Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

klausykit, o kaip su tirštumu ten, suorentuokit mane. nes nesumąstau kada planuot eiti į treniruoklius, ar rytą ar vakare. kai buvau baseine, tai mačiau kad buvo ir treniruokliuose, neitin daug žmonių, bet buvo, paskui apie 9 val. pradėjo rinktis.

ir dar - kartais norėčiau eiti savaitgalį, tai ar apsimoka pirkti abonentą, galiojantį visas dienas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzine: 08 kovo 2007 - 15:43
QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 15:30)

1. ir as vakar buvau  ax.gif 

ir as vakar buvau tongue.gif Daivos pilvo preso treniruotej, jau sito tai stengiuos nepraleisti bigsmile.gif
o dabar eisiu tik sestadieni, o jei ne tai tik sekmadieni, labai jau mokslai spaudzia doh.gif

ir siaip pastebejimas rolleyes.gif kaip jums didzioji jakuzi, akiu negrauzia joje? unsure.gif man tai net veida isbere po akim, vaiksciojau kaip su fanaru cool.gif
Atsakyti
ak tai va kas cia per..... man jau nuo sausio aplink akiu vokus, taip sausa, kad maniau jog egzema issivyste... doh.gif ir taip mano jos is prigimties pajuodusios, o cia dar sausejimas.... jauciu teks neiti i baseina... sad.gif i didziaja jacuzzi niekada ir neinam, tik i mazaja
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 03 08, 23:21)
ak tai va kas cia per..... man jau nuo sausio aplink akiu vokus, taip sausa, kad maniau jog egzema issivyste... doh.gif  ir taip mano jos is prigimties pajuodusios, o cia dar sausejimas.... jauciu teks neiti i baseina... sad.gif i didziaja jacuzzi niekada ir neinam, tik i mazaja

o man plaukai labai susigadino nuo baseino vandens doh.gif nu bet faina man ten-kaip galiu neiti..smile.gif Teks naudoti stipresnes priemones plaukų gaivinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 03 08, 15:42)
klausykit, o kaip su tirštumu ten, suorentuokit mane. nes nesumąstau kada planuot eiti į treniruoklius, ar rytą ar vakare. kai buvau baseine, tai mačiau kad buvo ir treniruokliuose, neitin daug žmonių, bet buvo, paskui apie 9 val. pradėjo rinktis.

ir dar - kartais norėčiau eiti savaitgalį, tai ar apsimoka pirkti abonentą, galiojantį visas dienas?

as tai perku pilna abonenta..skirtumas gaunasi kiek ten ar tai 20 lt ar pan, bet zmogus jautiesi visiskai laisvas ir nepriklausomas nuo laiko ir eini pagal norus thumbup.gif
darbo dienu darbo valandom visgi maziausios apgultis buna bigsmile.gif

QUOTE(soera @ 2007 03 08, 21:44)
ir as vakar buvau tongue.gif Daivos pilvo preso treniruotej, jau sito tai stengiuos nepraleisti bigsmile.gif

tai tu buvai toj nuo 12 val g.gif g.gif tai mane turejai tikrai uzfiksuoti nes as ilekiau 12.20 i sale ir prie jusu prisijungiau mirksiukas.gif
Atsakyti
okkey, as buvau treciadieni astunta po paskaitu, dar bandysiu eiti ketvirtadieniais nuo 19 val. ax.gif

sn buvau po treciadienio, jetus kaip buvau pasiilgus sporto rolleyes.gif bet niekaip neiseina dazniau nulekti schmoll.gif
Atsakyti
Ko sportininkes tokios issikvepe? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 03 19, 20:39)
Ko sportininkes tokios issikvepe? blink.gif

aha mano mintis skaitai..kur gi moteros dinge g.gif g.gif ka sportus apleidaot..ar tiek jaunusisportavot, kad klaviatura nebesimaigo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as dabar kadangi jau savo norima svori kaip ir pasiekiau..tai sporta pradedu paversti malonumu, o ne darbu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
sportinancias tai abi dingusias matau, nors ir pati retokai lankaus g.gif
tau isvis sportuot dabar reikia kuo maziau ir tep viskas ciki piki, nebent nori fitnesininke but tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 09:23)
labas 4u.gif
sportinancias tai abi dingusias matau, nors ir pati retokai lankaus g.gif
tau isvis sportuot dabar reikia kuo maziau ir tep viskas ciki piki, nebent nori fitnesininke but tongue.gif

lotuliukas.gif oi ne ne fitnesininke nenoriu buti schmoll.gif

dabar dar noriu biski presiuka pastandinti ir paryskinti..kitkas man jau kaip ir gerai..na leskos mano stambokos, bet cia jau toks sudejimas..niekaip jos nebeisdzius, nors tu ka ax.gif

jei seniau skaitykit taip scyrai vos ne kasdien varydavau, po valanda pusantros, tai dabar siek tiek visko sumazinau..kartais sau leidziu nueiti tik i vandens zona aplenkiant treniruoklius, be streso programele pavarau (kai jau ienu i treniruoklius), kardio nebeminu kaip isprotejusi..vien zo viska darau savo malonumui wub.gif
Atsakyti
tau saunu bigsmile.gif
as tai leisiu atvirksciai daugiau ant kardio padirbet, nes pas mane plius kilogramas atsirado doh.gif smile.gif reikes nukratyt ana cool.gif taip pat reikes maziau virsutinei daliai dirbt, jau tep vienas vyruks liepe ant peciu ir ranku nedirbt rolleyes.gif presiukas irgi matos kai lasiniai nesivercia g.gif o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ax.gif ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 13:28)
tau saunu bigsmile.gif
o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ax.gif ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus? unsure.gif

na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji mirksiukas.gif

uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja lotuliukas.gif nes kai sudarinejo programa prasiau kad man uzpakaliuka uzriestu, nes toks lekstas jis pas mane ax.gif
Atsakyti