Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

Sveikos sportininkes, gal kuri zinot ka nors del vaiku kambario Impuls Kaune, gali paziureti bet kokio amziaus vaikus? Ar tik nuo kazkiek metu? Gal savo vaikucius kuri nors ten paliekat kol sportuojat. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2011 01 12, 00:39)
gal gali papasakoti apie impulse kauno vedamas aeoribkos treniruotes?stiprios?

o kas tai yra stiprios?smile.gif
gali rinktis tempa, pilatesa, kamuolius - sios treniruotes bus ramesnes;)
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2011 01 16, 17:46)
Sveikos sportininkes, gal kuri zinot ka nors del vaiku kambario Impuls Kaune, gali paziureti bet kokio amziaus vaikus? Ar tik nuo kazkiek metu? Gal savo vaikucius kuri nors ten paliekat kol sportuojat. Kokie atsiliepimai?

Kaip tik neseniai klausinėjau impulse apie vaikų kambarį. Priima vaikus nuo 3 metų, bet sakė, galima tartis su auklytėm konkrečiai. Dirba kaip parašyta internete nuo 12 ar nuo 12,30. Kainos irgi internete yra. Sakiau, jei man bus toks reikalas, atsivesiu savo mažę (1,5 m.), sakė, jog neproblemą, imanoma susitarti.
Kaip supratau nedaug ten kas naudojasi tuo kambariu. Didesnius vaikučius mamos su savim pasiima, paskui baseine kartu pasipliuškena.
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2011 01 12, 00:39)
gal gali papasakoti apie impulse kauno vedamas aeoribkos treniruotes?stiprios?

Čia gal kiekvienam individualiai. Man pasirodė, kad rytinis pilatesas rimtesnis nei popietinis. O kitose treniruotėse man asmeniškai per daug apšilimo. Taip buvau įpratinta kituose klubuose, kad prieš grupinius užsiėmimus paminti dviratį ar slides apšilimui, o tada salėje kokios 10 min. tik įžangėlė. ABL'e išvis niurzgėjau, galva sunki po nemigos, o dar 20 min. šokinėt privertė lotuliukas.gif . Dar minus 10 min. tempimui, likusį laiką padalinti nugarai, pilvui, sėdmenim, šlaunim ir kiekvienai grupei tenka po labai nedaug. Bet tikrai pakako, be reikalo bumbėjau. Skaitau, gera buvo treniruotė, nes tolygiai jaučiasi raumenukai, nėra, kad skaudėtų kažkurią dalį.
Ko gero Dariaus jėgos treniruotės man labiausiai patinka. Jis duoda tokį kompleksinį apkrovimą. Tik niekaip neprisiderinu prie jo choreografijos blush2.gif
Tai pradžioje dažnai strapalioju bileką.
Atsakyti
Gal nesupyksit dėl mano posto ax.gif

Parduodu ADIDAS sportinę maikutę , deja man per maža , labai graži wub.gif
Dydis rašo 38 , bet ji tikrai apie 36 dydžio.
Kaina 100 lt.

user posted image

nuoroda

Rašyti į až 4u.gif
Atsakyti
Siaip smagus man visai klubas, treneres liuks, treniruotes irgi smagios. visu nebandzius, tai negaliu pasakyt kad visos idomios. Tik viena, kas man laaabai nepatinka, tai "princeses" einancios su batais iki pat persirengimo spinteles su lauko batais...sliapkes ir kedai zemeti paskui buna g.gif... gal cia mandrumas taip rodomas, nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2011 01 30, 02:19)
Siaip smagus man visai klubas, treneres liuks, treniruotes irgi smagios. visu nebandzius, tai negaliu pasakyt kad visos idomios. Tik viena, kas man laaabai nepatinka, tai "princeses" einancios su batais iki pat persirengimo spinteles su lauko batais...sliapkes ir kedai zemeti paskui buna  g.gif... gal cia mandrumas taip rodomas, nezinau  schmoll.gif

Taip, šitos užknisa. O man tai užkliūva babytės, kurios varo iš baseino tiesiai į rūbines ir privarvina balas prie spintelių ir ant suoliukų. Ir aš būtinai su kojinėm įsilipu mad.gif
Atsakyti
taip taip,man irgi nepatinka kai su batais tapnoja i rubine...
na is tikro,kad prislapina rubineje tai nevertetu pykti,taip visuose impulsuose,tiek kaune,tiek vilniuje buna,juk nera jokio kilimelio ,kur galima butu nusausinti tapkes... taigi todel ir nederetu su kojinem vaikscioti po rubine,nenorint ju susilapint,nors ir pati esu megeja tapkes iskart krepsin susimest.o dar ,kituose klubuose isvis nera tokios tvarkos,kad batus palikti kitoje patalpoje,ten tiesiog visi vaiksto su batais g.gif

beje,as nuo naujos savaites pradedu pedinti i sita impulsa,isbandysiu,parasysiu,tikiuosi geru aerobikos ir dviraciu uzsiemimu,turiu uni kortele,kad kartais galeciau ir vilniuje apsilankyti 4u.gif

QUOTE(soera @ 2011 01 16, 22:40)
o kas tai yra stiprios?smile.gif
gali rinktis tempa, pilatesa, kamuolius - sios treniruotes bus ramesnes;)

stiprios turejau omeny choreografine prasme?ar yra ka veikti?pagalvoti ,na ar treneriai ismasto kokius makaronus?kadangi "aerobinuosi" 4 metus,noreciau,kad ir cia butu idomu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 06 vasario 2011 - 23:04
QUOTE(Sagabona @ 2011 01 30, 16:23)
Taip, šitos užknisa. O man tai užkliūva babytės, kurios varo iš baseino tiesiai į rūbines ir privarvina balas prie spintelių ir ant suoliukų. Ir aš būtinai su kojinėm įsilipu  mad.gif

Niu as esu ta princese bigsmile.gif biggrin.gif Ir nemanau kazka keisti, tol kol prie spinteliu nebus sausa, aisku dabar kai ijungia sildyma, situacija geresne, bet taip tai daznai klaiku buna, jau nekalbu apie savaitgali doh.gif
Atsakyti
Jo, kai ijungia sildyma ir pamirsta isjungt, i pirti galima ne nebeit, galima pasitiest ranksluostukus, sest ant suoliuku, ir traukt vantas lotuliukas.gif
Atsakyti
vienintelis kas patiko sitam klube,tai dviraciu treniruotes,trenere maladec,bet aerobika tai nekazka... nusivyliau ,nera pas ka eit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2011 03 02, 18:27)
vienintelis kas patiko sitam klube,tai dviraciu treniruotes,trenere maladec,bet aerobika tai nekazka... nusivyliau ,nera pas ka eit  blink.gif

Taip dviraciu treniruote superine, bet trenere Martyna taip pat labai stiprias treniruotes veda
Atsakyti