Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

nu va..pagaliau susiruošėm ir mes programą užsisakyti biggrin.gif Norėjom pas Mindaugą, bet jis buvo užimtas, tai nusiuntė pas Edgarą (atrodo toks jo vardas g.gif ). smile.gif Labai jau fainas treneriukas atrodo bigsmile.gif Užpildėm anktetas pradžioj, o paskui ant bėgimo takelio padarė testą. Ir viskas bigsmile.gif jokių kitų kilnojimų ar stumimų nereikėjo daryt thumbup.gif Dar vyras paklausė, ar nereikės eiti prie treniruoklių- tai treneris atsakė, kad galim eiti jei norim, bet ten reikalinga tik tam, kad matytų kokius svorius mums programoj surašyti-o kadangi svorių programoj rašyti nežada, tai ir anas testas prasmės netenka. rolleyes.gif Manyčiau labai teisinga pozicija. Surašys pratimus, o svorius pasirinksim kokius galim, ir po truputį juos didinsim ax.gif
Aš susakiau, kad turiu silpnesnę širdį, tai man žadėjo padaryti nesunkią programą. smile.gif Sakė pridės pratimų ir sėdmenims, ir krūtinei, ir pilvukui ir kitoms dalims biggrin.gif
tik pagal mano ūgio ir svorio santykį sakė, kad reikėtų kokių 4 kg doh.gif bet sakiau, kad nenoriu nei vieno papildomo kg lotuliukas.gif

Beje, ir susimokėjom už abi programas vakar jau cool.gif

vakar labai vėsu baseine buvo unsure.gif ir jacuzi netgi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2007 02 23, 09:23)
nu va..pagaliau susiruošėm ir mes programą užsisakyti biggrin.gif  Norėjom pas Mindaugą, bet jis buvo užimtas, tai nusiuntė pas Edgarą (atrodo toks jo vardas g.gif ). smile.gif Labai jau fainas treneriukas atrodo bigsmile.gif  Užpildėm anktetas pradžioj, o paskui ant bėgimo takelio padarė testą. Ir viskas bigsmile.gif  jokių kitų kilnojimų ar stumimų nereikėjo daryt thumbup.gif  Dar vyras paklausė, ar nereikės eiti prie treniruoklių- tai treneris atsakė, kad galim eiti jei norim, bet ten reikalinga tik tam, kad matytų kokius svorius mums programoj surašyti-o kadangi svorių programoj rašyti nežada, tai ir anas testas prasmės netenka. rolleyes.gif  Manyčiau labai teisinga pozicija. Surašys pratimus, o svorius pasirinksim kokius galim, ir po truputį juos didinsim ax.gif
Aš susakiau, kad turiu silpnesnę širdį, tai man žadėjo padaryti nesunkią programą. smile.gif Sakė pridės pratimų ir sėdmenims, ir krūtinei, ir pilvukui ir kitoms dalims biggrin.gif 
tik pagal mano ūgio ir svorio santykį sakė, kad reikėtų kokių 4 kg doh.gif  bet sakiau, kad nenoriu nei vieno papildomo kg lotuliukas.gif

Beje, ir susimokėjom už abi programas vakar jau cool.gif

vakar labai vėsu baseine buvo unsure.gif  ir jacuzi netgi... doh.gif

ar ne tu vakar smekstelejai iseidama pro duris? man ten pasirode sviesiaplauke kazkokia, bet nespejau pasivyti- vyrui paskambino telefonas biggrin.gif:D Vakar tai maciau buvo toks liesas treneriukstis kazkoks, man pasirode, kad jis daugiau sypsosi ir mergas kabina nei treiniruoja lotuliukas.gif bet nieko nesakau, nesu susjuo susidurusi.
Del programos ir svoriu- o mum bus idomu palyginti, kiek isstumsim po 2 menesiu smile.gif dar nustate pulso riba, kaip supratau, jos reikia laikytis, bet nevirsyti, pas mus ji 139. O del paciu pratimu atseit slaunims, krutinei ir t.t- kas is to, pvz maniskis sake, kad nori krutinei- o visi tik peciam, tai cia gal isiskaito, nezinau... ir pas mane, ir pas ji beveik viskas vienodai pagal "kuno dalis"- nes juk kas gali buti kitaip- slaunys, peciai, nugara, pilvo presas, dar man vieninteli pratima blauzdoms ikiso. Nu ir viskas berods. Tai kaip ir visos raumenu grupes. Bet pilvo presiukui kai uzvare 3x15, paskui dar ant kito is karto po 3x20, ir paksui dar sukiotis 2x20, tai zinai ...jau vos paejau,,,bet siandien neskauda dar raumenu...

vanduo vakar tai siltas buvo, o suomiskoj pirty net vesiau nei aromatinej. Nuejom, sedim...ir taip staiga girdziu, kad jaccuzzi issijunge- zmoniu sumazejo staigiai, issigandau kad kokios 10 jau smile.gif bet buvo 21.25 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 02 23, 10:28)
ar ne tu vakar smekstelejai iseidama pro duris? man ten pasirode sviesiaplauke kazkokia, bet nespejau pasivyti- vyrui paskambino telefonas biggrin.gif:D  Vakar tai maciau buvo toks liesas treneriukstis kazkoks, man pasirode, kad jis daugiau sypsosi ir mergas kabina nei treiniruoja  lotuliukas.gif  bet nieko nesakau, nesu susjuo susidurusi.
Del programos ir svoriu- o mum bus idomu palyginti, kiek isstumsim po 2 menesiu smile.gif dar nustate pulso riba, kaip supratau, jos reikia laikytis, bet nevirsyti, pas mus ji 139. O del paciu pratimu atseit slaunims, krutinei ir t.t- kas is to, pvz maniskis sake, kad nori krutinei- o visi tik peciam, tai cia gal isiskaito, nezinau... ir pas mane, ir pas ji beveik viskas vienodai pagal "kuno dalis"- nes juk kas gali buti kitaip- slaunys, peciai, nugara, pilvo presas, dar man vieninteli pratima blauzdoms ikiso. Nu ir viskas berods. Tai kaip ir visos raumenu grupes. Bet pilvo presiukui kai uzvare 3x15, paskui dar ant kito is karto po 3x20, ir paksui dar sukiotis 2x20, tai zinai ...jau vos paejau,,,bet siandien neskauda dar raumenu...

vanduo vakar tai siltas buvo, o suomiskoj pirty net vesiau nei aromatinej. Nuejom, sedim...ir taip staiga girdziu, kad jaccuzzi issijunge- zmoniu sumazejo staigiai, issigandau kad kokios 10 jau smile.gif bet buvo 21.25 biggrin.gif

nežinau ar mane matei, aš tavęs nepastebėjau g.gif gal ne su sportine apranga buvai? nes tik pagal ją atskiriu biggrin.gif
O tas treneriukas, tai kaip tik man gana rimtas pasirodė...tas Mindaugas tai tik mergas kabina lotuliukas.gif nu bet žiūrėsim kai turėsiu programą.smile.gif kaip ten kas bus padaryta.smile.gif

O dėl svorių-kadangi aš einu ne dėl svorių kilnojimo, o dėl sveikatos palaikymo bei formų ryškinimo-tai man visai neįdomu kiek aš dabar iškeliu, ir kiek iškelsiu po dviejų mėnesių lotuliukas.gif Bet čia kiekvienam pagal norus.wink.gif
Dėl pratimų- savaime suprantama, kad duodami visoms kūno grupėms..nes kaip atrodytum išryškinus rankas su sunykusiom kojom lotuliukas.gif turi būti balansas. Tik tai vietai, kurią nori labiau išryškinti-duoda intensyvesnius pratimukus.

o su hanteliukais daug pratimų tau? g.gif man sakė, kad bus..o jų aš labiausiai nemėgstu doh.gif Kai anam klube sportavau, tai labai daug su jais reikėjo visko daryti-žiauri nuobodybė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2007 02 23, 11:36)
nežinau ar mane matei, aš tavęs nepastebėjau g.gif gal ne su sportine apranga buvai? nes tik pagal ją atskiriu biggrin.gif
O tas treneriukas, tai kaip tik man gana rimtas pasirodė...tas Mindaugas tai tik mergas kabina lotuliukas.gif nu bet žiūrėsim kai turėsiu programą.smile.gif kaip ten kas bus padaryta.smile.gif

O dėl svorių-kadangi aš einu ne dėl svorių kilnojimo, o dėl sveikatos palaikymo bei formų ryškinimo-tai man visai neįdomu kiek aš dabar iškeliu, ir kiek iškelsiu po dviejų mėnesių lotuliukas.gif  Bet čia kiekvienam pagal norus.wink.gif
Dėl pratimų- savaime suprantama, kad duodami visoms kūno grupėms..nes kaip atrodytum išryškinus rankas su sunykusiom kojom lotuliukas.gif  turi būti balansas. Tik tai vietai, kurią nori labiau išryškinti-duoda intensyvesnius pratimukus.

o su hanteliukais daug pratimų tau? g.gif  man sakė, kad bus..o jų aš labiausiai nemėgstu doh.gif  Kai anam klube sportavau, tai labai daug su jais reikėjo visko daryti-žiauri nuobodybė schmoll.gif

na as noresiu paziureti, kiek pdidejo mano istverme smile.gif pvz kai tik atejau, tai pirmom dienos ant takelio begti negalejau ilgiau kaip 0.5-1 minute, dabar jau begu po 2-3 smile.gif reiskias i gera smile.gif Lygiai taip pat, jei rankos sustipres, tai ir pakelt daugiau kartu galesiu smile.gif
vakar as buvau tas meskiukas kuris vos i tave neatsitrenke rubinej, prie batu biggrin.gif
su hanteliais man tik du pratimai- paprastai kilnot 90 laipsniu kampu iki puses, o kitas toks koks buvo ivadinej, labai panasus.

As tai labai nenoriu, kad mano slaunys butu tokios kaip jos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 02 23, 10:43)
na as noresiu paziureti, kiek pdidejo mano istverme smile.gif pvz kai tik atejau, tai pirmom dienos ant takelio begti negalejau ilgiau kaip 0.5-1 minute, dabar jau begu po 2-3 smile.gif reiskias i gera smile.gif Lygiai taip pat, jei rankos sustipres, tai ir pakelt daugiau kartu galesiu smile.gif
vakar as buvau tas meskiukas kuris vos i tave neatsitrenke rubinej, prie batu biggrin.gif
su hanteliais man tik du pratimai- paprastai kilnot 90 laipsniu kampu iki puses, o kitas toks koks buvo ivadinej, labai panasus.

As tai labai nenoriu, kad mano slaunys butu tokios kaip jos sad.gif

tam kad pasižiūrėt, kokia ištvermė-nebūtina turėt susirašius svorius.smile.gif Pamatysi ir taip. 4u.gif

aaa...batų rūbinėj..tada gal ir mačiau tą "meškiuką" bigsmile.gif

tai tau gerai, nedaug su hanteliais...Gal ir man bus nedaug.smile.gif

O kokios tos šlaunys? Čia turi omeny tą treneriukę? g.gif

Aš tai žinai labai bijau, kad nesunyktų mano užpakalis doh.gif lotuliukas.gif nes pas tas tikras sportinkes pasidaro platūs pečiai, išnyksta užpakalis, sustorėja šlaunys unsure.gif O tokia būt tikrai nenoriu schmoll.gif

O kad presui tau daug-tai liuks thumbup.gif Tikriausiai paminėjai, kad nori turėti gražų presiuką ir ploną liemenį (aš pamiršau paminėti liemenį doh.gif )
Atsakyti
žiūriu aš čia su savim kalbuosi g.gif Dar kartais Kycia prisijungia, o kur kitos sportininkės? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2007 02 26, 10:46)
žiūriu aš čia su savim kalbuosi g.gif Dar kartais Kycia prisijungia, o kur kitos sportininkės? cool.gif

ne viena oi neviena lotuliukas.gif

niekaip neapsisprendziu ar jau nuo siandien abonenta issipirkti ar visgi nuo rytojaus g.gif g.gif

pranesa atsilima taigi mano ciuozykla uzsidarys, reik, vel pradeti sportuoti kitiap bigsmile.gif (ir zinoma kaip po laikas gryzt i darba, gana gal tu atostogu ir "biuleteniu" lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 02 26, 12:33)
ne viena oi neviena  lotuliukas.gif

niekaip neapsisprendziu ar jau nuo siandien abonenta issipirkti ar visgi nuo rytojaus  g.gif  g.gif 

pranesa atsilima taigi  mano ciuozykla uzsidarys, reik, vel pradeti sportuoti kitiap bigsmile.gif  (ir zinoma kaip po laikas gryzt i darba, gana gal tu atostogu ir "biuleteniu"  lotuliukas.gif )

joa..ledas jau beveik ištirpo- teks vėl tau kulniuot į sporto salę biggrin.gif Ir tikrai-marš jau gal į darbą biggrin.gif kiek galima čia "simuliuoti" tongue.gif smile.gif

aš eisiu rytoj-jau ieškosiu stalčiuje man skirtos progamėlės bigsmile.gif tik kad biškiuką sirguliuoju, bet gal nieko..nenumirsiu lengvai pasportavus biggrin.gif
Atsakyti
Sportuojam sportuojam thumbup.gif
Tik vis maziau laiko lieka ir sportams, ir ispudziams pasidalinti, bo man iki balandzio 7 darbai parasyt ir 5 koliai doh.gif Nesinori nieko kelt i geguze rolleyes.gif
Tas Edgaras man nepatiko, toks truputuka sutriukas pasirode, bent jau plaukus galetu issisukuot lotuliukas.gif O Mindaugas tai matau tik manekenem programas daro rolleyes.gif biggrin.gif Nusprendziau kol kas programos neimti, rankytes grazios, ant preso linijos atsirado, svoris truputi nukrito...uztenka thumbup.gif Lai sportas lieka malonumu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 02 26, 15:10)
Sportuojam sportuojam thumbup.gif
Tik vis maziau laiko lieka ir sportams, ir ispudziams pasidalinti, bo man iki balandzio 7 darbai parasyt ir 5 koliai doh.gif Nesinori nieko kelt i geguze rolleyes.gif
Tas Edgaras man nepatiko, toks truputuka sutriukas pasirode, bent jau plaukus galetu issisukuot lotuliukas.gif O Mindaugas tai matau tik manekenem programas daro rolleyes.gif  biggrin.gif Nusprendziau kol kas programos neimti, rankytes grazios, ant preso linijos atsirado, svoris truputi nukrito...uztenka thumbup.gif Lai sportas lieka malonumu cool.gif

oho....šitiek darbų ir kolių doh.gif
O aš nepastebėjau Edgaro plaukų biggrin.gif Šiaip man jis toks malonus pasirodė, išsiklausinėjo daug apie sveikatą, tai gal ir programytę sudarys neblogą. Parašiau, kad noriu storesnių blauzdų, tai paklausė kodėl noriu storesnių lotuliukas.gif tikriausiai dažniausiai visos nori suploninti. smile.gif O galėjo pažiūrėti kas parašyta ir nieko neklausęs sudaryti programą biggrin.gif
O Mindaugas tuo metu kai mes atėjom, jau turėjo dvi panas, kurias testavo, todėl mes ir pakliuvom pas Edgarą.smile.gif

Aš tai kaip tik labai noriu asmeninės programos, atsibosta man tie patys pratimai blush2.gif
kaip jūs tą presą taip greitai ištreniruojat g.gif pas mane jokių linijų nesimato, na nebent įtempiu tą presą-tai kažkas lyg ir pasimato..bet kaip pas Kycia tie kvadratai- tai nieko panašaus pas mane unsure.gif o norėčiau wub.gif
Atsakyti
Mindaugas irgi klausineja, girdejau kaip klause kokios problemos ar su sanariais, bla bla ax.gif Man kol kas neatsibodo su treniruokliais ir be programos, nes keiciu treniruoklius, viena diena vienus, kita diena kitus rolleyes.gif Plius perejau prie to, kad kiekviena treniruote skirtingi raumenukai dirba ax.gif Gal siek tiek truksta pratimuku dirbant su chanteliais ir subiniukui, bet ai... cool.gif
Pilvo preso linijos tai pas mane yra, o kvadratuku nea, kad jie butu reikia ilgai dirbti, ypac, kad vidiniai raumenukai isrysketu. Man sake kokie metai sporto reikalingi doh.gif As asmeniskai treniruoju paprastai: salia technogym 2 treniruokliai, tada suoleliai, ant zemes su lanku, ir kelimas i virsu...taip bent 2 kart i savaite cool.gif Dar man labai patiko preso treniruote su Daiva, bet negaliu is darbo pasiplaut 12 val rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 02 26, 15:44)
Mindaugas irgi klausineja, girdejau kaip klause kokios problemos ar su sanariais, bla bla ax.gif  Man kol kas neatsibodo su treniruokliais ir be programos, nes keiciu treniruoklius, viena diena vienus, kita diena kitus rolleyes.gif Plius perejau prie to, kad kiekviena treniruote skirtingi raumenukai dirba ax.gif Gal siek tiek truksta pratimuku dirbant su chanteliais ir subiniukui, bet ai... cool.gif
Pilvo preso linijos tai pas mane yra, o kvadratuku nea, kad jie butu reikia ilgai dirbti, ypac, kad vidiniai raumenukai isrysketu. Man sake kokie metai sporto reikalingi doh.gif As asmeniskai treniruoju paprastai: salia technogym 2 treniruokliai, tada suoleliai, ant zemes su lanku, ir kelimas i virsu...taip bent 2 kart i savaite cool.gif Dar man labai patiko preso treniruote su Daiva, bet negaliu is darbo pasiplaut 12 val rolleyes.gif

ojei..tai daug darai presui ax.gif aš tik ant dviejų treniruoklių ir viskas blush2.gif noriu rezultato, bet nenoriu daug daryti pratimų biggrin.gif Nu žiūrėsiu kas programoj bus pas mane, nes paminėjau, kad noriu gražaus preso bigsmile.gif
Atsakyti