klausykit, o kaip su tirštumu ten, suorentuokit mane. nes nesumąstau kada planuot eiti į treniruoklius, ar rytą ar vakare. kai buvau baseine, tai mačiau kad buvo ir treniruokliuose, neitin daug žmonių, bet buvo, paskui apie 9 val. pradėjo rinktis.
ir dar - kartais norėčiau eiti savaitgalį, tai ar apsimoka pirkti abonentą, galiojantį visas dienas?
QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 15:30)
1. ir as vakar buvau
ir as vakar buvau Daivos pilvo preso treniruotej, jau sito tai stengiuos nepraleisti
o dabar eisiu tik sestadieni, o jei ne tai tik sekmadieni, labai jau mokslai spaudzia
ir siaip pastebejimas kaip jums didzioji jakuzi, akiu negrauzia joje? man tai net veida isbere po akim, vaiksciojau kaip su fanaru
ak tai va kas cia per..... man jau nuo sausio aplink akiu vokus, taip sausa, kad maniau jog egzema issivyste... ir taip mano jos is prigimties pajuodusios, o cia dar sausejimas.... jauciu teks neiti i baseina... i didziaja jacuzzi niekada ir neinam, tik i mazaja
QUOTE(kycia @ 2007 03 08, 23:21)
ak tai va kas cia per..... man jau nuo sausio aplink akiu vokus, taip sausa, kad maniau jog egzema issivyste... ir taip mano jos is prigimties pajuodusios, o cia dar sausejimas.... jauciu teks neiti i baseina... i didziaja jacuzzi niekada ir neinam, tik i mazaja
o man plaukai labai susigadino nuo baseino vandens nu bet faina man ten-kaip galiu neiti.. Teks naudoti stipresnes priemones plaukų gaivinimui
QUOTE(Dzine @ 2007 03 08, 15:42)
klausykit, o kaip su tirštumu ten, suorentuokit mane. nes nesumąstau kada planuot eiti į treniruoklius, ar rytą ar vakare. kai buvau baseine, tai mačiau kad buvo ir treniruokliuose, neitin daug žmonių, bet buvo, paskui apie 9 val. pradėjo rinktis.
ir dar - kartais norėčiau eiti savaitgalį, tai ar apsimoka pirkti abonentą, galiojantį visas dienas?
as tai perku pilna abonenta..skirtumas gaunasi kiek ten ar tai 20 lt ar pan, bet zmogus jautiesi visiskai laisvas ir nepriklausomas nuo laiko ir eini pagal norus
darbo dienu darbo valandom visgi maziausios apgultis buna
QUOTE(soera @ 2007 03 08, 21:44)
ir as vakar buvau Daivos pilvo preso treniruotej, jau sito tai stengiuos nepraleisti
tai tu buvai toj nuo 12 val tai mane turejai tikrai uzfiksuoti nes as ilekiau 12.20 i sale ir prie jusu prisijungiau
okkey, as buvau treciadieni astunta po paskaitu, dar bandysiu eiti ketvirtadieniais nuo 19 val.
sn buvau po treciadienio, jetus kaip buvau pasiilgus sporto bet niekaip neiseina dazniau nulekti
sn buvau po treciadienio, jetus kaip buvau pasiilgus sporto bet niekaip neiseina dazniau nulekti
Ko sportininkes tokios issikvepe?
QUOTE(soera @ 2007 03 19, 20:39)
Ko sportininkes tokios issikvepe?
aha mano mintis skaitai..kur gi moteros dinge ka sportus apleidaot..ar tiek jaunusisportavot, kad klaviatura nebesimaigo
as dabar kadangi jau savo norima svori kaip ir pasiekiau..tai sporta pradedu paversti malonumu, o ne darbu
labas
sportinancias tai abi dingusias matau, nors ir pati retokai lankaus
tau isvis sportuot dabar reikia kuo maziau ir tep viskas ciki piki, nebent nori fitnesininke but
tau isvis sportuot dabar reikia kuo maziau ir tep viskas ciki piki, nebent nori fitnesininke but
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 09:23)
labas
oi ne ne fitnesininke nenoriu buti
dabar dar noriu biski presiuka pastandinti ir paryskinti..kitkas man jau kaip ir gerai..na leskos mano stambokos, bet cia jau toks sudejimas..niekaip jos nebeisdzius, nors tu ka
jei seniau skaitykit taip scyrai vos ne kasdien varydavau, po valanda pusantros, tai dabar siek tiek visko sumazinau..kartais sau leidziu nueiti tik i vandens zona aplenkiant treniruoklius, be streso programele pavarau (kai jau ienu i treniruoklius), kardio nebeminu kaip isprotejusi..vien zo viska darau savo malonumui
tau saunu
as tai leisiu atvirksciai daugiau ant kardio padirbet, nes pas mane plius kilogramas atsirado reikes nukratyt ana taip pat reikes maziau virsutinei daliai dirbt, jau tep vienas vyruks liepe ant peciu ir ranku nedirbt presiukas irgi matos kai lasiniai nesivercia o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus?
as tai leisiu atvirksciai daugiau ant kardio padirbet, nes pas mane plius kilogramas atsirado reikes nukratyt ana taip pat reikes maziau virsutinei daliai dirbt, jau tep vienas vyruks liepe ant peciu ir ranku nedirbt presiukas irgi matos kai lasiniai nesivercia o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus?
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 13:28)
tau saunu
o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus?
o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus?
na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji
uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja nes kai sudarinejo programa prasiau kad man uzpakaliuka uzriestu, nes toks lekstas jis pas mane