Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(25gelyte @ 2011 03 02, 23:06)
Taip dviraciu treniruote superine, bet trenere Martyna taip pat labai stiprias treniruotes veda

na as nemegstu pilates ir jogos,megstu stepa,dance ,zodizu isisdukti,issisokti,isprakaituoti,o cia paraso step+ kas nors ,o to stepo 10-15 min ir tokio silpno ,o visas likes laikas jegos treniruote... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2011 02 17, 10:01)
Niu as esu ta princese bigsmile.gif  biggrin.gif Ir nemanau kazka keisti, tol kol prie spinteliu nebus sausa, aisku dabar kai ijungia sildyma, situacija geresne, bet taip tai daznai klaiku buna, jau nekalbu apie savaitgali doh.gif

Na bet juk galima pasiimti gumines slepetes ir nusimovus batus jas is karto uzsideti ir nebus problemu del suslapusiu kojiniu g.gif
Po paskutinio karto, kuomet radau savo spintelej didele purvina bala, jog negalejau normaliai kuprines pasideti, rimtai supykau.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolly*: 03 kovo 2011 - 11:26
as tai labai noreciau, kad impulse padarytu tea bo arba sport boxing treniruotes...
Atsakyti
O aš norėčiau, kad grupėse dar būtų treniruotės ir nuo 20.00 - nors tris kartus per savaitę. Ir kad klubas dirbtų bent iki 22.00 valandos...
Atsakyti
o aš norėčiau grynai choreografijos treniruočių pvz step ar aero, parašiau savo atsiliepimus ir pageidavimus, bet net nesureagavo, neatrašė nieko, Vilniuj kai parašai, tai atrašo...
Atsakyti
Kauno Impulsas kažkoks ne kaip visi.. Numiręs ir apmiręs... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2011 03 13, 22:10)
Kauno Impulsas kažkoks ne kaip visi.. Numiręs ir apmiręs... sad.gif

Kodel taip ?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2011 03 13, 23:41)
Kodel taip ?? ax.gif

na kad nors pusė tiek naujovių kaip Vilniuje būtų.. Visokie nauji aerobikos stiliai, treniruočių didelis pasirinkimas.. Nieko panašaus Kaune nėra..
20.00 išjungia šviesas treniruoklių salėje, grupinių treniruočių tokių laikų irgi nebėra..
Daugelyje klubų ir darbo laikas ilgesnis, ir grupinių treniruočių didesnis pasirinkimas (daug didesnis).
Kodėl, galėtų pasakyt tik klubo administracija unsure.gif
Gal galvoja, kad Kaune nieks vėliau nesportuoja, o ir ryte užtenka tik nuo 8.00 ir nuo 12.00 (ir tai ne kasdien) grupes turėti? Ažuolynas ir Linija taip negalvoja, ir Vilniaus IMpulsai taip pat.. Tai kodėl šitas toks nuskriaustas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2011 03 13, 23:38)
na kad nors pusė tiek naujovių kaip Vilniuje būtų.. Visokie nauji aerobikos stiliai, treniruočių didelis pasirinkimas.. Nieko panašaus Kaune nėra..
20.00 išjungia šviesas treniruoklių salėje, grupinių treniruočių tokių laikų irgi nebėra..
Daugelyje klubų ir darbo laikas ilgesnis, ir grupinių treniruočių didesnis pasirinkimas (daug didesnis).
Kodėl, galėtų pasakyt tik klubo administracija unsure.gif
Gal galvoja, kad Kaune nieks vėliau nesportuoja, o ir ryte užtenka tik nuo 8.00 ir nuo 12.00 (ir tai ne kasdien) grupes turėti? Ažuolynas ir Linija taip negalvoja, ir Vilniaus IMpulsai taip pat.. Tai kodėl šitas toks nuskriaustas? g.gif

Visai pritariu siuo klausimu ax.gif
Atsakyti
tai situs atsiliwpimus rasykit administracijai,tikrai niekas nieko nekeis jei neatsiras daugiau pasipiktinusiu 4u.gif man isvis abydna kai as moku 317lt uz universalu abonementa ie nuejus vilniuj priekaistu neturiu,o nuejus i impulsa kaune visasa nusiviliu doh.gif
Atsakyti
Sveikos:))) Ir aš pradėjau sportuot Impulse, visai nieko tik manau vienai ne taip smagu. Gal kas nori prisijungti ? drinks_cheers.gif Sportuoju mazdaug nuo 15 iki 18 val.
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas lankote vandens aerobiką ir norite pasidalinti įspūdžiais? smile.gif
Atsakyti