Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(Tylene @ 2007 02 23, 12:00)
tam kad pasižiūrėt, kokia ištvermė-nebūtina turėt susirašius svorius.smile.gif Pamatysi ir taip.
aaa...batų rūbinėj..tada gal ir mačiau tą "meškiuką"

tai tau gerai, nedaug su hanteliais...Gal ir man bus nedaug.smile.gif

O kokios tos šlaunys? Čia turi omeny tą treneriukę?

Aš tai žinai labai bijau, kad nesunyktų mano užpakalis doh.gif  lotuliukas.gif  nes pas tas tikras sportinkes pasidaro platūs pečiai, išnyksta užpakalis, sustorėja šlaunys unsure.gif  O tokia būt tikrai nenoriu

O kad presui tau daug-tai liuks thumbup.gif  Tikriausiai paminėjai, kad nori turėti gražų presiuką ir ploną liemenį (aš pamiršau paminėti liemenį

nieko neminejau, sakiau tik sumazint pilva noriu biggrin.gif nes liemeni suplonint neimanoma, jei nesi tam tikros figuros. Viena siandien maciau- liemuo tai kaip smilga, mano vyrui nebegrazu jau taip. Tai nors tiek man ramu biggrin.gif
Del pilvo preso- nesakiau, kad pas mane kvadratai...tiesiog is vidaus jauciasi raumenys, nors ant virsaus dar "apsaugos: yra, ir daug g.gif bet su ta maike kazkokie guzai matosi, nu zodziu..
QUOTE(Tylene @ 2007 02 26, 16:37)
oho....šitiek darbų ir kolių doh.gif
O aš nepastebėjau Edgaro plaukų  Šiaip man jis toks malonus pasirodė, išsiklausinėjo daug apie sveikatą, tai gal ir programytę sudarys neblogą. Parašiau, kad noriu storesnių blauzdų, tai paklausė kodėl noriu storesnių lotuliukas.gif  tikriausiai dažniausiai visos nori suploninti. O galėjo pažiūrėti kas parašyta ir nieko neklausęs sudaryti programą
O Mindaugas tuo metu kai mes atėjom, jau turėjo dvi panas, kurias testavo, todėl mes ir pakliuvom pas Edgarą
Aš tai kaip tik labai noriu asmeninės programos, atsibosta man tie patys pratimai blush2.gif
kaip jūs tą presą taip greitai ištreniruojat g.gif  pas mane jokių linijų nesimato, na nebent įtempiu tą presą-tai kažkas lyg ir pasimato..bet kaip pas Kycia tie kvadratai- tai nieko panašaus pas mane:  o norėčiau

tai kad ta asmenine programa tas pats, kas ir ivadine, juk kartoji kas antra treniruote ta pati... be to, man nepatiko slaunims- itupstai su svarmenimis, vos kelis padarau, jau keliai parejo sad.gif sad.gif nebedarysiu...ir dar nezinau kaip daryt itupstus su kamuoliu smile.gif bijau kad tas pats bus, tai nerizikavau.

dar klausimas...kai sportuoji, svoris turi kristi ar kilti??? man kyla... na paatvirausiu, gal cia svarstykles ten blogos?? zodziu pas mane namie kokius pora metu niekada nebudavo daugiau 50-51 kg, niekada nebuvo 52 ar 53...o menesi pasportavusi, pasisveriau, (na su rubais tiesa), tai buvo 53.2 kg. Nu galvoju rubai, ir pan.
Siandien pasisveriau (jau po 1.5 men sporto- jau 53.8... g.gif
maniskis tai isvis, nuo 74, jau sveria 78 blink.gif cia gerai ar ne?? raumenys sveria, bet ar svoris turi kristi ar dideti?? dabar kaskart sveriames pries ieidami , ir po trefkes. Pasiimam atsigerti, tai tuos 500 mililitru priskaiciuojam biggrin.gif:D oi juoko buna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 02 26, 21:50)
nieko neminejau, sakiau tik sumazint pilva noriu biggrin.gif nes liemeni suplonint neimanoma, jei nesi tam tikros figuros. Viena siandien maciau- liemuo tai kaip smilga, mano vyrui nebegrazu jau taip. Tai nors tiek man ramu biggrin.gif
Del pilvo preso- nesakiau, kad pas mane kvadratai...tiesiog is vidaus jauciasi raumenys, nors ant virsaus dar "apsaugos: yra, ir daug  g.gif  bet su ta maike kazkokie guzai matosi, nu zodziu..
tai kad ta asmenine programa tas pats, kas ir ivadine, juk kartoji kas antra treniruote ta pati... be to, man nepatiko slaunims- itupstai su svarmenimis, vos kelis padarau, jau keliai parejo sad.gif sad.gif nebedarysiu...ir dar nezinau kaip daryt itupstus su kamuoliu smile.gif bijau kad tas pats bus, tai nerizikavau.

dar klausimas...kai sportuoji, svoris turi kristi ar kilti??? man kyla... na paatvirausiu, gal cia svarstykles ten blogos?? zodziu pas mane namie kokius pora metu niekada nebudavo daugiau 50-51 kg, niekada nebuvo 52 ar 53...o menesi pasportavusi, pasisveriau, (na su rubais tiesa), tai buvo 53.2 kg. Nu galvoju rubai, ir pan.
Siandien pasisveriau (jau po 1.5 men sporto- jau 53.8... g.gif 
maniskis tai isvis, nuo 74, jau sveria 78  blink.gif  cia gerai ar ne?? raumenys sveria, bet ar svoris turi kristi ar dideti?? dabar kaskart sveriames pries ieidami , ir po trefkes. Pasiimam atsigerti, tai tuos 500 mililitru priskaiciuojam biggrin.gif:D oi juoko buna  drinks_cheers.gif

Labas rytas 4u.gif

man tai yra galimybė suploninti liemenį, nes ant jo priaugę riebalų doh.gif biggrin.gif jei jie išnyktų ir liemuo iškart plonesnis pataptų bigsmile.gif
Žinau, kad ir asmeninę kartosiu du mėnesius, bet įvadinė man jau atsibodo..Tai dabar naują darysiu, po kiek laiko ta atsibos-vėl keisiu bigsmile.gif
Man labai patiko tie įtūpstai su hanteliais-aš juos dariau kai sportavau kitam klube. Super pratimai užpakaliukui thumbup.gif Ir kelių neskaudėjo g.gif Pasitark su trenere, gal pakeis juos kaip nors. Yra įvairių būdų kaip daryti tuos pačius pratimus, išvengiant nepatogumų.smile.gif
KAd svoris padidėjo-tai viskas tvarkoje. PRadžioje visą laiką taip būna, nes raumenys sveria nemažai. Kūnas sutvirtėja, apimtys kai kur sumažėja, o svoris padidėja. Viskas čia normaliai ax.gif tik aišku, jau gal turėtų ir nustoti tokiais tempais didėti. Man tik per pirmus du mėnesius jis didėjo, paskui sustojo. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos sportininkės 4u.gif

šiandien pamačiau savo programą doh.gif pratimai galima sakyti vien šlaunims unsure.gif nors parašiau ir akcentavau, kad noriu sustorinti blauzdas- nei vieno pratimo joms nėra. Tai kai pasakiau treneriui, tai parodė porą pratimų, kuriuos turėsiu daryti papildomai prie programos biggrin.gif
Išbandysiu visas tris dienas ir jaučiu prašysiu pakoreguoti progamą. Nes visai nenoriu "užsivaryti" ant šlaunų verysad.gif Ir šiaip krūvis žiaurus. Beveik visur 3 serijos po 20 doh.gif o presui 3 po 30 su lank ant žemės, ir iškart 3 po 15 ant suolo keliant kojas į viršų biggrin.gif
nu tikrai nesu sužavėta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 02 26, 21:50)
dar klausimas...kai sportuoji, svoris turi kristi ar kilti??? man kyla...

normalu kad pradzioje pakyla mirksiukas.gif paskui pradeda letai bet kriszti..
aiksu jei esi mazasvore tainereikia noreti, kad kokie 5 kg ims ir nutirps, jei realiai ner jau is ko ten tirpti bigsmile.gif tik neisizeisk, cia as taip juokais ax.gif

siaip mazasvorems pagrindinis rodiklis turi buti visgi ne svoris o apmtys, jei jos neskieiciai ir mazeja reiskia viskas gerai, liuks ir super duper thumbup.gif

QUOTE(Tylene @ 2007 03 01, 21:25)
Ir šiaip krūvis žiaurus. Beveik visur 3 serijos po 20 doh.gif  o presui 3 po 30 su lank ant žemės, ir iškart 3 po 15 ant suolo keliant kojas į viršų biggrin.gif
nu tikrai nesu sužavėta schmoll.gif

jei tau atrodo kad kruvis ziaurus..nieko baisaus, daryk tiek pat seriju bet po maziau pakartojimu pradziai ir su mazesniais svoriais nei programoje duoti (tiesa pas tave juk be svoriu programa g.gif )

del pirvo preso pratimuku..na man tai juokinga lotuliukas.gif as tokiu seriju kaip tavo viena bet\nt jau po 2-3 padarau kad pajausciau raumenukus bigsmile.gif zinai kol per lasinukus praeina tai daugiau kartu man reikia lotuliukas.gif

nuo primadienio gryztu sportuoti thumbup.gif taip kad bus proga pagaliau visas jus identifikuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 03 02, 15:17)
del pirvo preso pratimuku..na man tai juokinga  lotuliukas.gif  as tokiu seriju kaip tavo viena bet\nt jau po 2-3 padarau kad pajausciau raumenukus bigsmile.gif  zinai kol per lasinukus praeina tai daugiau kartu man reikia  lotuliukas.gif

ta prasme padarai 3 serijas po 90 ?? blink.gif
Atsakyti
nu as suprantu, kad mano 150 kartu prisitraukti, pasilenkti ar pasisukti konkreciai pilvo presui nera daug kazkam, bet jau po 45 kartu man jauciasi raumenys, ir jei taip 150 * 3, tai is viso isproteciaum naudos jokios, nors ir "kacialinciau" is pirmo zvilgsnio tuos raumenis, Maciau merginos daro ant vieno streniruoklio, paskui ant kito, dar ant trecio, ir nieko jos nesupranta kad nera tai gerai.

As programa esu 90 proc patebkinta, man Kristina ir atrode patikimiausia, nes kacialintis nenorejau, norejau sustipreti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 18:22)
nu as suprantu, kad mano 150 kartu prisitraukti, pasilenkti ar pasisukti konkreciai pilvo presui nera daug kazkam, bet jau po 45 kartu man jauciasi raumenys, ir jei taip 150 * 3, tai is viso isproteciaum naudos jokios, nors ir "kacialinciau" is pirmo zvilgsnio tuos raumenis, Maciau merginos daro ant vieno streniruoklio, paskui ant kito, dar ant trecio, ir nieko jos nesupranta kad nera tai gerai.

As programa esu 90 proc patebkinta, man Kristina ir atrode patikimiausia, nes kacialintis nenorejau, norejau sustipreti.  blush2.gif

nu mano pilvo presas pasirodo labai silpnas doh.gif nes man jau po 30 jaučiasi..o tas kur ant pakelto suoliuko reikia kojas kelti į viršų-tai išvis sunku doh.gif bet gal kaip nors sustiprėsiu:)

Šiandien kaip invalidė vaikštau- žiauriai skauda užpakalį ir pilvo presą doh.gif

Kycia, puiku, kad esi patenkinta programa thumbup.gif Bet kiek pamenu kai tik gavai ją, sakei kad nieko gero g.gif Tai gal ir man po savaitės atrodys gera. bigsmile.gif
O Kristina man nelabai patikima atrodė, nes ji daugiau teoretikė, neseniai baigusi mokslus, patirties mažai turi. Bet gal ir teorijos užtenka thumbup.gif

Ryt tikriausiai eisiu pasportuot. Ir į baseiną labai noriu (negalėjau eiti dėl savo "dienų" doh.gif )

Dar tiesa, Kycia, minėjai, kad tau nepatiko individuali programa, nes reikia daryti atskirai su vyru. O tai įvadinę jūs darėt vienodą? Nes mums su vyru ir įvadinė skyrėsi g.gif

Beje, mano dauguma pratimų šlaunims, o mano vyrui daugiausia krūtinei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 02 kovo 2007 - 19:16
QUOTE(Tylene @ 2007 03 02, 20:13)
nu mano pilvo presas pasirodo labai silpnas doh.gif  nes man jau po 30 jaučiasi..o tas kur ant pakelto suoliuko reikia kojas kelti į viršų-tai išvis sunku doh.gif bet gal kaip nors sustiprėsiu:)

Šiandien kaip invalidė vaikštau- žiauriai skauda užpakalį ir pilvo presą doh.gif 

Kycia, puiku, kad esi patenkinta programa thumbup.gif  Bet kiek pamenu kai tik gavai ją, sakei kad nieko gero g.gif  Tai gal ir man po savaitės atrodys gera. bigsmile.gif
O Kristina man nelabai patikima atrodė, nes ji daugiau teoretikė, neseniai baigusi mokslus, patirties mažai turi. Bet gal ir teorijos užtenka thumbup.gif

Ryt tikriausiai eisiu pasportuot. Ir į baseiną labai noriu (negalėjau eiti dėl savo "dienų" doh.gif )

Dar tiesa, Kycia, minėjai, kad tau nepatiko individuali programa, nes reikia daryti atskirai su vyru. O tai įvadinę jūs darėt vienodą? Nes mums su vyru ir įvadinė skyrėsi g.gif

Beje, mano dauguma pratimų šlaunims, o mano vyrui daugiausia krūtinei biggrin.gif

ne nu kaip, as nepatenkinta vis dar del tu 10 procentu biggrin.gif nes mano sanariai silpni koju,m esu turejusi trauma, tai nedarau ten slaunims kur itupstai ir dar vieno kur su kamuoliu. o siaip nu ka, paprasta programa., nieko ten sustro, tikejausi kazko kitokio smile.gif
musu su vyru ir ivadine skyresi, bet supranti, ten buvo daug maz ant panasiu treniruokliu, tai mes sukeisdavom vietomis, abu vienu metu darem kojom, paskui vienu metu rankom ir panasiai. Galu gale salia budavo treniruokliai, o dabar issibarste. Bet nieko, jei turim daugiau laiko ir ner daug zmoniu, kad uzsimtu treiniruoklius, tai vienas kol ilsisi, nueina prie kito kuris sportuoja ir tauskiam nesamones smile.gif pvz maniskis kilnoja ka nors, o as tauskiu apie ka nors, tas klauso biggrin.gif:D:D ant begimo takelio paskui pavaikstom. Va gi kas man nepatiko, is pradziu galedavom rinktis apsilimui ka nori, dabar gi man ant elipterio, o jam ant dviracio kazkodel, nors kojos jo ir taip stipriausios. tai vat...o ant elipterio, pamenu, viena karta vos nenualpau, is nikur nieko staiga gavau pompa, svaigo galva ir t.t.t
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2007 03 02, 15:41)
ta prasme padarai 3 serijas po 90 ?? blink.gif

tikrai taip ax.gif

QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 20:17)
ne nu kaip, as nepatenkinta vis dar del tu 10 procentu biggrin.gif nes mano sanariai silpni koju,m esu turejusi trauma, tai nedarau ten slaunims kur itupstai ir dar vieno kur su kamuoliu. o siaip nu ka, paprasta programa., nieko ten sustro, tikejausi kazko kitokio smile.gif
musu su vyru ir ivadine skyresi, bet supranti, ten buvo daug maz ant panasiu treniruokliu, tai mes sukeisdavom vietomis, abu vienu metu darem kojom, paskui vienu metu rankom ir panasiai. Galu gale salia budavo treniruokliai, o dabar issibarste. Bet nieko, jei turim daugiau laiko ir ner daug zmoniu, kad uzsimtu treiniruoklius, tai vienas kol ilsisi, nueina prie kito kuris sportuoja ir tauskiam nesamones smile.gif pvz maniskis kilnoja ka nors, o as tauskiu apie ka nors, tas klauso biggrin.gif:D:D ant begimo takelio paskui pavaikstom. Va gi kas man nepatiko, is pradziu galedavom rinktis apsilimui ka nori, dabar gi man ant elipterio, o jam ant dviracio kazkodel, nors kojos jo ir taip stipriausios. tai vat...o ant elipterio, pamenu, viena karta vos nenualpau, is nikur nieko staiga gavau pompa, svaigo galva ir t.t.t

o as einu viena ir visai nejauciu jokio diskomforto lotuliukas.gif siaip tarp pratimu turi buti ne daugiau kaip 3 min pertrauka..tai koks tikslas tauksti su vyru apie beliaka ir taip tempti guma g.gif lotuliukas.gif

del to apsilimo jusu progtramoje tai man keista g.gif g.gif pvz mano programoje platus diapazonas..nurodyti visi treniruokliai tik intensyvumo lygis skiriasi...
Atsakyti
nu tai vyras mano ilgai nedaro to priejimo. As padaaru savo 15, tada kol jis padaro 15, as pailsiu. Tai tetrunka neilgiau minute biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 20:17)
Va gi kas man nepatiko, is pradziu galedavom rinktis apsilimui ka nori, dabar gi man ant elipterio, o jam ant dviracio kazkodel, nors kojos jo ir taip stipriausios. tai vat...o ant elipterio, pamenu, viena karta vos nenualpau, is nikur nieko staiga gavau pompa, svaigo galva ir t.t.t

o kas tas elipteris? blush2.gif
Mums tai apšilimas ant bet kokio treniruoklio-gali būt begimo takelis, dviratis ar kitas panašus:) tik svarbu sekti pulsą savo, jei viršija 150-tai reikia sumažinti tempą man.smile.gif

Bet žinokit kaip man skauda šlaunų raumenys doh.gif gyvenime nebuvo tokios skausmo schmoll.gif visa tokia kaip suspardyta, kai pasėdžiu ir reikia eiti kur nors- atrodo speigsiu iš skausmo doh.gif o dar pusdienį vaikščiojom po pardes-tai dantis sukandus vaikštinėjau unsure.gif Net nežinau ar čia kentėti ir toliau, ar gerti kokių vaistų nuo skausmo..O gal koks Votaren emulgel padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 18:22)
As programa esu 90 proc patebkinta, man Kristina ir atrode patikimiausia, nes kacialintis nenorejau, norejau sustipreti.  blush2.gif

tiesa, o kas ta Kristina? Aš ją tik baseine AQUA matau g.gif Ar ir salėj ji būna? Nei karto neužtaikiau unsure.gif Salėj matau tik vieną merginą trenerę- Eglę g.gif
Atsakyti