Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(kycia @ 2007 02 15, 15:16)
Nu mum buvo tokia situacija, kad as ryte nervus visus isgadinau elieje pas gydytoja, paskui visa diena paskaitos iki 17 val, is paskutiniu pabegau net, ir beveik nevalgius ejau i spora, kas bus tas bus.... ir maniau tikrai nieko nepadarysiu, bet pvz kai virsutines dalies testas buvo, tai uzdejo net nezinau kiek kg, ir isstumiau 17... sake atseit labai gerai. Paskui kojom ant 8 is pradziu maniau nepakelsiu, bet isstumiau 10.... nugarai irgi 17, nors tikrai sunku buvo, ypac nevalgius beveik visa diena...

bet va ant takelio mano vidutinis tik istverkes tas skaiciukas, 39 sad.gif maniskio 56, nors jis sakesi maziau jauciantis istverme. smile.gif Ismatavo dar mus, juokiausi kai suzinojau savo liemeni, gerai kad tik dabar suzinojau, paskutini karta kai matavausi (pries kokius 4 metus), tai buvo 65, dabar.... siaubas smile.gif Uztat pas maniski sake kosminis skaicius biggrin.gif:D:D

moket galejo tik uz viena, nes ten kazkaip po viena moket reik. Nuskanuoja tavo laikroduka, ir paskui iseidamas is oazes susimoki 35 lt, kita karta kai ateisi dar 35 lt. mum sake ateit pirmadieni dabar pirmai trefkei. Beje, emem Kristina.

aaa..vat kaip įdomiai..smile.gif O ten kai testuką darai, tai irgi reikia 15 kartų daryti dvi serijas? Ar tik kelis kartus išstūmti kiek gali? g.gif Nes jei tik kelis, tai aš nemažai turėčiau pajėgt lotuliukas.gif bet kai reikia padaryti 15 kartų-tai nuo 10 jau man būna sunku doh.gif

mano liemuo 63-64, kai pati matuojuosi lotuliukas.gif įdomu kiek pagal juos bus ax.gif
O ant takelio man sunkiai sekasi, nes širdutė mano silpna, galiu tik tiek kiek pati jaučiu galinti biggrin.gif

nu reikės ir mums jau tą programėlę imti..tik gaila, šiandien nepavyks į sportą nueiti verysad.gif

Aš beje irgi norėčiau pas tą merginą. Bet vyras mano sakė tik pas tą "raumenų kalną", jam jis atrodo patikimesnis. biggrin.gif Tai gal ir aš pas jį tada ax.gif
Atsakyti
kas ten patikimo gali but...man kaip tik mergina rimtesne atrode, nes ji is paskkos lakste, kai testavomes.

Uzdeda is pradziu 5 kartus padaryt ant lenhgvo, paskui padaro koki ziauriai sunku, pvz koki 8, ir liepia daryt tiek kiek iseina. As jauciu, kai man ta riba ateina, tai niekada neprsirtempiau, 17 grazus skaicius tai ties tuo ir stodavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 02 15, 16:49)
kas ten patikimo gali but...man kaip tik mergina rimtesne atrode, nes ji is paskkos lakste, kai testavomes.

Uzdeda is pradziu 5 kartus  padaryt ant lenhgvo, paskui padaro koki ziauriai sunku, pvz koki 8, ir liepia daryt tiek kiek iseina. As jauciu, kai man ta riba ateina, tai niekada neprsirtempiau, 17 grazus skaicius tai ties tuo ir stodavau smile.gif

o tie 8, tau turi omeny 8kg ar 8 tuos luitus? blink.gif Aš vos su trim luitais kojas pakilnoju doh.gif eina sau, bus man gėda blush2.gif
Atsakyti
Niu ja jei 8 luitus 17 kartu, tai blink.gif

Nors nezinau kaip jus merginos, bet as jauciuosi istikruju sustiprejus mirksiukas.gif anksciau vargas 5 min ant kokio kardiotreniruolio ar dviracio mint, dabar kai sedi tai pusvalandziui gali laisvai tongue.gif bigsmile.gif ir 3 luitukai yra visai normaliai, tik rankom per sunku, nes jos skystales pas mane rolleyes.gif
O individualios as vis nesiryztu imti, nors labai noriu... doh.gif

Kycia, kokias vietas jums Kristina programoje akcentavo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soera: 16 vasario 2007 - 21:24
QUOTE(soera @ 2007 02 16, 21:23)
Nors nezinau kaip jus merginos, bet as jauciuosi istikruju sustiprejus mirksiukas.gif anksciau vargas 5 min ant kokio kardiotreniruolio ar dviracio mint, dabar kai sedi tai pusvalandziui gali laisvai tongue.gif  bigsmile.gif ir 3 luitukai yra visai normaliai, tik rankom per sunku, nes jos skystales pas mane rolleyes.gif

tai vat...kad vyrai ne visi tuos 8 luitus iškelia doh.gif o čia Kycia ir dar 17 kartų ax.gif tikriausiai ji turi omeny 8 kg ar kažką kitą ax.gif

mano irgi rankos silpnokos, bet ir visa nesu stipri doh.gif nu pažiūrėsim kaip seksis tas testukas antradienį biggrin.gif

Soera, ryžkis ir tu programai, jau laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tylene, o pas ka testuosites? g.gif

Na as nesiryztu, nes zinau, kad visa balandi darysiu petrauka, o geguze neaisku ar sportinsiu, nes bus daug mokslu ir darbu rolleyes.gif Galvoju gal taip pasportinsiu, nes esu gan patenkinta savo pasiektais rezultatais, nors aisku butu saunu ta programa. Bet as skaitau nete daug ir savarankiskai pratimukus sau susigalvoju, nes dabar mano pagrindinis tikslas minus keli kilogramai, o jau tada galesiu dizaina kunui galvoti bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 02 17, 11:35)
Tylene, o pas ka testuosites? g.gif

tikriausiai pas Mindaugą. biggrin.gif

Kycia, auuu..kur tu dingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 02 16, 22:23)
Nors nezinau kaip jus merginos, bet as jauciuosi istikruju sustiprejus mirksiukas.gif anksciau vargas 5 min ant kokio kardiotreniruolio ar dviracio mint, dabar kai sedi tai pusvalandziui gali laisvai tongue.gif  bigsmile.gif ir 3 luitukai yra visai normaliai, tik rankom per sunku, nes jos skystales pas mane rolleyes.gif

buvau Palangoj savaitgali smile.gif nu jo, 8 luitus.... pas mane parasyta, kad nugara ir virsutine dalis, ar kaip ten, 68 procentai pajegumas, o kojos tik 40 ... ten nieko blatno, siandien darem ta individualia, tai labai nepatiko, kad nuo brangiojo turim atskirai daryt sad.gif feee.... nu ir svoriai neparasyti, bet ai... gal ne nuotaikoj siandien buvau ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 02 19, 20:45)
buvau Palangoj savaitgali smile.gif nu jo, 8 luitus.... pas mane parasyta, kad nugara ir virsutine dalis, ar  kaip ten, 68 procentai pajegumas,  o kojos tik 40 ... ten nieko blatno, siandien darem ta individualia, tai labai nepatiko, kad nuo brangiojo turim atskirai daryt sad.gif feee.... nu ir svoriai neparasyti, bet ai... gal ne nuotaikoj siandien buvau ir tiek....

80 kg pakeli???? blink.gif kiek mačiau darydavai su 1 luitu g.gif kaip sugebėjai tiek pakelt?aš žado netekau unsure.gif

klausyk, o ant kurių treniruoklių ten žiūri tą testą?
Ar gal tu turi omeny tą,kur atsisėdi ir stumi su kojom?
Ar tu ir su rankom išstūmei 8 luitus? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 19 vasario 2007 - 20:50
Norėjom šiandien programą susidaryti, bet nebuvo Mindaugo:) Tai eisim rytoj bigsmile.gif

Šiandien specialiai pabandžiau pastūmti 8 luitus su kojom lotuliukas.gif tai net iš vietos nepajudinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaubelis...bus man rytoj gėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2007 02 19, 21:47)
80 kg pakeli???? blink.gif kiek mačiau darydavai su 1 luitu g.gif kaip sugebėjai tiek pakelt?aš žado netekau unsure.gif

klausyk, o ant kurių treniruoklių ten žiūri tą testą?
Ar gal tu turi omeny tą,kur atsisėdi ir stumi su kojom?
Ar tu ir su rankom išstūmei 8 luitus? blink.gif

nu su kojom stumiau, tai uzdejo 8 luitus, ir liepe stumt kiek pajegiu. Tai nerieskia kad as vienas du ir padariau smile.gif stumiau is visu jegu, kaip reikalavo.

O rankom buvo tas kur antroj salej, tai ten maziau buvo, ant vieno buvo 2,5, bet ten tas vyriskas kur buvo, nu toj didziojoj salej, o nugara (kur kitoj mazoj salej, tai 4 kazkas tokio).
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 02 21, 21:30)
nu su kojom stumiau, tai uzdejo 8 luitus, ir liepe stumt kiek pajegiu. Tai nerieskia kad as vienas du ir padariau smile.gif stumiau is visu jegu, kaip reikalavo.

O rankom buvo tas kur antroj salej, tai ten maziau buvo, ant vieno buvo 2,5, bet ten tas vyriskas kur buvo, nu toj didziojoj salej, o nugara (kur kitoj mazoj salej, tai 4 kazkas tokio).

bet tai iš visų jėgų 17 kartų unsure.gif Tu tikrai stipruolė... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti