Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(Tylene @ 2007 03 03, 23:43)
tiesa, o kas ta Kristina? Aš ją tik baseine AQUA matau g.gif  Ar ir salėj ji būna? Nei karto neužtaikiau unsure.gif  Salėj matau tik vieną merginą trenerę- Eglę g.gif

ji EGLE?? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu va, aš lyg atsigaunu po biški po visų ligų, žadu vėl pradėt sportuot ax.gif
Dėl trenerės, lyg ir Eglė ji biggrin.gif
http://www.impuls.lt...id/642/coaches/
Atsakyti
Ji tai tikrai Egle, Kristina veda grupinius uzsiemimus mirksiukas.gif
As tai jokios individualios nesusidariau, pati sau individualiste lotuliukas.gif Ir siaip pastaruoju metu taip simuliuot pradejau, kad jetus vajetus, ale intensyviai uztat duoduos baseine, atseit mokaus plaukt bigsmile.gif tai kojikes taip pavargsta kaip kad po geriausios mankstos tongue.gif
Esu suzaveta preso treniruotem su Daiva ir dar labai noriu nulekti karta i Pilvo soki, gi skara turiu is Turkijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soera: 04 kovo 2007 - 12:23
Susiruošiau ir aš šnd vakare eit pas jus, bet dabar kai paskaičiau, tai išsigandau, kad man bus per sudėtinga...nbžn nei eit ar apsigalvot....
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 03 06, 13:21)
Susiruošiau ir aš šnd vakare eit pas jus, bet dabar kai paskaičiau, tai išsigandau, kad man bus per sudėtinga...nbžn nei eit ar apsigalvot....

zinoma eiti thumbup.gif thumbup.gif
as siandien irgi vakare eisiu..diena negalejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 03 06, 14:21)

taigi nereikia iskart didziulius svorius imti, gali siaip ant takelio paeiti, ant dviracio paminti...butinai ateik bigsmile.gif
Papildyta:
As tai vakar Pilvo preso treniruotej buvau lotuliukas.gif Nu ir nuvare ten mus, bet siaip liux treniruote, i Kristina aktyviste skatino sokti sokti... (nors aisku as ten daugiau striksejau lotuliukas.gif ), labai patiko, rekomenduoju gerai nuotaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 03 06, 16:15)
taigi nereikia iskart didziulius svorius imti, gali siaip ant takelio paeiti, ant dviracio paminti...butinai ateik bigsmile.gif

aš mat labiau į baseiną noriu ax.gif tai turiu kompanijoną, kuris pirmą kartą viską aprodys, o tada tikrai prisijungsiu:) man atrodo, kad labaiu treniruokliai patinka, nors ką žinai, kai pabandyčiuo tuos grupinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gali patikti ir jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 03 06, 16:59)
aš mat labiau į baseiną noriu ax.gif tai turiu kompanijoną, kuris pirmą kartą viską aprodys, o tada tikrai prisijungsiu:) man atrodo, kad labaiu treniruokliai patinka, nors ką žinai, kai pabandyčiuo tuos grupinius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gali patikti ir jie thumbup.gif

as visada buvau skeptiskai nusiteikusi treniruokliu atzvilgiu..o va pagaunu dabar save, kad su treniruokliais dirbu daug dazniau nei grupiniuose uzsiemimuose lotuliukas.gif

na tai kaip vakar gi tau sekesi pirma dienele??/ paskojam pasakojam ispudzius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 10:30)
na tai kaip vakar gi tau sekesi pirma dienele??/ paskojam pasakojam ispudzius  bigsmile.gif

kad gi vakar taip ir nenuėjau blush2.gif nes dirbu Vln, tai kažkaip užtrukau ir šiaip nusikalus jaučiausi, nu žodžiu čia dabar vieni pasiteisinimai bla bla bla lotuliukas.gif

Bet užtai šįryt esu ką tik iš baseino, net toj treniruotėj pabuvojau, labai patenkinta esu. imsiu dar baseino trenerį, nes noriu ant nugaros išmokt plaukt (nemoku blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 03 07, 10:26)
imsiu dar baseino trenerį, nes noriu ant nugaros išmokt plaukt (nemoku blush2.gif ).

kad ten nėra ką mokėti..atsiguli ir plauki sau biggrin.gif mirksiukas.gif

Mes vakar su vyru buvom. Abudu sirguliuojam, tai sunkoka buvo. Vyrui šiandien temperatūra šoktelėjo, tai teks praleisti ketvirtadienio treniruotę verysad.gif
Aš gal visai bereikalo reiškiau nepasitenkinimą programa savo. Vakar buvo ir rankoms,ir nugarai, ir pečiams.smile.gif O kad šlaunims daugiau-tai tik į gerą man, nes tikrai kritiškiau pažvelgiau į save ir pastebėjau, kad reikėtų šlaunytes pastangrinti blush2.gif biggrin.gif matyt treneris iš šono gerai pastebėjo ko man reikia blush2.gif Beje trenerio vardas Regimantas, (iš kur aš tą Edgarą ištraukiau doh.gif )
tik vakar labai jau daug žmonių buvo, teko laukti eilėse prie treniruoklių schmoll.gif Maniau dauguma sirgs ir gulės namuose-ale kur tau biggrin.gif

Iš mūsiškių nei vienos nemačiau..arba nepažinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2007 03 07, 10:26)
imsiu dar baseino trenerį, nes noriu ant nugaros išmokt plaukt (nemoku blush2.gif ).

gerai Tylene jau parase..ner ka ten mokytis..guli ant nugaros ir pluduriuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei labai norisi tai dar rankom pasimakaluoji bigsmile.gif (lengva man eksplaukikei sneketi mirksiukas.gif )

QUOTE(Tylene @ 2007 03 07, 12:29)
1. Mes vakar su vyru buvom.
2. Beje trenerio vardas Regimantas, (iš kur aš tą Edgarą ištraukiau doh.gif )
3.tik vakar labai jau daug žmonių buvo, teko laukti eilėse prie treniruoklių schmoll.gif

1. ir as vakar buvau ax.gif
2. bet jis tikrai turbut niekad plauku neplauna..kaskoks jis man riebalinis lotuliukas.gif
3. as buvau nuo mazdaug 4.45 iki 6 val..tai zmogeliuku visai saikingai buvo...bet mudvi tai turbut apsilenkem g.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 14:30)
2. bet jis tikrai turbut niekad plauku neplauna..kaskoks jis man riebalinis  lotuliukas.gif
3. as buvau nuo mazdaug 4.45 iki 6 val..tai zmogeliuku visai saikingai buvo...bet mudvi tai turbut apsilenkem g.gif

kad vakar lyg ir švarūs jo plaukai buvo g.gif specialiai atkreipiau dėmesį biggrin.gif

Aš matai buvau tik nuo kokių 18,30 val...tai tu jau buvai išėjusi ax.gif
Atsakyti