QUOTE(kycia @ 2007 02 15, 15:16)
Nu mum buvo tokia situacija, kad as ryte nervus visus isgadinau elieje pas gydytoja, paskui visa diena paskaitos iki 17 val, is paskutiniu pabegau net, ir beveik nevalgius ejau i spora, kas bus tas bus.... ir maniau tikrai nieko nepadarysiu, bet pvz kai virsutines dalies testas buvo, tai uzdejo net nezinau kiek kg, ir isstumiau 17... sake atseit labai gerai. Paskui kojom ant 8 is pradziu maniau nepakelsiu, bet isstumiau 10.... nugarai irgi 17, nors tikrai sunku buvo, ypac nevalgius beveik visa diena...
bet va ant takelio mano vidutinis tik istverkes tas skaiciukas, 39 maniskio 56, nors jis sakesi maziau jauciantis istverme. Ismatavo dar mus, juokiausi kai suzinojau savo liemeni, gerai kad tik dabar suzinojau, paskutini karta kai matavausi (pries kokius 4 metus), tai buvo 65, dabar.... siaubas Uztat pas maniski sake kosminis skaicius :D
moket galejo tik uz viena, nes ten kazkaip po viena moket reik. Nuskanuoja tavo laikroduka, ir paskui iseidamas is oazes susimoki 35 lt, kita karta kai ateisi dar 35 lt. mum sake ateit pirmadieni dabar pirmai trefkei. Beje, emem Kristina.
bet va ant takelio mano vidutinis tik istverkes tas skaiciukas, 39 maniskio 56, nors jis sakesi maziau jauciantis istverme. Ismatavo dar mus, juokiausi kai suzinojau savo liemeni, gerai kad tik dabar suzinojau, paskutini karta kai matavausi (pries kokius 4 metus), tai buvo 65, dabar.... siaubas Uztat pas maniski sake kosminis skaicius :D
moket galejo tik uz viena, nes ten kazkaip po viena moket reik. Nuskanuoja tavo laikroduka, ir paskui iseidamas is oazes susimoki 35 lt, kita karta kai ateisi dar 35 lt. mum sake ateit pirmadieni dabar pirmai trefkei. Beje, emem Kristina.
aaa..vat kaip įdomiai.. O ten kai testuką darai, tai irgi reikia 15 kartų daryti dvi serijas? Ar tik kelis kartus išstūmti kiek gali? Nes jei tik kelis, tai aš nemažai turėčiau pajėgt bet kai reikia padaryti 15 kartų-tai nuo 10 jau man būna sunku
mano liemuo 63-64, kai pati matuojuosi įdomu kiek pagal juos bus
O ant takelio man sunkiai sekasi, nes širdutė mano silpna, galiu tik tiek kiek pati jaučiu galinti
nu reikės ir mums jau tą programėlę imti..tik gaila, šiandien nepavyks į sportą nueiti
Aš beje irgi norėčiau pas tą merginą. Bet vyras mano sakė tik pas tą "raumenų kalną", jam jis atrodo patikimesnis. Tai gal ir aš pas jį tada