QUOTE(soera @ 2007 02 06, 16:07)
tai man tik pilvuka raizo, gal sakau prastumsiu ten viska su sportu
baseinas tai man pastaruoju metu nepatinka, pakeite vandeni ir akis grauzia
susidaret jau individualias programas?
baseinas tai man pastaruoju metu nepatinka, pakeite vandeni ir akis grauzia
susidaret jau individualias programas?
pakeite vandeni???? as vakar nepabuvau ne 10 minuciu baseine, akis uzgrauze, o paraudo tai taip ziauriai, kad vyras pastebejas istempe namo staigiai. Buvo klaiku. Ir kainos pakilo... tiesa, 10 lt, bet jei kils... o kodel tiek daug zmoniu? niekada nebudavo TIEK.
QUOTE(Tylene @ 2007 02 07, 14:04)
na čia tikrai- visos mano maudymkės iš VS
1. Apranga sporte- pilkos kelnės, geltoni kedai ir dažniausiai geltona maikė..arba gali būti balta maikė, o ant viršaus dar berankovė geltona- bet vis tiek geltona
2. Plaukai žemiau pečių, dažyti šviesiom sruogom, tai atrodo kaip šviesūs.
3. Maudymkė- gali būti tokia su maikute marga, arba ryški ružava, arba salotinė tokia kaip megzta, arba ruda su papuošimais ant papų, dar kartais būnu su raudona su šortukais.
4. Išskirtinių bruožų neturiu, išskyrus žemą ūgį (ir VS maudymkes )
5. Svoris 45 kg (ieškoti tarp lieknesnių) (beje galiu pasidžiaugti- dingo mane neraminęs atsikišęs pilvas ir tie riebalai ant šonų )
p.s.reikės atsispausdinti visų aprašymus ir ieškoti salėj ar baseine
1. Apranga sporte- pilkos kelnės, geltoni kedai ir dažniausiai geltona maikė..arba gali būti balta maikė, o ant viršaus dar berankovė geltona- bet vis tiek geltona
2. Plaukai žemiau pečių, dažyti šviesiom sruogom, tai atrodo kaip šviesūs.
3. Maudymkė- gali būti tokia su maikute marga, arba ryški ružava, arba salotinė tokia kaip megzta, arba ruda su papuošimais ant papų, dar kartais būnu su raudona su šortukais.
4. Išskirtinių bruožų neturiu, išskyrus žemą ūgį (ir VS maudymkes )
5. Svoris 45 kg (ieškoti tarp lieknesnių) (beje galiu pasidžiaugti- dingo mane neraminęs atsikišęs pilvas ir tie riebalai ant šonų )
p.s.reikės atsispausdinti visų aprašymus ir ieškoti salėj ar baseine
tylene, kaip tau per menesi jau pilvas dingo, ir kiek tu maudymkiu turi??? Pas mane pilvas kaip buvo taip yra, tik ziauriai atrodo ten kur turi buti pilvo presas, matosi tokie 4 kvadratukai, bet ten riebalu tai yr tai nesuprantu kas ten. Ir atsikise ziauriai bet matosi tik kai su ta aptempta maike bunu ir tik pries veidrodi, Isvis kosmosas as soeros dar nebepamenu, o tu mane matai vis? man kai paskaitos kasdien 19 val baigiasi dabar, tai nezinau isvis kaip as cia lankysiu, nors ka tik antram menesiui pirkom abonementa...