Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(lyrika @ 2010 05 30, 21:56)
as ruosiuosi eiti rytais, iki 5, nes mano toks darbas..
esme, kad esu numetus 35kg ir visai neturiu jokio fizinio pasiruosimo, esu isglebus visiskai..
siandien bandziau begioti, tragedija kazkokia, nepabegu visai..
neisivaiozduoju kaip i kokia aerobika reikes nueiti, makaluosiuos kaip vista as ten smile.gif
bet jau apranga susipirkau, niekur nebedingsiu, ryt pirksiuos 2 men abonenta smile.gif

aerobikoj aš irgi višta lotuliukas.gif
per du mėnesius apsipras organizmas ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
laba...
as pradejau lankytis impulse nuo 05.30 einu i aerobika I, III ir V, dar begu ant takelio, lendu i baseina...esu 2,5 men. po gimdymo (CP) bandysiu issijudinti ir iveikti nereikalingus 7 kg...kurie stovi vietoj.Siek tiek nedrasu, bet gal po truputi issijudinsiu, pradrasesiu ir visko ismoksiu...matysiu kaip seksis ie jei viskas ok, pirksiu ilgesni abonementa...tik ziuriu, cia galima kazkaip pigiau ju isigyti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2010 06 02, 11:24)
laba...
as pradejau lankytis impulse nuo 05.30 einu i aerobika I, III ir V, dar begu ant takelio, lendu i baseina...esu 2,5 men. po gimdymo (CP) bandysiu issijudinti ir iveikti nereikalingus 7 kg...kurie stovi vietoj.Siek tiek  nedrasu, bet gal po truputi issijudinsiu, pradrasesiu ir visko ismoksiu...matysiu kaip seksis ie jei viskas ok, pirksiu ilgesni abonementa...tik ziuriu, cia galima kazkaip pigiau ju isigyti ? g.gif

Laba,

kadangi renku grupę, kurios nariai sportuoja visuose Lietuvos Impuls sporto klubuose, tai galiu Jums pasiūlyti prisijungti prie mūsų grupės ir sportuoti pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Kaifux @ 2010 07 01, 21:29)
Laba,

kadangi renku grupę, kurios nariai sportuoja visuose Lietuvos Impuls sporto klubuose, tai galiu Jums pasiūlyti prisijungti prie mūsų grupės ir sportuoti pigiau.

Labas,
Gal butu galima salygas i az?
Atsakyti
QUOTE(sig_nava @ 2010 07 20, 16:47)
Labas,
Gal butu galima salygas i az?

Tikrai taip.
Atsakyti
Laba, man irgi būtų labai įdomu kokios kainos abonementų jei prisijungčiau prie grupės rolleyes.gif nuo rugsėjo planuoju eiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2010 08 09, 17:05)
Laba, man irgi būtų labai įdomu kokios kainos abonementų jei prisijungčiau prie grupės  rolleyes.gif nuo rugsėjo planuoju eiti  4u.gif

Visados prašom jungtis. Atsakiau į AZ.
Atsakyti
Laba diena,

aš taip pat norėčiau prisijungti prie grupės. Gal galima būtų gauti sąlygas?
Atsakyti
QUOTE(Pikciurrna @ 2010 08 27, 14:42)
Laba diena,

aš taip pat norėčiau prisijungti prie grupės. Gal galima būtų gauti sąlygas?

Atsiunčiau AZ.
Atsakyti
QUOTE(Kaifux @ 2010 08 27, 15:33)
Atsiunčiau AZ.

SVEIKI, GAL Galima kainas gauti kauno impuls?dekui
Atsakyti
QUOTE(dailydaus @ 2010 08 28, 11:26)
SVEIKI, GAL Galima kainas gauti kauno impuls?dekui

Kauno Impulsas...
1 men. neribota naryste - 186 Lt ( rugsejo men. sportuojantiems papildomai 1 savaite dovanu).
1 men. 12 kart. - 154 Lt (rugsejo men. sportuojantiems papildomai 1 savaite + 2 kart. dovanu).
Atsakyti
Sveikos(-i),
Gal kas žinot dėl impuls'o sporto salių esančių treniruoklių leidžiamos maksimalios apkrovos(turiu galvoje žmogaus svorį). Taisykles ištyrinėjau tai neradau jokių svorio apribojimų rolleyes.gif
Teoriškai jei treniruokliai geros kokybės tai 150kg nieko baisaus jiems nėra, bet gal impuls'e kaip kitaip viskas smile.gif
Ačiū.
Atsakyti