo programos, nes manau didesnio fizinio krūvio su dabartine forma nepakelčiau blush2.gif Ar yra daugiau silpnučių, pradėjusių sportuoti oazėj?
Atsakyti
QUOTE(Raudona_uoga @ 2007 05 04, 12:33)
paskaičiau temą ir žiūriu, kad einat dėl kūno formų. o gal yra ir einančių, kad susitiprintų širdelę? Ruošiuosi pradėti sportuoti, nes jau visai užsisėdesiu blush2.gif o tie treneriai kažkaip atrodo, kad specializuojasi raumenų auginime. o man užtektų tik švelnios tvirtejimo programos, nes manau didesnio fizinio krūvio su dabartine forma nepakelčiau  blush2.gif Ar yra daugiau silpnučių, pradėjusių sportuoti oazėj?

as manau, kad visi pirma karta nueje i kluba nebuna raumenu kalnai, as tarkim irgi pradejau vos nuo 2 svoriu rolleyes.gif be to treneriai tikrai padarys tau tokia programa kokia prasysi, net neabejok mirksiukas.gif

sveikos drinks_cheers.gif as vel sugriztu i didiji sporta po 1.5 men bigsmile.gif kaip sekasi sportuojancioms? rolleyes.gif
Atsakyti