Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(Emeira @ 2011 05 28, 08:10)
Einu i Linija.
160lt menesiui, Galima ieiti nuo 7 iki 16val ir buti sau 3 val. I kaina ieina ir treniruokliai ir grupiniai uzsiemimai ir vandens zona.  3 val. atsibuti tikrai per akis. Savaitgaliais irgi galima eiti, sekmadieni (sestad. nedirba) ir jokiu priemoku nereikia moketi.

Tad as esu patenkinta Linija.

Priemokų nereikia mokėti tik gegužės mėn., kadangi tai yra vienkartinė akcija.

Linijos kainoraštis

P.S.
Aš moku už Oazės vieno mėnesio visos dienos 12 kartų abonementą 154 Litus. Be to šeštadieniais Oazė dirba, skirtingai nuo Linijos. Keturi šeštadieniai per mėnesį = keturios "pavogtos dienos".
Atsakyti
QUOTE(SonataNav @ 2011 05 28, 12:16)
Priemokų nereikia mokėti tik gegužės mėn., kadangi tai yra vienkartinė akcija.

Linijos kainoraštis

P.S.
Aš moku už Oazės vieno mėnesio visos dienos 12 kartų abonementą 154 Litus. Be to šeštadieniais Oazė dirba, skirtingai nuo Linijos. Keturi šeštadieniai per mėnesį = keturios "pavogtos dienos".

linija dirba ir sestad ir sekmad, tik dabar vasara iki 08.16 sestad nedirba smile.gif
p/s as taip pat linija lankaus, bandziau kazkada ir impuls, patiko taciau visai nepakeliui man ax.gif

ai vienintelis dalykas nepatiko tai treneriu "kabinimai " doh.gif
Papildyta:
o linija patinka labiausiai del step treniruociu, nes kaip minejo kazkas, impuls praveda apsilima ir paskui jegos treniruote
o linijoj gali eit arba i visus sedmenu slaunu, arba i step atskirai smile.gif
Atsakyti
Kaip man patiko Impuls trenere ir taip gaila, kad siemet negaliu sau leisti ten eiti, nes abonentas po darbo man per brangu sad.gif
Atsakyti
Suprastejo impuls paskutiniu metu visai, nei treneriu normalios prieziuros nei tvarkos... o gaila galetu grizti tie laikai kaip prie pora metu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pirkau abonenta su labas nuolaida. Gal kas zinote kaip ten su tuo vienkartiniu kvietimu kuri pridet turetu? Nes man nieko nedave, o paklaust pamirsau fool.gif O gal ten kazkaip i ta kortele isiraso pakvietimas?
Atsakyti
QUOTE(cika_puka @ 2011 09 28, 18:15)
Suprastejo impuls  paskutiniu metu visai, nei treneriu normalios prieziuros nei tvarkos... o gaila  galetu grizti tie laikai kaip prie pora metu smile.gif

Nuo spalio pradžios impulse pasikeitė valdžia. Aš
galvojau, kad bus geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo_Mo @ 2011 10 03, 17:05)
Sveikos merginos, pirkau abonenta su labas nuolaida. Gal kas zinote kaip ten su tuo vienkartiniu kvietimu kuri pridet turetu? Nes man nieko nedave, o paklaust pamirsau fool.gif  O gal ten kazkaip i ta kortele isiraso pakvietimas?

jei kalbi apie tai kad plius ten atsivest kazka gali, tai jis buna abnm. kortelej. kompe jie mato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2011 10 05, 14:31)
jei kalbi apie tai kad plius ten atsivest kazka gali, tai jis buna abnm. kortelej. kompe jie mato smile.gif

Apie ta blush2.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
kas girdet, gal kokiu kalediniu kainu yra?
Atsakyti
Sveikos, pagal paskutini posta matau, kad tema nelabai gyva, bet reikia atgaivinti biggrin.gif norejau paklausti sportuojanciu Kauno impulse, ar labai daug zmoniu dabar? Dienos metu, vakare?
Atsakyti
sportavau anksciau impulse, man truputi per silpnos grupines treniruotes rolleyes.gif
Atsakyti
Na dėl treniruočių intensyvumo tai čia labai individualu, kiekvienos fizinis pajėgumas yra skirtingas smile.gif aš ten irgi gana ilgai sportavau, bet jau seniai.. Grupiniai užsiėmimai man patiko, fizinio krūvio gal irgi kartais kažkiek trūko, bet tokiu atveju aš eidavau dar pabėgioti/paminti dvirati/paplaukioti biggrin.gif
Atsakyti