QUOTE(Tylene @ 2007 02 23, 09:23)
nu va..pagaliau susiruošėm ir mes programą užsisakyti

Norėjom pas Mindaugą, bet jis buvo užimtas, tai nusiuntė pas Edgarą (atrodo toks jo vardas

).

Labai jau fainas treneriukas atrodo

Užpildėm anktetas pradžioj, o paskui ant bėgimo takelio padarė testą. Ir viskas

jokių kitų kilnojimų ar stumimų nereikėjo daryt

Dar vyras paklausė, ar nereikės eiti prie treniruoklių- tai treneris atsakė, kad galim eiti jei norim, bet ten reikalinga tik tam, kad matytų kokius svorius mums programoj surašyti-o kadangi svorių programoj rašyti nežada, tai ir anas testas prasmės netenka.

Manyčiau labai teisinga pozicija. Surašys pratimus, o svorius pasirinksim kokius galim, ir po truputį juos didinsim
Aš susakiau, kad turiu silpnesnę širdį, tai man žadėjo padaryti nesunkią programą.

Sakė pridės pratimų ir sėdmenims, ir krūtinei, ir pilvukui ir kitoms dalims
tik pagal mano ūgio ir svorio santykį sakė, kad reikėtų kokių 4 kg

bet sakiau, kad nenoriu nei vieno papildomo kg
Beje, ir susimokėjom už abi programas vakar jau
vakar labai vėsu baseine buvo

ir jacuzi netgi...
ar ne tu vakar smekstelejai iseidama pro duris? man ten pasirode sviesiaplauke kazkokia, bet nespejau pasivyti- vyrui paskambino telefonas

Vakar tai maciau buvo toks liesas treneriukstis kazkoks, man pasirode, kad jis daugiau sypsosi ir mergas kabina nei treiniruoja

bet nieko nesakau, nesu susjuo susidurusi.
Del programos ir svoriu- o mum bus idomu palyginti, kiek isstumsim po 2 menesiu

dar nustate pulso riba, kaip supratau, jos reikia laikytis, bet nevirsyti, pas mus ji 139. O del paciu pratimu atseit slaunims, krutinei ir t.t- kas is to, pvz maniskis sake, kad nori krutinei- o visi tik peciam, tai cia gal isiskaito, nezinau... ir pas mane, ir pas ji beveik viskas vienodai pagal "kuno dalis"- nes juk kas gali buti kitaip- slaunys, peciai, nugara, pilvo presas, dar man vieninteli pratima blauzdoms ikiso. Nu ir viskas berods. Tai kaip ir visos raumenu grupes. Bet pilvo presiukui kai uzvare 3x15, paskui dar ant kito is karto po 3x20, ir paksui dar sukiotis 2x20, tai zinai ...jau vos paejau,,,bet siandien neskauda dar raumenu...
vanduo vakar tai siltas buvo, o suomiskoj pirty net vesiau nei aromatinej. Nuejom, sedim...ir taip staiga girdziu, kad jaccuzzi issijunge- zmoniu sumazejo staigiai, issigandau kad kokios 10 jau

bet buvo 21.25