QUOTE(Tylene @ 2007 02 23, 12:00)
tam kad pasižiūrėt, kokia ištvermė-nebūtina turėt susirašius svorius. Pamatysi ir taip.
aaa...batų rūbinėj..tada gal ir mačiau tą "meškiuką"
tai tau gerai, nedaug su hanteliais...Gal ir man bus nedaug.
O kokios tos šlaunys? Čia turi omeny tą treneriukę?
Aš tai žinai labai bijau, kad nesunyktų mano užpakalis nes pas tas tikras sportinkes pasidaro platūs pečiai, išnyksta užpakalis, sustorėja šlaunys O tokia būt tikrai nenoriu
O kad presui tau daug-tai liuks Tikriausiai paminėjai, kad nori turėti gražų presiuką ir ploną liemenį (aš pamiršau paminėti liemenį
aaa...batų rūbinėj..tada gal ir mačiau tą "meškiuką"
tai tau gerai, nedaug su hanteliais...Gal ir man bus nedaug.
O kokios tos šlaunys? Čia turi omeny tą treneriukę?
Aš tai žinai labai bijau, kad nesunyktų mano užpakalis nes pas tas tikras sportinkes pasidaro platūs pečiai, išnyksta užpakalis, sustorėja šlaunys O tokia būt tikrai nenoriu
O kad presui tau daug-tai liuks Tikriausiai paminėjai, kad nori turėti gražų presiuką ir ploną liemenį (aš pamiršau paminėti liemenį
nieko neminejau, sakiau tik sumazint pilva noriu nes liemeni suplonint neimanoma, jei nesi tam tikros figuros. Viena siandien maciau- liemuo tai kaip smilga, mano vyrui nebegrazu jau taip. Tai nors tiek man ramu
Del pilvo preso- nesakiau, kad pas mane kvadratai...tiesiog is vidaus jauciasi raumenys, nors ant virsaus dar "apsaugos: yra, ir daug bet su ta maike kazkokie guzai matosi, nu zodziu..
QUOTE(Tylene @ 2007 02 26, 16:37)
oho....šitiek darbų ir kolių
O aš nepastebėjau Edgaro plaukų Šiaip man jis toks malonus pasirodė, išsiklausinėjo daug apie sveikatą, tai gal ir programytę sudarys neblogą. Parašiau, kad noriu storesnių blauzdų, tai paklausė kodėl noriu storesnių tikriausiai dažniausiai visos nori suploninti. O galėjo pažiūrėti kas parašyta ir nieko neklausęs sudaryti programą
O Mindaugas tuo metu kai mes atėjom, jau turėjo dvi panas, kurias testavo, todėl mes ir pakliuvom pas Edgarą
Aš tai kaip tik labai noriu asmeninės programos, atsibosta man tie patys pratimai
kaip jūs tą presą taip greitai ištreniruojat pas mane jokių linijų nesimato, na nebent įtempiu tą presą-tai kažkas lyg ir pasimato..bet kaip pas Kycia tie kvadratai- tai nieko panašaus pas mane: o norėčiau
O aš nepastebėjau Edgaro plaukų Šiaip man jis toks malonus pasirodė, išsiklausinėjo daug apie sveikatą, tai gal ir programytę sudarys neblogą. Parašiau, kad noriu storesnių blauzdų, tai paklausė kodėl noriu storesnių tikriausiai dažniausiai visos nori suploninti. O galėjo pažiūrėti kas parašyta ir nieko neklausęs sudaryti programą
O Mindaugas tuo metu kai mes atėjom, jau turėjo dvi panas, kurias testavo, todėl mes ir pakliuvom pas Edgarą
Aš tai kaip tik labai noriu asmeninės programos, atsibosta man tie patys pratimai
kaip jūs tą presą taip greitai ištreniruojat pas mane jokių linijų nesimato, na nebent įtempiu tą presą-tai kažkas lyg ir pasimato..bet kaip pas Kycia tie kvadratai- tai nieko panašaus pas mane: o norėčiau
tai kad ta asmenine programa tas pats, kas ir ivadine, juk kartoji kas antra treniruote ta pati... be to, man nepatiko slaunims- itupstai su svarmenimis, vos kelis padarau, jau keliai parejo nebedarysiu...ir dar nezinau kaip daryt itupstus su kamuoliu bijau kad tas pats bus, tai nerizikavau.
dar klausimas...kai sportuoji, svoris turi kristi ar kilti??? man kyla... na paatvirausiu, gal cia svarstykles ten blogos?? zodziu pas mane namie kokius pora metu niekada nebudavo daugiau 50-51 kg, niekada nebuvo 52 ar 53...o menesi pasportavusi, pasisveriau, (na su rubais tiesa), tai buvo 53.2 kg. Nu galvoju rubai, ir pan.
Siandien pasisveriau (jau po 1.5 men sporto- jau 53.8...
maniskis tai isvis, nuo 74, jau sveria 78 cia gerai ar ne?? raumenys sveria, bet ar svoris turi kristi ar dideti?? dabar kaskart sveriames pries ieidami , ir po trefkes. Pasiimam atsigerti, tai tuos 500 mililitru priskaiciuojam oi juoko buna