QUOTE(Inqute @ 2014 11 12, 16:41)
Visiskai neapsimoka. As pasidariau programa ir galiu pasakyti drasiai - veltui. Uzsiraso kokios bedos, kuo sirges esi, ka skauda ir panasiai, taciau programa sudaro visiskai neadekvaciai. Treneriai tau parodys kaip dirbti su kiekvienu treniruokliu tik tada, jeigu papildomai jiems pinigu sumokesi. Galiu pasakyti, kad treneriai Zalgirio arenoje yra kazkoks didelis nesusipratimas!!! Taciau kalbu tik apie tuos, kurie treniruokliu salese vaiksto ir zvilgsnius tiesiai palaiko, kad "laba diena" sportuojanciam pasakyti nereiketu. Esu treniruokliu sale nusivylusi labai, sportuoju jau metus laiko. Dabar pradejau vaikscioti i grupines treniruotes, tai jausmas visaaaaai kitoks Labai saunios treneres! Lankau kuno dizaina, pilates, boksa, na visi treneriai kaip is kitos visatos, labai draugiski, paslaugus ir padedantys! Taip kad, jeigu norite eiti i treniruokliu sale, geriau nesirinkite Zalgirio arenos. Jeigu norite grupiniu treniruociu, tai bus puikus pasirinkimas!
100 proc.pritariu
Mokejau ir as tuos pinigus pries beveik 2 metus. Tokia ir ta programa, tik kad parode kaip naudotis treniruokliais ir su kokias sunkumais sportuoti. Sakiau noriu sutvirtinti kuna, o trenere man tokiai "skystai ir nesportavusiai" liepe daryti eile pratimu po tris serijas ir 20 kartu, as sakau savo malonumui sportuosiu, o ji man ne reikia atlikti fizini testa.tai vos parvilkau kojas namo sako jei ka nusipirkit gliukozes tableciu tai paskui buvo pertrauka beveik puse savaites, nes viska taip skaudejo...
o siaip tai treneriai vyrai ten "lialiakina" bent jau taip anksciau budavo, gal dabar pasikeite jie. tai pritariu daugumos nuomonei tokie ten ir treneriai